"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ena2203

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Znam da imaš u Ikei

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Sara

Cure di ste kupile poplun i koliko ste platile?

Ja sam uzela komplet u bubamari. ogradica, jastuk, poplun i navlake za poplun i jastuk, plahtica 349 kn. Taman im je sad izašao novi letak i opet imaju to na akciji.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

ena2203

Znam da imaš u Ikei

Da, I povoljni su, ali su im dimenzije drugačije nego što su klasicne dimenzije posteljine... Pogledat ću u bubamari, ali izbjegavam kompletice, to mi se ne svida 😀

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

ja sam jučer naručila iz Mali anđeo, komplet 6u1, ali prodaju i samo poplune, imam njihov jastuk za dojenje i pre zadovoljna sam, uz to su i povoljni 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ma joj s tim posteljinama je luda kuća, u ni jednoj trgovini nisu iste dimenzije, sve sam pregledala. Jedino rješenje je u jednoj trgovini uzeti sve zajedno, jer ovako uskladiti nema šanse. Jedino mislim da Mali anđeo butik radi po mjeri, pa se može naručiti točno određena veličina!

=http://lilypie.com]

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

da oni rade po mjeri, ja sam im rekla da mi naprave malo veće plahte 140*70 da mogu lijepo podvući pod madrac, a madrac je 120*60 ali je malo deblji

Sara9

Prijavi adminu

Eee super, idem bacit oko 

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Leda

Hej, ja cu uzeti cijeli set posteljine, dobijes s njom i poplun, jastuk, ogradicu i posteljinu! Danas sam bila baš u KIK-u imaš super prekrivača s jedne strane je kao mucasta dekica, s druge pamuk kao poplun, mislim da je 79,00 kn, prekrasno izgleda!

E taj poplun/dekicu sam ja dobila, prekrasna je-79kn je. Mislim da će biti super za ono vrijeme kad nije jako hladno, pogotovo ova strana pamučna.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja u bebenove kupila, 5u1 -poplun, jastuk, navlaka, plahta, ogradica, oko 280kn sve.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sara9

Prijavi adminu

ma zbunjena sam jer su svugdi drugačije dimenzije.. npr, krevetić će mi biti 120x60. to je kao standarda veličina. A jučer sam dobila navlaku za poplun 140x110. Negdi gledam 130x 100, pa 125x30, pa više neznam šta bi uzela i di!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.