Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marica36
    17. Svibanj 2024. 11:59

Dodo87

Hvala svima na vašim predivnim porukama podrške <3Anice, Hypnoticpoison, Čokoladice, sretno danaaasBikMik, super, zvuči obećavajućeLeona, ženo rasturaš s tim brojkama, vauNina1985, držim fige na najjačeDada, ovo za nokte je nažalost zbog komplikacija koje se mogu dogoditi, i onda se promjene najbolje primijete na noktima..
    Iz svog iskustva mogu ti reći da su me zamolili da imam negelirane i nenalakirane nokte na porodu, u aspiraciji te sad na kiretaži.
    Lali, predivnoLunolina i Marisha, grlim vasMarice, kako si? kako se osjećaš?ne znam je li ti od pomoći, ali mene su od 6tt u IVF-u počeli vagati i pratiti, a dok sam bila u Petrovoj, samo su me pitali težinu, nikad vagali
    tinčica1703, s tobom posebno suosjećam i baš navijam da ti ova neobična kombinacija doktora donese sreću i iznenadiš se kad najmanje očekuješ <3
    Rolice, draga, kako si danas? <3

Hvala na pitanju dobro sam..gladno🥰 ..umorno🤗 .dobro sam...🫣malo me brine to s tlakom itd al valjda budu to mjerili sada od drugog uzv..čekam da se jave cure iz repro koje su već to prošle...
    Tebi svaka čast i sada samo smireno pozitivno i sve dode na svoje .kad tad ...mora ...zna. Po sebi kad sam mislila da više ne mogu onda sam tek išla i shvatila da mogu i da hoću i glavom kroz zid.  Bit će sve dobro ...odmori malo i u napad opet ..🙏💪💕

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

nina1985
    17. Svibanj 2024. 12:03

Evo, javili iz klinike da su od četiri js oplođene dvije.
    Sad predstoji daljnje čekanje.. 😐🤞

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

• BikMik
    17. Svibanj 2024. 12:09

dreamer ❤

Cure dal mogu popiti tabletu za bolove? Umnjak me rastura trenutno 🙄 Znam da nakon transfera može paracetamol ali dal mogu kad sam u stimulaciji popiti nešto?

Mozes naravno, ja imam teze oblike migrene i posavjetovala sam se sa vise specijalista u vezi sta smijem uzimati i svi su rekli da i na medikamente protiv bolova i na sumatriptan (ako nekome zatreba info). 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Medena33
    17. Svibanj 2024. 12:12

Marica36 znas li koliki ti je bio progesteron? Evo iz Repromeda mi kazu da je sve iznad 20 ok. Da nastavim i dalje istu terapiju. 
    Ja planiram kod njih obaviti sljedeci uzv pa se iza prebaciti u Splitu, osim ako bude potrebe otic kod njih nekada. 
    Nina1985 drzim ti fige. Ja sam imala 2 jajne, jedna odustala, druga u meni i sve lijepo se uhvatila sudeci po beti. Samo pozitivno. 

Rolica
    17. Svibanj 2024. 12:13

Curkice sretno svima danas 🥰🥰
    .
    Imam popodne pregled pa tipkam novosti, iako se ne nadam nicemu, samo zelim da ovo prođe i to je to. Gledam pozitivne strane tipa mogu usisavati haha lucky me, salim se 🤣 Nego, zivot ide dalje i sta cemo sada. Saljem vam puse svima ♥️♥️♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Dodo87
    17. Svibanj 2024. 12:14

Draga Simbalija, hvala ti na tvom savjetu, ja sam već pitala svoju soc. ginekologicu, njezin odg je bio da mi za to treba preporuka (bolničkog) kliničara pa sam po tome zaključila da mi nije sigurno ni da je to MPO liječnik (a njega ću etk vidjeti za 2-3 mj. na konzama). Ili sam u krivu? Mogu li još jednom pokušati s doktorom koji će mi u Podobniku raditi kontrolu? Ja sam ga to već pitala u srijedu, nije bio baš za... Kao može se, ali zato jer sam rodila ne vidi razlog za tim pretragama.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

Leona89
    17. Svibanj 2024. 12:21

Wildflower, Marisha, Žuži, BikMik, Hypnoticpoison, Sanjushka, Korni, Angeleyes, Slee hvala vam😍☺️🎉 Sad držimo 🤞🏻🍀 da ih se što više oplodi🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️❤️❤️😘
    Rolice hvala ti❤️🥰pisala sam desetak stranica unazad. Ja sam sve mailom rješavala, imali smo konzultacije preko Skypea. Za dolaske sve ovisi o tebi. Neki i na konzultacije dođu ovdje, možeš doći na aspiraciju, pa ići kući i onda doći na transfer. Možeš cijelo vrijeme stimulacije biti ovdje, njihova preporuka je dan nakon prvog UZV doći. Cijena također ovisi, mi smo jučer na dan aspiracije smo platili 2780 eura. Još ćemo na dan transfera platiti 650 eura plus 100 eura po embriju zaleđivanje, s tim da su prva dva u ovoj prvoj cijeni. 🥰🥰🥰❤️samo pitaj😁
    Nina1985 super rezultat, neka se sve lijepo oplode🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
    Lali žao mi je što su te mučnine izmučile, drago mi je da si sada malo bolje i da je s bebicom sve super, neka se tako i nastavi. Volimo slikice, bebica je preslatka 😍😍😍😍❤️🍀❤️🍀❤️
    Dada sretno s postupkom, neka bude dobitan🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    Sani jako mi je žao da si razočarana, grozno je što si računala na jednog, a dobila drugog. Neozbiljno da te nisu obavijestili o tome 😔 drago mi je da je rezultat ipak dobar i držim 🤞🏻 da unatoč ovome ipak ovo bude tvoj dobitni postupak, od ❤️ ti to želim🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Lunolina hvala ti☺️🥰😍 i ja sam iznenađena brojem i kvalitetom. Pila sam Dvitamin jer mi je bio jako snižen, pijem ga već dugo i dalje ću. Uz to pila sam svaki dan prenatale od Novalaca i zbog krvarenja koje je trajalo mjesec dana i endometriona počela sam piti Evine kapi na savjet ginekologice u drugom dijelu ciklusa. Svaki dan sam jela i brazilske oraščiće. Ne znam je li nešto od toga pomoglo, ali drago mi je da su rezultati ovako dobri🥰❤️🙈žao mi je zbog testa😓😔neka sljedeći bude dobitan🍀🤞🏻❤️🥰
    Sretno svima danas🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• marica36
    17. Svibanj 2024. 12:23

Medena33

Marica36znas li koliki ti je bio progesteron? Evo iz Repromeda mi kazu da je sve iznad 20 ok. Da nastavim i dalje istu terapiju.
    Ja planiram kod njih obaviti sljedeci uzv pa se iza prebaciti u Splitu, osim ako bude potrebe otic kod njih nekada.
    Nina1985drzim ti fige. Ja sam imala 2 jajne, jedna odustala, druga u meni i sve lijepo se uhvatila sudeci po beti. Samo pozitivno.

Oko 115 je bio

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Mala 33
    17. Svibanj 2024. 12:51

Cure pozdrav,cestitke svima na pozitivnim betama i sretno svima koje su u postupku,. Ja imam jedno pitanje vezani za stopericu. Ja sam u 2. postupku IVF, i sinoc sam si dala stopericu, danas nikakvi simptomi ama bas nista, osim sta vise piskim. Aspiracija mi je sutra ujutro, pa me zanima jel to znaci da nema dovoljno folikula ili? Prvi put sam imala 14 folikula i jedva sam hodala sutradan nakon stoperice. Koji obicno uspije IVF po redu zna li se otprilike ili nema uopce pravila? S obzirom da sam procitala na forumima ako 1 bude bezuspjesan  da obicno bude i drugi pa me toga iskreno strah da je stvarno tako,..

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Medena33
    17. Svibanj 2024. 12:56

Kazu mi iz Repromeda i dalje isto nastavit. Sestra mi se javila, nije doktor.

Sta iskusnije cure kazu u vezi progesterona? 55 mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.