Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lucky785

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

wildflower

Joooj zene imam pitanje vezano uz Utrogestan.
    Naime, kako smo promijenili Cyclogest u Utrogestan (3x200) prije tjedan dana zbog alergije koju sam imala, primjecujem da sam jako napuhana i povezujem mozda sa Utrogestanom..Naime, nisam bila napuhana od Cyclogesta.. A sada… trbuh vec kao da sam trudna.. A nije jos vrijeme da ponosno isticem svoj trbuscic🤣🤣🤣
    Danas mi je tocno 8tt i cekam jos barem 4 tjedna kad se necu vise ostvrtati na odjecu.. Sad pokusavam kamuflirati sirokim majicama..
    Znaci trbuh mi je napuhan od jutra do navecer.. Nema veze s hranom, ja bi rekla..
    Ko sto nekad znam neku hranu jesti pa mi se napuse do kraja dan.. Ovo nije to…
    A prerano je da bi bio trudnicki..
    Bas se osjecam ko balon🎈🫣

Meni je i prvi puta i sad drugi puta trbuh ogroman odmah nakon transfera, možda već i punkcije, zapravo. Prvi puta sam koristila Utrogestan, sada koristim Cyclogest i isto mi je. :/ Danas mi je 5+2,a trbuh je kao kao da je 20 tjedana... Meni se svaki put tak poveća i u prvoj trudnoći je bio ogroman. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Anica!

Broj poruka: 244

Prijavi adminu

Razumna

Marisha

Jutro curke, dugo me nije bilo, sretno svima danas 🌺Pohvatala sam lijepu brojku kod Dreamer i došla sam vidjeti da li su se javile Sani i Čokoladica sa dobrim vijestima. Leona tvoje testiće sam vidjela, držim fige da lijepo tamne. Razumna što ima kod tebe, dugo nisi ništa tipkala. Sorry cure puno sam toga izostavila pa se nemojte ljutiti što vas nisam navela 💕Tinčicedrago mi je da je sve ok sa trudnoćom.

Draga moja, ja sam upravo u Međugorju. Vjerujem da će naša Majka Marija intervenirati i da će ovaj fet biti ispunjenje naših želja 💙🙏💚.
    Čekam mjesečnicu a ona baš kasni (čak razmišljam da nisam možda trudna jer sam u vrijeme ovulacije bila sam mužem na Cresu na GO, a znate kako je to na GO, puno se toga u strasti dogodi 😂😂😂)
    Dr mi je za fet propisala femaru 2x1. I bas sam sad u čudu. Pitala sam je jeli dobro skuzila da idem u fet a ne u postupak i rekla je da je. Evo ne znam što da mislim.
    Nikad nisam pročitala da netko za fet pije femaru.
    Jeli netko pio femaru u Fetu?,

Ja sam bila u Medugorju na pocetku puta IVF i nakon pozitivnog testa za zahvalu. Želim da tako i tebi bude ❤️ dogodine se nadam Bebu odnit na brod ❤️

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Mala 33

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Cure pozdrav, meni je danas 9dnt vracena 2 trodnevna zametka 6st i 8st. Do mozda 7dnt sam imala osjetljive grudi i probadanja u trbuhu, cak i osjecaje nadolazece M ali sad vise nikakve simptome nemam.To sam prepisivala Cyclogestu, sad tu i tamo malo osjetim jajnik ali na sekund doslovno. Ima li ikakve sanse za ocekivat nesto pozitivno ili bi morala imat vise simptoma? I kad mi preporucate da mogu radit test? Inace M mi treba doci za 4 dana.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Razumna

Marisha

Jutro curke, dugo me nije bilo, sretno svima danas 🌺Pohvatala sam lijepu brojku kod Dreamer i došla sam vidjeti da li su se javile Sani i Čokoladica sa dobrim vijestima. Leona tvoje testiće sam vidjela, držim fige da lijepo tamne. Razumna što ima kod tebe, dugo nisi ništa tipkala. Sorry cure puno sam toga izostavila pa se nemojte ljutiti što vas nisam navela 💕Tinčicedrago mi je da je sve ok sa trudnoćom.

Draga moja, ja sam upravo u Međugorju. Vjerujem da će naša Majka Marija intervenirati i da će ovaj fet biti ispunjenje naših želja 💙🙏💚.
    Čekam mjesečnicu a ona baš kasni (čak razmišljam da nisam možda trudna jer sam u vrijeme ovulacije bila sam mužem na Cresu na GO, a znate kako je to na GO, puno se toga u strasti dogodi 😂😂😂)
    Dr mi je za fet propisala femaru 2x1. I bas sam sad u čudu. Pitala sam je jeli dobro skuzila da idem u fet a ne u postupak i rekla je da je. Evo ne znam što da mislim.
    Nikad nisam pročitala da netko za fet pije femaru.
    Jeli netko pio femaru u Fetu?,

I ja sam bila u Medjugorju bas pred ovaj FET i osjetila takav mir, daj Boze da nam bude dobitni 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Fionci99

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

wildflower

Malo offtopica za trudnice…
    Jel vi jedete suhomesnate proizvode i suseno meso (tipa prsut, panceta i sl).
    Ok jasno mi je da nije preporuceno, isto tako kada citam po forumima i pricala sam s prijateljicama, rekle su cure da ponekad jedu. Znaci ne cesto, al ono jednom mjesecno kad se zazele..
    Kako sam trenutno jos uvijek na antialergijskoj dijeti (bez jaja, mlijeka, glutena, orasastog) jako mi je tesko vise sto da jedem, stoga sam bas jucer kupila prsut marke Vostane jer racunam to je proizvod iz trgovine, mora biti kontroliran.
    I taman sad citam na Halo, inspektore na Facebooku da su nasli u nekakvoj pecenici marke Dobro bakteriju listeriju (Dobro - Pečenica naresci od 90g s rokom trajanja do 03.08.2024., LOT 24-00807 kojeg proizvodi ŽITO D.O.O., Đakovština 3,ž iz Osijeka.)
    Znaci ipak nista nije sigurno…
    I nama bi bilo najsigurnije zapravo jesti sve termicki obradeno..
    Realno, bakterija moze biti bilo gdje i u jogurtima, mlijeku, na salati, kupusu, u tjestenini (npr salmonela) znaci bilo bilo gdje….
    Ali valjda za termickom obradom se one ubiju?
    Zalosno je da uopce nismo sigurni sto jedemo….
    Sto vi ostale kazete?

Iskreno ja izbjegavam al sam pojela do sad jednom prsut i konzervu tune. Nazalost imala sam nedavno neko trovanje hranom il sto vec na pola dana a nije bilo od zabranjene hrane.
    Doktorica mi je rekla da se ne brinem za bebu pa razmisljam pozitivno i nadam se da nije ostavilo nikakvih posljedica jer valjda da je bilo nesto lose ne bi tako brzo proslo. Receno mi je da ako traje par dana da odem doktoru/ili hitnu. Nadam se da nije listerija (ako se to uopce moze saznati naknadno) jer bebica je jos tu i imala sam pregled nakon toga i sve je dobro 🥰Uglavnom, vjerujem da cu jos koji put do kraja trudnoce jesti stvari koje se bas i ne preporucuju al ima toliko toga sto mozemo pa mi nije problem 🤗

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Wildflower ja sam koristila utrogestan u prošlom i bila sam baš jako napuhana od prvog dana korištenja. Na poslu bi raskopčala hlače dok sam sjedila i nosila široke džempere da se ne bi vidjelo. Kad sam ga prestala koristiti sam se osjećala baš nekako lakše.. 
    Prije kad sam koristila crinone gel nisam bila, iako njega nisam voljela iz drugih razloga. 
    Vidjeti ćemo što će biti ovaj put sa Cyclogestom.. 
    Mala 33 većinom su ti neki "simptomi" od progesterona, rano je za bilo kakve prave simptome. Mogla bi za dva dana pišnuti test da vidiš na čemu si.. 🤞🏻

Ja danas krećem s pikalicama.. 🥳

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

sanjushka

Wildflower ja sam koristila utrogestan u prošlom i bila sam baš jako napuhana od prvog dana korištenja. Na poslu bi raskopčala hlače dok sam sjedila i nosila široke džempere da se ne bi vidjelo. Kad sam ga prestala koristiti sam se osjećala baš nekako lakše..
    Prije kad sam koristila crinone gel nisam bila, iako njega nisam voljela iz drugih razloga.
    Mala 33većinom su ti neki "simptomi" od progesterona, rano je za bilo kakve prave simptome. Mogla bi za dva dana pišnuti test da vidiš na čemu si.. 🤞🏻Ja danas krećem s pikalicama.. 🥳

Sretno ❤️🍀❤️

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Mala 33

Cure pozdrav, meni je danas 9dnt vracena 2 trodnevna zametka 6st i 8st. Do mozda 7dnt sam imala osjetljive grudi i probadanja u trbuhu, cak i osjecaje nadolazece M ali sad vise nikakve simptome nemam.To sam prepisivala Cyclogestu, sad tu i tamo malo osjetim jajnik ali na sekund doslovno. Ima li ikakve sanse za ocekivat nesto pozitivno ili bi morala imat vise simptoma? I kad mi preporucate da mogu radit test? Inace M mi treba doci za 4 dana.

Mala realno, kod trodnevnih embrija je najbolje uraditi testić na 11. dan, jer tada je nivo Bhcg dovoljno velik da ga može detektirati kućni test. Tako da, pričekaj još dva dana, pa onda probaj, jer tada bi se trebala pokazati crtica. Sretnooooo! Navijamo na najjače da te testić obori s nogu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

sanjushka

Mala 33većinom su ti neki "simptomi" od progesterona, rano je za bilo kakve prave simptome. Mogla bi za dva dana pišnuti test da vidiš na čemu si.. 🤞🏻Ja danas krećem s pikalicama.. 🥳

Sanjushka sretnoooooo!💪💪 Navijamooooo na najjače!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Pebbles Flintstones

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Wildflower i ja sam napuhana al nekako od pocetka postupka pa vise ne znam cemu da to pripisem al svakako jedva cekam prestat sa progesteronima jer mi je vise postalo napotno razmisljat o tome 😅

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.