Mene je tog prirasta na težini isto frka...jer ovo moje čudo nakon svakog podoja kaka i to dosta rjetkasto pa me frka da ne izađe sve iz nje...baš kak je netko rekao ..najlakše je rodit...
Mene je tog prirasta na težini isto frka…jer ovo moje čudo nakon svakog podoja kaka i to dosta rjetkasto pa me frka da ne izađe sve iz nje…baš kak je netko rekao ..najlakše je rodit…
kod tako malih beba skroz je normalno da kakaju čak i za vrijeme podoja... samo sisanje simulira ih na kakanje... tako da ne briiiiiniiiiii

url=https://lilypie.com]
Mene je tog prirasta na težini isto frka…jer ovo moje čudo nakon svakog podoja kaka i to dosta rjetkasto pa me frka da ne izađe sve iz nje…baš kak je netko rekao ..najlakše je rodit…
cloudy, moja mala stalno kaka, prije papanja, za vrijeme kakanja..mislim da jedno7-8 pelena dnevno sigurno promijenim i toga stvarno ima :) i eto 20.11. kad smo izašle iz bolnice je imala 2300, danas dva mjeseca kasnije ima 4800g! Tako da ne brini..kakanje je dobro
Inače, nije me bilo neko vrijeme, uopće nisam stizala na forum, sigurno sam svašta propustila..
I meni ti mala stalno kaka a u 10 dana je dobila vec pola kile tako da nemas brige
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
znala sam da nisam normalna :D hahaha, hvala cure :* <3
a kad stalno paničarim nekaj -.-
I ja isto stalno paničarim već idem sama sebi na živce. I 100 puta u danu mi dođe da odem po Bebimil, izmjerim i da konačno znam kolko mi je dijete pojelo. Ovo me ubija. I sad još dva dana pizdi navečer i neće spavati. Budna je po dva sata. I onda više ne znam jel plače jer je gladna ili jer joj se brutalno spava a ne predaje se. I onda umjesto da ja spavam kad ona spava ja dežuram da ona ne odspava previše jer kao mora jest. I već sam luda. Deset dana nisam izašla iz stana, vruće mi je jer hajcamo zbog nje, sise me bole, mlijeko mi curi da mi trebaju kante na sisama, spava mi se, blijeda sam i izgledam ko zombi. Oprostite na postu ali moram se nekome izjadati.
I ja isto stalno paničarim već idem sama sebi na živce. I 100 puta u danu mi dođe da odem po Bebimil, izmjerim i da konačno znam kolko mi je dijete pojelo. Ovo me ubija. I sad još dva dana pizdi navečer i neće spavati. Budna je po dva sata. I onda više ne znam jel plače jer je gladna ili jer joj se brutalno spava a ne predaje se. I onda umjesto da ja spavam kad ona spava ja dežuram da ona ne odspava previše jer kao mora jest. I već sam luda. Deset dana nisam izašla iz stana, vruće mi je jer hajcamo zbog nje, sise me bole, mlijeko mi curi da mi trebaju kante na sisama, spava mi se, blijeda sam i izgledam ko zombi.Oprostite na postu ali moram se nekome izjadati.
Adje, ajde, pa zato smo mi tu, samo se ti izjadaj, sve mi to razumijemo! Za početak se opusti, naravno koliko je to moguće, znam to ti zvuči, pa kaj ova priča?A da, moraš se opustiti jer ćeš prolupati! Probaj nastojati u svemu naći pozitivnu stranu, jel da, mala nebu nikam pobegla, tu je, i tu bude ostala, kad se naspava probuditi će se, ionako bude jela poslije spavanja tak i tak, znači odmori se kad i ona i to je jako bitno za proizvodnju mlijeka, dalje, nemojte previše hajcati jer su ti ponekad ludi i nervozi od te vrućine, znači ako je tebi već tak vruće da kuhaš sigurno je i njoj, naravno da onda neće zaspati, blijeda si sigurno jer i zaboraviš jesti i piti od luđačkih hormona koji te pucaju da po par sat doslovce buljiš u nju dok spava umjesto da uzmeš kavu i pročitaš novine, ili si eventualno napraviš frizuru
E, sad treba ti vremena dok shvatiš da ne bude nikud otišla i da kad te treba ćete zvati! Naravno i svima nama frikovima je trebalo jer smo isto bili takvi dok nismo skužili da više tako ne ide! Ali da nema je trebalo je.....Uživaj i opusti se!!
I ja isto stalno paničarim već idem sama sebi na živce. I 100 puta u danu mi dođe da odem po Bebimil, izmjerim i da konačno znam kolko mi je dijete pojelo. Ovo me ubija. I sad još dva dana pizdi navečer i neće spavati. Budna je po dva sata. I onda više ne znam jel plače jer je gladna ili jer joj se brutalno spava a ne predaje se. I onda umjesto da ja spavam kad ona spava ja dežuram da ona ne odspava previše jer kao mora jest. I već sam luda. Deset dana nisam izašla iz stana, vruće mi je jer hajcamo zbog nje, sise me bole, mlijeko mi curi da mi trebaju kante na sisama, spava mi se, blijeda sam i izgledam ko zombi.Oprostite na postu ali moram se nekome izjadati.
ti ćeš prolupat... odmaraj kad i beba.. sve drugo može čekat.. odi do dućana, oko kuće/zgrade krug, 10 minuta na zrak dok beba spava.. rodila si, beba je tu.. dalje samo polako.. koliko piješ tekućine tokom dana

url=https://lilypie.com]
ja sam tek sad iscrpljena nakon mjesec dana jer su mi počeli gosti dolaziti pa si ne stignem odmoriti kad on spava a ritam mu je takav da cijeli dan spava i cijelu noć, a navečer je od 9 do 12, pol 1 budan taman kad bi si mi konačno legli
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji