Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nicaivo
    17. Svibanj 2024. 08:54

Leona odličan rezultat, držim fige da ih se što više oplodi i lijepo razvije 
    Lunolina jako mi se sviđa tvoja pozitiva, bravo, držim ti fige da jesen bude dobitna za tebe 
    Sani totalno te razumijem i slažem se s tobom i meni su takve situacije jako frustrirajuće. Pametno što si im se požalila, jer to zbilja nije uredu. Nažalost, sad je situacija takva kakva je, ne može se  ispraviti ni promijeniti pa je možda najbolje da pustiš ljutnju i opustiš se, da u vrijeme transfera budeš najpozitivnija i najspremnija za primiti svoju mrvicu. Tko zna, možda baš ovo bude dobitan ciklus. Ja ti držim najveće fige na svijetu i nadam se da će biti tako 
    Čokoladica sretno na transferu :)))) javi nam kako je prošlo 
    BikMik lijepo napreduje, neka se tako i nastavi 

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• BikMik
    17. Svibanj 2024. 08:56

angel eyes

Sani razumljivo da si poludila, nije u redu, ali što je tu je. Sad samo da bude uspješno, od sveg srca ti želim ❤️
    Dada mislim da je s noktima bitno da su bez ičega prilikom anestezije, da mogu vidjeti ako je ne daj Bože nešto pošlo krivo. Ja imam uvijek trajni lak, mislim da to utječe.
    Lunolina žao mi je 😔 drago mi je da si pozitivna, nakon ljeta i odmora vjerujem da će jajne stanice biti top 🥰🥰
    Anica, Hypnoticpoison, Bikmik, Čokoladica, Žuži, Tanjanja, Medena sretno danas 🥰🥰Bikmik još malo i ideš po svoju mrvicu 🙏🙏 kako se osjećaš? Jesi ozdravila?

Hvala na pitanju, ostao je uzasan kasalj jos zbog kojeg nisam zaspala do jedno 3 i knda u prekidima do 6, pa ustala na UZ. Ali radim do 12 samo danas, tako da ce se izdrzati, a dobar UZ mi je dao. Vjetar u ledja da sad tei dana se ubijem od cvekle i ananas i sto brze budem PUPO ❤️🤗. I sad sam rekla nema testiranja do minimalno 7 dana nakon transfera, ono mucenje sebe vise necu proci.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Tanjanja27
    17. Svibanj 2024. 09:22

angel eyes

Sani razumljivo da si poludila, nije u redu, ali što je tu je. Sad samo da bude uspješno, od sveg srca ti želim ❤️
    Dada mislim da je s noktima bitno da su bez ičega prilikom anestezije, da mogu vidjeti ako je ne daj Bože nešto pošlo krivo. Ja imam uvijek trajni lak, mislim da to utječe.
    Lunolina žao mi je 😔 drago mi je da si pozitivna, nakon ljeta i odmora vjerujem da će jajne stanice biti top 🥰🥰
    Anica, Hypnoticpoison, Bikmik, Čokoladica, Žuži, Tanjanja, Medena sretno danas 🥰🥰Bikmik još malo i ideš po svoju mrvicu 🙏🙏 kako se osjećaš? Jesi ozdravila?

Meni su izgleda hormoni pojeli mozak 🤭🤭 pregled mi je sutra
    Sretno svima danas!! 🍀😘

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Marisha
    17. Svibanj 2024. 09:26

Lunolina

I jos nesto BikMik mi je ubacila jucer bubu u uho i napravila sam danas test. Negativan je da negativniji ne moze biti. Izvadit cu sutra betu reda radi, ali ocito je to to od mene.
    No okej, bacamo se onda 3 mjeseca na sve suplemente svijeta, na mediteransku prehranu, tjelovjezbu i ocekujem krajem kolovoza najbolje stanice koje je svijet vidio😬

Joj koma koma, i moj je identičan i jutros. Baš sam imala dobar filing za ovu krijesnicu, sve se nešto dešavalo oko tog dana kad bi se trebalo primiti i opet ništa, baš sam umorna ali nisam ljuta niti razočarana, iz svoje kože ne mogu. Odradit ću betu sutra pa se javiti dr.Lani i vidjeti, daj Bože ako ona negdje radi histeroskopiju idem odmah kod nje.
    Curke sretno danas na UZV-u i transferu 
    Sanii žao mi je da se tako poklopilo, nadam se da će embriolog Dejan odradit posao vrhunski i da će se svih 6 oploditi, javljaj nam sve i nemoj se puno sekirati, za koji dan si pupo 
    Ja sam gledala neki dan i stvarno su sve najjače poslali za Šibenik, mislim si Vinogradska trenutno nema ni Bolanču ni Tučkara, da sam nešto morala raditi kod njih i ja bi sada bila ljuta ko pas tako da te u potpunosti razumijem.

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

tinčica1703
    17. Svibanj 2024. 09:36

Leona89 ludilo brojka, čestitam, javi danas sretne vijesti.. Čekamo 
    Nina1985 mi smo si po godinama iste, držim fige da se što više oplodi i da imaš koji smrzlić  
    DadaDada, u B+ se plaća anestezija i u Ivf poliklinici koliko sam čitala. U B+ će ti naplatit i onu vodu kad odeš piškit i kad čuju da se pustila voda, pazi koliko puta piškiš tamo 🤦‍♀️😂 A Cetrotide bi bilo najbolje da kupiš u ljekarnoj Filipović ima na komad ako se ne varam, puuuno je jeftinije jer općenito poliklinike masno više naplate lijek...
    Saniii kad mislim da me ništa više ne može iznenadit u ovim našim postupcima onda pročitam nešto novo. Lijep broj se oplodio i želim ti sreću, a frustraciju razumijem i to su stvari KOJE MI IMAMO PRAVO ZNATI i koje su oni nama dužni reći, isto tako mogli su zvat mog komšiju Đuru i bez objašnjenja nek se igra sa našim js. Sad apsolutno ne tvrdim da doktor nije stručan i da me se ne shvati krivo, ali mislim da je njihov dio posla bio reći koji embriolog i objasniti on je vrhunski stručnjak i imamo povjerenje u njega i tebi bi bilo lakše... Što se tiče optimizma, moj je odavno opao i srozava se skroz dolje i bilo bi cinično da držim predavanje o optimizmu a i sama sam izbedirana. Mogu samo reći da se izdigneš iz trenutne situacije i sretno ❤️❤️
    Lunolina, Marisha sretno da se situacija promjeni 🍀
    Čokoladica sretnoooo ❤️ Krumpirići obavezno 🍀

A  ja sam toliko off od svega da i je mrsko uopće kvariti Vam dan sa mojim stanjem.. Kao što sam rekla, sada bih trebala u 8. postupak po redu. Najbolje do sad, tj neki pomak bila mi je biokemijska..  Znam da sam luckasta ali uvijek do sad sam znala kupiti čarapice, dudicu, body za bebu, bilo je jače od mene ali sada nisam ništa. Pogled na tu kutiju sa stvarima za bebu mi je tako bolna.. I čestitka koju sam napisala mužu da dan pozitivnog testa prošle biokemijske.. Sada čekam da prođe ova m u 5. mj jer se odmaram od stimulacije, a u 6 mj bi trebala kod dr Matkovića u Osijeku da mi odredi terapiju i pomno prati folikulometrije, a dr Alebić će ako sve bude u redu to aspirirati i raditi transfer.. Mene brinu financije najviše i sad jedva čekam 6 mj da čujem koju će terapiju uvoditi da mogu kupovati "ostatke" terapije po raznoraznim grupama da prođem jeftinije, pa ako imate kakav link gdje se prodaju ostatci lijekova bila ih Vam zahvalna. Ali neću se sad bedirati, sve će nadoći na svoje.. 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• MiliPe
    17. Svibanj 2024. 09:52

Sani Jako mi ke zao sto si razocarana, nadam se da ces se na kraju jako obradovati i zaboraviti na sve 🙏🤞🏻
    BikMik Lep pocetak drzim fige da bude sve dobro do kraja, i da ozdravis do transfera 🥰🍀
    Lunolina, Marisha Zao mi je 😔
    Leona89 Sretno, super brojka 🍀🤞🏻

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• marica36
    17. Svibanj 2024. 10:02

Drage moje koje ste u Repromedu jesu li vam ikada mjerili tlak težinu its..kako sve to ide. .ja bi vodila trudnoću kod njih skroz i sad nezz na prvom uzv mi nisu ništa radili osim pregled.  Hoće li sad na drugom onda težinu tlak ili si to moram sama ili što?? O tome svaka bolnica bruji a nezz jel to oni rade uopće kod njih .... Moj socijalni ginekolog je ništa posebno i ne želim se vodit kod njega osim doznaka krvi vadenje itd.   Jednostavno ovim više vjerujem ..... Curke koje su u Repromedu već pri kraju kad onda počinju mjeriti tlak its.  I ako može da napišete što sve drugo rade.... Nezz ogtt znam da u bolnicama itd

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    17. Svibanj 2024. 10:18

Saniii, jako mi je žao što se ovo dogodilo, ali ti od srca želim da se sve toliko preokrene u tvoju korist da ćeš se na kraju premišljati hoćeš li bebu nazvati Dejan ili Dejana 🤗❤️

Ja sam se ova 2 dana isplakala, počastila svim mogućim comfort food-ovima ovog svijeta i spremna sam za disciplinu, krećem s reguliranom prehranom i suplementima, nema predaje, da ponovno uzmem u ruke prekrasnu mirišljavu bebicu 🥹
    Koji je recept za smokve u maslinovom ulju? Ima neki omjer ili to samo stavim po procjeni?
    Malo sam gledala i pretrage, i računala sam si, ako dođem u IVF tek za 3 mjeseca i nekim čudom i uspijem dobiti preporuku za malo dublje pretrage, pa dok dođem na red pa dok dođu rezultati.
    Muž i ja smo se dogovorili da ćemo platiti za početak kariogram za oboje i trombofiliju za mene (5 mutacija) te kad se malo oporavim histeroskopiju. Mislite da je to pretjerano?
    Jesam vas dobro skužila, kariogram, a ne kariotipizacija? Ne kužim baš te pojmove.

Također, nisam se stigla cijepiti protiv vod. kozica, tako da i to planiram obaviti (testiranje sam odradila još i prije, tako da sigurno nisam preboljela).

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
    dodo87.forum@gmail.com

• BikMik
    17. Svibanj 2024. 10:29

Dodo87

Saniii,jako mi je žao što se ovo dogodilo, ali ti od srca želim da se sve toliko preokrene u tvoju korist da ćeš se na kraju premišljati hoćeš li bebu nazvati Dejan ili Dejana 🤗❤️

Ja sam se ova 2 dana isplakala, počastila svim mogućim comfort food-ovima ovog svijeta i spremna sam za disciplinu, krećem s reguliranom prehranom i suplementima, nema predaje, da ponovno uzmem u ruke prekrasnu mirišljavu bebicu 🥹
    Koji je recept za smokve u maslinovom ulju? Ima neki omjer ili to samo stavim po procjeni?
    Malo sam gledala i pretrage, i računala sam si, ako dođem u IVF tek za 3 mjeseca i nekim čudom i uspijem dobiti preporuku za malo dublje pretrage, pa dok dođem na red pa dok dođu rezultati.
    Muž i ja smo se dogovorili da ćemo platiti za početak kariogram za oboje i trombofiliju za mene (5 mutacija) te kad se malo oporavim histeroskopiju. Mislite da je to pretjerano?
    Jesam vas dobro skužila, kariogram, a ne kariotipizacija? Ne kužim baš te pojmove.

Također, nisam se stigla cijepiti protiv vod. kozica, tako da i to planiram obaviti (testiranje sam odradila još i prije, tako da sigurno nisam preboljela).

Svaka cast na brzom ustajanju i ne gubljenju nade, na kraju ce sve biti ok i mirisljava beba ce ti biti u narucju, zelim ti svu srecu svijeta ❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Dodo87
    17. Svibanj 2024. 10:34

Hvala svima na vašim predivnim porukama podrške <3
    Anice, Hypnoticpoison, Čokoladice, sretno danaaas
    BikMik, super, zvuči obećavajuće 
    Leona, ženo rasturaš s tim brojkama, vau 
    Nina1985, držim fige na najjače 
    Dada, ovo za nokte je nažalost zbog komplikacija koje se mogu dogoditi, i onda se promjene najbolje primijete na noktima..
    Iz svog iskustva mogu ti reći da su me zamolili da imam negelirane i nenalakirane nokte na porodu, u aspiraciji te sad na kiretaži.
    Lali, predivno 
    Lunolina i Marisha, grlim vas 
    Marice, kako si? kako se osjećaš?  ne znam je li ti od pomoći, ali mene su od 6tt u IVF-u počeli vagati i pratiti, a dok sam bila u Petrovoj, samo su me pitali težinu, nikad vagali
    tinčica1703, s tobom posebno suosjećam i baš navijam da ti ova neobična kombinacija doktora donese sreću i iznenadiš se kad najmanje očekuješ <3
    Rolice, draga, kako si danas? <3

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
    dodo87.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.