Medena i Wildflower curke, u ponedjeljak nazovite svoje ginekologe i recite za cyclogest i bez problema vam puste recept u sustav. Zašto još i to plaćati? Drugo je prolutex na koji uopće nemamo pravo preko HZZO.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sunčica kad ti je po rasporedu aspiracija? Imaš na stranici contres pdf raspored sa predavanjima pa vidi kad je točno drS po rasporedu, nisu oni svi tamo svo vrijeme. Tebe pretpostavljam ionako vodi drV , ali evo mene je drR zaista umirio i garantuje da je drD dostojna zamjena za S. Znam kako ti je, nadam se da ti ipak bude S 🤞❤️
Nina da se obje izbore 🤞
Hypnoticpoison čestitke za ❤️, za dalje🤞🙏
Rolica držim 🤞❤️da sve bude uredu.
Leona super brojka 👍, jel u Češkoj postoji ograničenje oplodnje broja js? Nek ih bude što vise na kraju 🤞
Cokoladica pupo sretno 🤞🙏. Jesi sigurna da obe vrste progesterona idu ,da nije ili ili? Ni ja nisam čula da se toliko uzima vaginalno.
Anica super za ❤️, sretno dalje 🤞🙏
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Drago mi je da je dr R preuzeo odgovornost i sve lijepo objasnio, vjerujem da je i dr D veliki stručnjak i da sad možeš ić mirne duše na transfer i držim palčeve da je ovo dobitni postupak 🤞🤞 Ja bi trebala imati aspiraciju u srijedu i kolko sam vidjela dr S, a i Vrčić imaju u petak predavanje pa se nekako nadam da će se S pojaviti ovaj tjedan bar tih par dana prije kongresa..
Sve ostale curke želim vam svima sreću ❤️
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Sunčica kad ti je po rasporedu aspiracija? Imaš na stranici contres pdf raspored sa predavanjima pa vidi kad je točno drS po rasporedu, nisu oni svi tamo svo vrijeme. Tebe pretpostavljam ionako vodi drV , ali evo mene je drR zaista umirio i garantuje da je drD dostojna zamjena za S. Znam kako ti je, nadam se da ti ipak bude S 🤞❤️
Nina da se obje izbore 🤞
Leona super brojka 👍, jel u Češkoj postoji ograničenje oplodnje broja js? Nek ih bude što vise na kraju 🤞
Cokoladica pupo sretno 🤞🙏. Jesi sigurna da obe vrste progesterona idu ,da nije ili ili? Ni ja nisam čula da se toliko uzima vaginalno.
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Saniii, tako mi pise na otpusnom pismu i tako mi je moj dr pustio recepte. Mislis da je to previse? Pa je li moguce da su progrijesili 🙈🤣
Nije previše, progesterona ne može bit previše, samo što inače se kombinira vaginalno plus oralno ,ili vaginalno plus subkutano ili sve troje, nikad nisam čula da sve ide vaginalno. Gdje ćeš to sve ugurati ?🤣🤭❤️
Wildflower,Medena možete dobiti na recept, cyclogest, utrogestan, duphaston, estrofem jer to su lijekovi koje hzzo pokriva, a vi ste osiguranice hzzo-a :), bez obzira sto se ide privatno u postupak. Samo pošaljite otpusno pismo svom dr i odma vam recept pusti u sustav. Btw pisala sam to onaj put kad i za lijekove u Mađarskoj :).
..
Hvala curke, istina je da mi je lakše kad se sve razjasni, evo i jutros mi drR osobno javio da je svih 7 embrija još u diobi ❤️.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Joj, ja sam i estrofen kupovala. Dobro. U ponediljak zovem ginekologicu.
Inace, ja cu se nadati da ce mi biti sve ok i da mi nece trebati pa bi volila da mi se javi netko tko placa postupke, a treba mu supercur sprej. Imam jednu bocicu neotvorenu, rok valjanosti 9/24.
Nina da se obje izbore 🤞
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Saniii, tako mi pise na otpusnom pismu i tako mi je moj dr pustio recepte. Mislis da je to previse? Pa je li moguce da su progrijesili 🙈🤣
Nije previše, progesterona ne može bit previše, samo što inače se kombinira vaginalno plus oralno ,ili vaginalno plus subkutano ili sve troje, nikad nisam čula da sve ide vaginalno. Gdje ćeš to sve ugurati ?🤣🤭❤️
Wildflower,Medena možete dobiti na recept, cyclogest, utrogestan, duphaston, estrofem jer to su lijekovi koje hzzo pokriva, a vi ste osiguranice hzzo-a :), bez obzira sto se ide privatno u postupak. Samo pošaljite otpusno pismo svom dr i odma vam recept pusti u sustav. Btw pisala sam to onaj put kad i za lijekove u Mađarskoj :).
..
Hvala curke, istina je da mi je lakše kad se sve razjasni, evo i jutros mi drR osobno javio da je svih 7 embrija još u diobi ❤️.
Saniii kraljice, jesi me nasmijala 🤣🤣🤣 cini mi se da cu cijeli dan samo trpat vaginalete 🤣🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Curkice, evo me, jučer mi je bio ludi dan. Danas sam 7+4, ako gledamo od 1.dana zadnje menge. Išla sam na ultrazvuk kod svoje ginićke koja ima užasan mali uzv, ali se pokazao mjehurić žumanjčane, dok je prije 3 dana u Beti+ tu sve bilo prazno. Vidjet ćemo sad dalje, samo realno uz male nade i to je to.
.
Lunolina, Marisha cure sretnooo!!! ❤️❤️
Anice čestitam i nek se dalje lijepo razvija ❤️
Čokoladice PUPOOO! Nek se čvrsto primi :))) Kako se osjećaš? ❤️
BikMik sretnooo nek bude uspješan FET, od srca ti želim ❤️
Sanii baš neozbiljno od klinike, ali nadam se u najbolji mogući ishod ❤️ Držim fige na najjačeeee!
.
Sretno svimaaa!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sad kad embriolog Dejan postane novi najpozeljniji embriolog i sve pocnemo traziti da nam on bude! Ja sam sigurna da je odlican, Radoncic se nikada ne bi igrao sa svojom reputacijom i zaposlio nekoga samo zato sto mu je, eto, simpa ili jedini tad moze uskociti. Bas je zapravo u nezavidnoj poziciji jer uskace umjesto Stanica koji je na takvom glasu, dajmo covjeku priliku da se istakne i mozda jednoga dana i zasjeni Patrika!
Sani super za 7. mrvicuu! Ajmoooo!
Rolice jeste vi imali i spontane odnose nakon aspiracije? Evo mozda sam bubnula sad neku glupost svemira, ali bas mi palo na pamet postoji li mogucnost da si spontano ostala trudna pa je mozda mladja trudnoca?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Spontane odnose, majko mila, kako se to izrazavan 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee 😂😂🤣 najjaca si
Kako tvoja sogi btw?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lucky, dobrodošla natrag i sretnoo 🤞🥰
Anica, predivno 😍 uživaj sad 🥰
Saniii, bravo za komunikaciju i sedmu mrvicu 🥰
Čokoladica, ti ćeš se bome nagurati 🤣
Rolica, 🤞❤️
Slee, baš me nasmija s ovim spontanim odnosima 🤣🤣
Sretno cure svima 🤞🤞😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji