Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    singama
    18. Siječanj 2015. 11:41

Meni je beban sam uspostavio "ritam", prek dana otprilike sat i pol do 3 cak nekad, a po noći se zna zalomit i 4h. Oduševljena sam. A na kraju sam morala rodit na carski i bez obzira mi je mlijeko došlo za 2 dana.

renata6
    18. Siječanj 2015. 12:37

Luli, tebi je nedavno bio skok, nakon njega dolazi veća količina mlijeka a naravno ako beba ne stiže to sve popapati velika je vjerojatnost da će negdje doći do zastoja. Ne brini, sve se to da riješiti, stavljaj tako obloge, čim više na tu cicu, probaj tako da visiš nad bebicom a ona leži na leđima tako da ti i gravitacija ide na ruku, ali svakako doji i na druge jer ćeš jednu riješit a doći će na drugoj. Dok beba ne papa, masiraj i drži tu bradavicu na zraku da ti se oporavi, stavi kremice malo da dođe k sebi!

MalaMuca
    18. Siječanj 2015. 13:31

Dajte me saberite jer već imam najgore scenarije u glavi da mi Duna ne bude dobila na težini i svakakve ludosti... 
    Ovak, ona zadnjih par dana spava po noći ko top, znači po 7 sati u komadu i ne budi se uopće da bi jela, odnosno onak malo počne nekaj kenjkati i čim ja izvadim sisu i ona ju primi, zaspi i to je to, spava do 8. Onda se u 8 probudi i jede do 9 i to ima odmor 10 minuta i stavim ju na drugu sisu jer pojede skoro sve iz prve. E  i onda spava od 9 do 12 i tak spava ona meni po 3 sata po danu. Al onda jede po sat vremena.
    Počela mi je i manje kakati, sad nema stolicu svako malo, nego 2 puta dnevno, prije podne i navečer.

Jel normalno da ona tak spava? Pa bi se plakala da je gladna ne? U prvih mjesec dana mi je dobila samo 700 grama, nije to pre malo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.