Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiliPe
    17. Svibanj 2024. 09:52

Sani Jako mi ke zao sto si razocarana, nadam se da ces se na kraju jako obradovati i zaboraviti na sve 🙏🤞🏻
    BikMik Lep pocetak drzim fige da bude sve dobro do kraja, i da ozdravis do transfera 🥰🍀
    Lunolina, Marisha Zao mi je 😔
    Leona89 Sretno, super brojka 🍀🤞🏻

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• marica36
    17. Svibanj 2024. 10:02

Drage moje koje ste u Repromedu jesu li vam ikada mjerili tlak težinu its..kako sve to ide. .ja bi vodila trudnoću kod njih skroz i sad nezz na prvom uzv mi nisu ništa radili osim pregled.  Hoće li sad na drugom onda težinu tlak ili si to moram sama ili što?? O tome svaka bolnica bruji a nezz jel to oni rade uopće kod njih .... Moj socijalni ginekolog je ništa posebno i ne želim se vodit kod njega osim doznaka krvi vadenje itd.   Jednostavno ovim više vjerujem ..... Curke koje su u Repromedu već pri kraju kad onda počinju mjeriti tlak its.  I ako može da napišete što sve drugo rade.... Nezz ogtt znam da u bolnicama itd

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    17. Svibanj 2024. 10:18

Saniii, jako mi je žao što se ovo dogodilo, ali ti od srca želim da se sve toliko preokrene u tvoju korist da ćeš se na kraju premišljati hoćeš li bebu nazvati Dejan ili Dejana 🤗❤️

Ja sam se ova 2 dana isplakala, počastila svim mogućim comfort food-ovima ovog svijeta i spremna sam za disciplinu, krećem s reguliranom prehranom i suplementima, nema predaje, da ponovno uzmem u ruke prekrasnu mirišljavu bebicu 🥹
    Koji je recept za smokve u maslinovom ulju? Ima neki omjer ili to samo stavim po procjeni?
    Malo sam gledala i pretrage, i računala sam si, ako dođem u IVF tek za 3 mjeseca i nekim čudom i uspijem dobiti preporuku za malo dublje pretrage, pa dok dođem na red pa dok dođu rezultati.
    Muž i ja smo se dogovorili da ćemo platiti za početak kariogram za oboje i trombofiliju za mene (5 mutacija) te kad se malo oporavim histeroskopiju. Mislite da je to pretjerano?
    Jesam vas dobro skužila, kariogram, a ne kariotipizacija? Ne kužim baš te pojmove.

Također, nisam se stigla cijepiti protiv vod. kozica, tako da i to planiram obaviti (testiranje sam odradila još i prije, tako da sigurno nisam preboljela).

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• BikMik
    17. Svibanj 2024. 10:29

Dodo87

Saniii,jako mi je žao što se ovo dogodilo, ali ti od srca želim da se sve toliko preokrene u tvoju korist da ćeš se na kraju premišljati hoćeš li bebu nazvati Dejan ili Dejana 🤗❤️

Ja sam se ova 2 dana isplakala, počastila svim mogućim comfort food-ovima ovog svijeta i spremna sam za disciplinu, krećem s reguliranom prehranom i suplementima, nema predaje, da ponovno uzmem u ruke prekrasnu mirišljavu bebicu 🥹
    Koji je recept za smokve u maslinovom ulju? Ima neki omjer ili to samo stavim po procjeni?
    Malo sam gledala i pretrage, i računala sam si, ako dođem u IVF tek za 3 mjeseca i nekim čudom i uspijem dobiti preporuku za malo dublje pretrage, pa dok dođem na red pa dok dođu rezultati.
    Muž i ja smo se dogovorili da ćemo platiti za početak kariogram za oboje i trombofiliju za mene (5 mutacija) te kad se malo oporavim histeroskopiju. Mislite da je to pretjerano?
    Jesam vas dobro skužila, kariogram, a ne kariotipizacija? Ne kužim baš te pojmove.

Također, nisam se stigla cijepiti protiv vod. kozica, tako da i to planiram obaviti (testiranje sam odradila još i prije, tako da sigurno nisam preboljela).

Svaka cast na brzom ustajanju i ne gubljenju nade, na kraju ce sve biti ok i mirisljava beba ce ti biti u narucju, zelim ti svu srecu svijeta ❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Dodo87
    17. Svibanj 2024. 10:34

Hvala svima na vašim predivnim porukama podrške <3
    Anice, Hypnoticpoison, Čokoladice, sretno danaaas
    BikMik, super, zvuči obećavajuće 
    Leona, ženo rasturaš s tim brojkama, vau 
    Nina1985, držim fige na najjače 
    Dada, ovo za nokte je nažalost zbog komplikacija koje se mogu dogoditi, i onda se promjene najbolje primijete na noktima..
    Iz svog iskustva mogu ti reći da su me zamolili da imam negelirane i nenalakirane nokte na porodu, u aspiraciji te sad na kiretaži.
    Lali, predivno 
    Lunolina i Marisha, grlim vas 
    Marice, kako si? kako se osjećaš?  ne znam je li ti od pomoći, ali mene su od 6tt u IVF-u počeli vagati i pratiti, a dok sam bila u Petrovoj, samo su me pitali težinu, nikad vagali
    tinčica1703, s tobom posebno suosjećam i baš navijam da ti ova neobična kombinacija doktora donese sreću i iznenadiš se kad najmanje očekuješ <3
    Rolice, draga, kako si danas? <3

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha
    17. Svibanj 2024. 10:41

Dodo87

Dada, ovo za nokte je nažalost zbog komplikacija koje se mogu dogoditi, i onda se promjene najbolje primijete na noktima..
    Iz svog iskustva mogu ti reći da su me zamolili da imam negelirane i nenalakirane nokte na porodu, u aspiraciji te sad na kiretaži.
    Lali, predivnoLunolina i Marisha, grlim vasMarice, kako si? kako se osjećaš?ne znam je li ti od pomoći, ali mene su od 6tt u IVF-u počeli vagati i pratiti, a dok sam bila u Petrovoj, samo su me pitali težinu, nikad vagali
    tinčica1703, s tobom posebno suosjećam i baš navijam da ti ova neobična kombinacija doktora donese sreću i iznenadiš se kad najmanje očekuješ &lt;3
    Rolice, draga, kako si danas? &lt;3

Dobro kažeš Dodo, sve operacije koje sam prošla i porod nisam imala nokte baš radi razloga koje si navela. Na aspiraciji me anesteziolozi nisu ni pitali jer su odmah vidjeli da imam nelakirane na rukama.
    Mene su svugdje vagali i mjerili, u trudnoći bi te isto trebali baš svaki puta mjeriti i vagati. Moj savjet svim trudnicama, ukoliko vam je tlak povišen neka vam sestra mjeri još jednom pa i pet puta i neka vam napiše stvarni tlak. Meni je sestra uvijek pisala manji jer kao uzbuđena sam pa sam razvila hipertenziju i preklampsiju i rodila u 37tj tako da sa tlakom nema šale. Ne želim time nikoga strašiti ali evo ovaj podatak možda nekome pomogne.

Jurky32
    17. Svibanj 2024. 11:11

Hvala cure svima još jednom ❤️ Nikad dosta zahvale 😁😘
    Angel eyes, super da dobro napreduju, to je najvažnije 🤞🥰
    Ninaniksy, držim fige da se brzo riješiš tvrdoglave e.coli 🤞🥰
    Tanjanja, i tvoji folikulići dobro napreduju, sretnoo 🤞🥰
    Leona, wauu koja dobra brojka 🥳 🤞🤞 za dobar party u labu 🥰
    Nina, bravo za 4 js..držim 🤞 da se sve oplode 🥰
    Lali, zar već 12tt..kako vrijeme leti..sličica je divna ❤️
    Dada, sretno 🤞🥰
    Saniii, žao mi je što su te toliko isfrustrirali..navijam za ovih 6 oplođenih 🤞🥰
    Sunčicaa, sretno 🤞🥰
    Lunolina, Marisha, žao mi je cure.. odmorite pa hrabro u nove pobjede 🤞🥰
    BikMik, super, sretnoo 🤞🥰
    Medena, 🤞 da i današnje brojke bude dobre 🥰
    Dodo, ide ti 40 suhih smokava koje prerežeš na pola, staviš u teglu i uliješ toliko ulja da su sve smokve pokrivene..to bi trebalo stajati 40 dana u frižideru i onda konzumacija..ja sam krenula dosta ranije s konzumacijom, nisam imala vremena za čekanje. Kariogram ti je način prikaza kariotipa. Znači mi smo išli na kariogram i plodova voda bebe je išla na kariogram, a radi se kariotipizacija.
    Anica, Hypnoticpoison, sretno cure na uzv danas 🤞🥰
    Čokoladica, sretno na transferu 🤞🥰
    Sretnoo svima 😘😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Medena33
    17. Svibanj 2024. 11:26

Druga beta je bila 474, treca beta 1148 😍😍😍😍😍😍

Progesteron mi je 55,9 ( ref:35-141). Poslala sam na uvid dr pa cemo vidjeti kom. 
    Cekamo s nestrpljenjem uzv 4.6. 

Marica36 kad si narucena taj dan? Ja sam u 12:00.

Bless💫
    17. Svibanj 2024. 11:29

Sretno curke svima danas🥰
    Sani imas lijepi broj js🥰 ja te razumijem, ako si ciljano tamo otisla zbog embriologa i sad da to ni ne kazu.. ali sad nema nazad, navijamo da sveee ostanu na broju❤️ 
    Leona wauuuu predobar broj 🤭 javljaj nam se iz Praga 🥹🤞
    BikMik evooo i to je proletilo heheh, bas mi je dragooo da sve napreduje 🤭😍 jos malo, joos samo malooo 🥹
    Tinčica1703 tvoja borbenost ce rezultirati necimm jako jako velikim, vidjet ces ❤️
    ..
    Ja sam cure jucer vadila betu, danas zvala, dobro da je negativna, poslije onog krvarenja. Koliko me bilo strah zbog pozitivnih testova da opet nece ostati negdje. Odmorit cu ovaj mjesec pa cu sljedeci u fet. 

Simbalija
    17. Svibanj 2024. 11:32

Dodo zašto ćete plaćati sve te pretrage? Znam da su poprilično skupe, pogotovo kariogrami i trombofilija. Možda da pitaš ginekologa za uputnicu? Reci da ti je jako stalo da sve provjeriš prije iduće trudnoće.
    Medena super beta!! Progesteron ti je malo nizak za ranu trudnoću, uzimaš ga vaginalno/oralno?
    Drugim curama svu sreću u postupcima! ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI