"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Iznervirana sam . imam 2 sjedalice za bebu i nijedna kao nije dobra jer beba mora pola sjedit u njoj a ne lezat da to nije prirodan polozaj za novorodence.... Nista mi nije jasno....

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ma te su dimenzije cirkus. Meni treba sad još jedan set navlaka za promijeniti pa sam jedva našla. Sva sreća, bubamara i bebe nova imaju iste dimenzije za poplun 

• kala3

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

JA sam posteljinu isto uzela od Mali anđeo peko njihove fb stranice sam naručila.
    Baš mi je danas došla ;-)
    Uzela sam od njih i pelene i garzice (one sa uzorkom) sad mi se čine grube i tanke da li neka od vas ima iskustva sa njima?
     (možda će kad ih operem omekšat.)
    Koliko pelena i garzica (maramica) ste Vi ukupno kupile?

• kala3

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Do sad uopće nisam razmišljala o veličini popluna.
    sad pogledala i vidjela da je moj 120 x 80 valjda ću nać presvlake za njega još negdje ...
    Ako ne sam se zeznula...

Nixie

Prijavi adminu

kala

JA sam posteljinu isto uzela od Mali anđeo peko njihove fb stranice sam naručila.
    Uzela sam od njih i pelene i garzice (one sa uzorkom) sad mi se čine grube i tanke da li neka od vas ima iskustva sa njima?

Ima prijateljica njihove tetre i isto kaže da su joj tanke, ali su ok za ispod glavice i bljuckanje. Baš sam ih probala neki dan, nisu grube. Moraju se oprati koji put. Sve se meni tetre čine mal grube dok se ne operu. Osim onih iz Mullera.
    Ja imam negdje 50 bijeliijh tetri i 10 s uzorkom, ali ja ću svog previjati tetrama zato imam tako puno.
    Za one koje neće previjati tetrama je dosta 20-ak, bar tako svi kažu. Gazica zasad imam dvadesetak. I nekako mislim da je to dovoljno. Iskustvo će pokazati 

Nixie

Prijavi adminu

kala

Do sad uopće nisam razmišljala o veličini popluna.
    sad pogledala i vidjela da je moj 120 x 80 valjda ću nać presvlake za njega još negdje …
    Ako ne sam se zeznula…

Mislim da hoćeš. Naišla sam par puta na te dimenzije, al tebi čak i nije problem da je navlaka 120x90.

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

kala

Ja sam  uzela tetra pelene preko njoh i meni su odlicne ...perem ih na 90 cak i one s uzorkom

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Loreen

Iznervirana sam . imam 2 sjedalice za bebu i nijedna kao nije dobra jer beba mora pola sjedit u njoj a ne lezat da to nije prirodan polozaj za novorodence…. Nista mi nije jasno….

Kakve su te sjedalice koje imaš i za koju dob? Jer niti jedna autosjedalica ti nije u ležećem položaju, prva ti je u obliku jajeta i beba ti ne leži nego je u poluležećem i to je taj položaj koji najviše odgovara novorođenoj bebici.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Ja kad sam skužila da su uglavnom dimenzije navlaka za poplun različite, odlučila sam da ću uzeti materijal i dati si sašiti navlake za poplun i jastuk.

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

renata

Loreen

Iznervirana sam . imam 2 sjedalice za bebu i nijedna kao nije dobra jer beba mora pola sjedit u njoj a ne lezat da to nije prirodan polozaj za novorodence…. Nista mi nije jasno….
    Kakve su te sjedalice koje imaš i za koju dob? Jer niti jedna autosjedalica ti nije u ležećem položaju, prva ti je u obliku jajeta i beba ti ne leži nego je u poluležećem i to je taj položaj koji najviše odgovara novorođenoj bebici.

a nemam pojma ova manja je navodno za bebu iz rodilista ali meni momak je posizio da nece on u to bebu stavit a to nije normalan polozaj . ... ne mogu zakljucit sa slika na netu.. morat cu nesto smislit.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.