Cure pozdrav, meni je danas 9dnt vracena 2 trodnevna zametka 6st i 8st. Do mozda 7dnt sam imala osjetljive grudi i probadanja u trbuhu, cak i osjecaje nadolazece M ali sad vise nikakve simptome nemam.To sam prepisivala Cyclogestu, sad tu i tamo malo osjetim jajnik ali na sekund doslovno. Ima li ikakve sanse za ocekivat nesto pozitivno ili bi morala imat vise simptoma? I kad mi preporucate da mogu radit test? Inace M mi treba doci za 4 dana.
Meni je bio vraćen jedan dvodnevni i od 5dpt nisam imala nikakvih simptoma, osim povremenog stezanja maternice sličnog onome u trudnoći (osjecaj je poput laganog pritiska ispod pupka), ali nisam bila sigurna umišljam li i je li to zbog Cyclogesta. Tek 15dpt navečer sam osjetila lagane predmenstrualne bolove, a 16.dpt kad je trebao biti prvi dan ciklusa izraženije bolove.
A nakon prvog dobitnog IVF-a imala sam grčeve prakticki od transfera, a jače i češće kako se bližio dan kad je trebala doći M.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Sanjushka sretno s pikalicama 🍀🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sanjushka sretno i drzim ti figee 🥰🥰 onda cu sacekat jos 2 dana pa napravit test. Ja sam imala probadanja i grceve nakon transfera, cesce piskila i grudi su mi bile bas osjetljive ali nekako sve je stalo. Samo tu i tamo koji grcic osjetim i malo ledja ali nista neobicno. Sad mozda je prerano ali vidim da su neke pisale da je pred M bas bilo izrazenije a meni ovaj put bas nista inace pred M uvik imam simptome sad mi je totalno naopako. A nista sacekat cu pa cemo vidit,..
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Wildflower ja sam koristila utrogestan u prošlom i bila sam baš jako napuhana od prvog dana korištenja. Na poslu bi raskopčala hlače dok sam sjedila i nosila široke džempere da se ne bi vidjelo. Kad sam ga prestala koristiti sam se osjećala baš nekako lakše..
Prije kad sam koristila crinone gel nisam bila, iako njega nisam voljela iz drugih razloga.
Vidjeti ćemo što će biti ovaj put sa Cyclogestom..
Mala 33većinom su ti neki "simptomi" od progesterona, rano je za bilo kakve prave simptome. Mogla bi za dva dana pišnuti test da vidiš na čemu si.. 🤞🏻Ja danas krećem s pikalicama.. 🥳
Sanjushka sretnoo 🍀❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bebolina nadam se da je prvo sprejanje prošlo super❤️baš sam uzbuđena zbog tebe i želim ti od ♥️ da ti ovaj bude dobitan 🎉🍀🤞🏻❤️😘
Nina jako mi je žao😔drži se, šaljem puno zagrljaja🫂🫂🫂😘♥️
Rolice nadam se da su to sve dobri znakovi🤞🏻🍀♥️😘
Sreća jesam, primila sam Ovitrelle, ali je od tada prošlo 15 dana. Koliko znam štoperica izađe za 10 do Max. 14 dana iz tijela, tako da sumnjam da je ovo od štoperice, ali svakako čekam betu da potvrdi🤞🏻🍀♥️
Tratinčice drago mi je da su mučnine popustile, neka se tako i nastavi ♥️😘🎉
Slee evo ljepim na kraju, krasan je. Hvala što misliš na mene 😍❤️😘♥️
Medena nadam se da će se smiriti kod tebe. Pij puno tekućine ❤️😘
Jurky hvala i tebi što misliš na mene♥️evo ljepim vam na kraju. Dugo spavamo😁☺️❤️😘
Sani žao mi je, tu smo za tebe. Glavu gore i u nove pobjede uskoro. Drži se, grlim i ljubim. 🫂🫂❤️❤️😘😘hvala ti☺️🎉🍀😍♥️😘
Koalice kod mene sigurno 3-4 dana. Držim fige da te pusti brzo😘❤️
BikMik super da se lijepo razvijaju, neka te dočekaju, sretno u subotu🎉♥️😘🍀🤞🏻
Dreamer super rezultat, neka se sve održe i sretno u nedjelju, nek ovaj bude dobitan ❤️ 😘 🤞🏻 🍀
Sanjushka samo pozitivno, navijam da bude dobitan i sretno sa pikanjem🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻♥️♥️♥️
Hypnoticpoison bit će sve u redu, samo hrabro i pozitivno 🎉😍❤️🍀🤞🏻
Razumna tvoju priču sam pratila i dok nisam pisala ovdje i baš si mi nekako ostala u pamćenju. Želim ti od ♥️ da ti ovaj bude dobitan, sretno 🍀 🍀 🤞🏻 ♥️ ♥️ 😘
Bebolina drago mi je da si nabavila lijekove ☺️❤️
Wildflower i ja sam napuhana, imam Utrogestan od 200 2xdn.🤷🏻♀️
Mala sretno da ugledaš plusić na testu 🤞🏻🍀♥️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Evo današnjeg testića 9dpt😍❤️🎉
8dpt https://ibb.co/rfwGQxB
9dpt https://ibb.co/VtmN2T3
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Hvala cure.. ❤️🥰
Piknula taj Pergoveris, ni osjetila nisam, prejednostavno. 😳 A ne oni menopuri koje još treba i miješati i izvačiti. 🤣
Leona ma to su divne prave crtice 🥰❤️ Da je štoperica bi bile svjetlije svaki dan, a ne tamnije.. a i kasno je već za štopericu.. Tako da jedva čekamo betu.. 🥰❤️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Bebolina nadam se da je prvo sprejanje prošlo super❤️baš sam uzbuđena zbog tebe i želim ti od ♥️ da ti ovaj bude dobitan 🎉🍀🤞🏻❤️😘
Sreća jesam, primila sam Ovitrelle, ali je od tada prošlo 15 dana. Koliko znam štoperica izađe za 10 do Max. 14 dana iz tijela, tako da sumnjam da je ovo od štoperice, ali svakako čekam betu da potvrdi🤞🏻🍀♥️
Jurky hvala i tebi što misliš na mene♥️evo ljepim vam na kraju. Dugo spavamo😁☺️❤️😘
Sani žao mi je, tu smo za tebe. Glavu gore i u nove pobjede uskoro. Drži se, grlim i ljubim. 🫂🫂❤️❤️😘😘hvala ti☺️🎉🍀😍♥️😘
Dreamer super rezultat, neka se sve održe i sretno u nedjelju, nek ovaj bude dobitan ❤️ 😘 🤞🏻 🍀
Sanjushka samo pozitivno, navijam da bude dobitan i sretno sa pikanjem🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻♥️♥️♥️
Razumna tvoju priču sam pratila i dok nisam pisala ovdje i baš si mi nekako ostala u pamćenju. Želim ti od ♥️ da ti ovaj bude dobitan, sretno 🍀 🍀 🤞🏻 ♥️ ♥️ 😘
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Evo današnjeg testića 9dpt😍❤️🎉8dpt https://ibb.co/rfwGQxB9dpt https://ibb.co/VtmN2T3
❤️❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Mislim da mi kreće mjesečnica. Sutra ću zvati da vidim mogu li ranije izvaditi betu, ionako mi je moj predviđeni prvi dan ciklusa za dva dana i očito da se nije uhvatilo.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Evo današnjeg testića 9dpt😍❤️🎉8dpt https://ibb.co/rfwGQxB9dpt https://ibb.co/VtmN2T3
Ma preljepo ih gledati, postavljaj nam svaki dam ❤️🥹
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji