Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    08. Siječanj 2015. 20:03

mi imamo problem zbog cega sam jako tuzna,,,,,,poosto mi se mali non stop grci stenje tiska itd pedijatrica nam je rekla da napravimo analizu stolice na skrivenu krv i nazalost test je pozitivan
    pedijatrica kaze da je mozda alergican na neku vrstu namirnice koju sam pojela i rekla da cemo ponovit analizu za tj dana ako ne morat cemo na ad prec
    dali ima neko iskusrva sa slicnom situacijom ......zlo mi je kad se sjetim da cemo mozda morati prestati dojiti.

Igorovabebica
    08. Siječanj 2015. 21:22

MalaMuca-i meni se to događa, mali je jako hlapljiv i zagrcne se skoro pa svaki put-baš pred kraj dojenja kada zaspi. Tako da sam ja počela raditi upravo ono o čemu piše Renata piše-malo ju podigneš da podrigne i nastaviš s dojenjem. Dobro je dojenje započeti u ležećem položaju-ako ti mlijeko jako curi, ležeći položaj ga usporava i ne događa se da se dijete zagrcne. Ležeći položaj je za to najbolji-pedijatar Jovančević ( a on je najbolji) mi je to objasnio! I zaista djeluje!
    MAMA PRVI PUT-držite se, sve će biti u redu! Treba samo biti pozitivan! Znam da nije lako tako razmišljati u takvoj situaciji, ali pogledaj koliku podršku žena i cura sa Klokanice imaš! Samo hrabro i javjlaj novosti! Pusa bebi i tebi! 

LuKi5
    09. Siječanj 2015. 17:55

MAMA PRVI PUT, slazem se s renatom. Evo mogu ti podijeliti svoje iskustvo, posto imam probavnih problema, I s tim krv u stolici, zbog kojih sam na tabletama. Ovako, kada se radi analiza na skrivenu krv, ta pretraga sama po sebi nije garancija 100% je li ta krv doista problem sa nepodnosenjem odredene hrane, te takoder neke namirnice mogu napraviti test  nesigurnim, isto tako I bolne, grcevite stolice mogu izazvat test pozitivan na krv, ako je pitanju neku unutarnji hemoroidic, tako da je ta pretraga sama po sebi neucinkovita da bi se dokazalo ista, vec je samo preduvjet za slanje na druge pretrage koje nisu bas ugodne. Obicno se rade tri testa na krv u stolici. Ja se nadam da ce vam sljedece testiranje proci u redu. Preporuca se prije same pretrage izbaciti iz prehrane jaja, citruse, I jos neke namirnice, jer test moze biti pozitivan nekad I radi njih. Drzi se, nadam se da cete moci nastaviti dojiti I da ce sve biti u redu

14.06.2014. L ♥

Nalah
    10. Siječanj 2015. 10:03

Ne znam gdje da postavim ovo pitanje....dojim,u desnoj cici mi se skoro svaka 2 dana pojavi kvržica tipa pikule,onako duboko i boli me.Patronažna mi je preporučila izdajanje,kupus i masažu,ali ništa baš konkretno ne pomaže,osim kad malu stavljam više na tu cicu.Muči me što se ta kvržica stalno vraća.Za što je ustvari taj kupus i što mislite o čajevima za dojilje?

Pilici
    10. Siječanj 2015. 10:19

Pozdrav mame, vidim da me se opet spominjalo, kao sto sam vec rekla, necu se nikome opravdavat znam zasto sam uvela ad i zasto i dalje dojim i tocka.

Mamaprviput- držite mi se bit ce sve dobro, jel mali L ima jos grcice? Nisam te razumijela, ti nisi vidjela krv u stolici nego znog grcenjs tr poslala na analizu?Drzite se i pusa malom L 

zebrica

Pilici
    10. Siječanj 2015. 10:20

Ispricavam se na greškama, sa mobitela pisem.

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.