Bikmik proći će i kašalj, još malo i mala mrva će biti s tobom 😘❤️ daj Bože da se primi i sve bude ok 🙏 mislim da neću ni ja testove raditi, mozda tek pred betu.
Tanjanja sretno sutra 😘
Marisha žao mi je 😔
Medena jeeeeeee ❤️❤️❤️❤️
Bless, Dodo sretno dalje, samo hrabro 😘
Nina super, neka se lijepo dalje razvijaju. Misliš li vratiti obje ili jednu po jednu?
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Bikmik proći će i kašalj, još malo i mala mrva će biti s tobom 😘❤️ daj Bože da se primi i sve bude ok 🙏 mislim da neću ni ja testove raditi, mozda tek pred betu.
Tanjanja sretno sutra 😘
Marisha žao mi je 😔
Medena jeeeeeee ❤️❤️❤️❤️
Bless, Dodo sretno dalje, samo hrabro 😘
Nina super, neka se lijepo dalje razvijaju. Misliš li vratiti obje ili jednu po jednu?
Ajme, nemam pojma..
Nisam još došla do razmišljanja o tome.😬
Sretna sam što su se uopće oplodile te dvije u mojim godinama..
Trenutno strepim što će dalje biti s njima do transfera..
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Cure hvala svima koje ste mi pozeljele srecu jutros, nisam stigla sve procitat pa da ne nabrajam... uglavnom moj transfer je dobro prosao, stavili smo i embrioglue. Ovaj put su nas cak i pustili da lezimo dosta dugo u sobi. Beta za 12 dana 🤞🤞🤞 sad mi je promjenio i terapiju, cyclogest i utrogestan, sve vag. 😵💫😵💫😵💫

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure hvala svima koje ste mi pozeljele srecu jutros, nisam stigla sve procitat pa da ne nabrajam… uglavnom moj transfer je dobro prosao, stavili smo i embrioglue. Ovaj put su nas cak i pustili da lezimo dosta dugo u sobi. Beta za 12 dana 🤞🤞🤞 sad mi je promjenio i terapiju, cyclogest i utrogestan, sve vag. 😵💫😵💫😵💫
Sretno PUPO stanje, da je mrvica cvrsto uhvati, sad samo pozitiva ❤️🤗💃❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Marica36 kako ti provodis dane? Ja sam isto doma jer mi se vec dogodilo par stresnih situacija na poslu pa ne zelim to sebi dopustati.
Jurky draga nisu, još čekam. Možda ni ne dočekam danas, nego sutra. Vidjet ćemo ☺️🍀javim čim saznam nešto 🍀♥️🍀♥️
Čokoladice sad si PUPO, sretnoooo i nek se mrvica čvrsto primi 🍀🤞🏻🍀🤞🏻neka ovaj bude dobitan 🎉♥️🍀🤞🏻

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Marica36 kako ti provodis dane? Ja sam isto doma jer mi se vec dogodilo par stresnih situacija na poslu pa ne zelim to sebi dopustati.
Kuham jedem šećem lagano čistim čitam Tv pomalo i tako. Navikne čovjek. Ti? Imaš savjet neki...nešto što nisam navela 😛🫣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pa i ja otprilike isto iako nisam bas tip za lezanje i tv, pa mi malo dosadno. Prosetam i kuham i ja svaki dan, a bome i jedem ne lose. Svako malo osjetim glad.
Volila bi da ima chat grupa di mogu razmjenjivati iskustva u vezi prehrane i tako. Stalno razmisljam unosim li dovoljno svega, mozda bi trebala ovo ili ono.
Nadam se kad zatopli more ic na kupanje, valjda se smije. Hahah.
Pa i ja otprilike isto iako nisam bas tip za lezanje i tv, pa mi malo dosadno. Prosetam i kuham i ja svaki dan, a bome i jedem ne lose. Svako malo osjetim glad.
Volila bi da ima chat grupa di mogu razmjenjivati iskustva u vezi prehrane i tako. Stalno razmisljam unosim li dovoljno svega, mozda bi trebala ovo ili ono.
Nadam se kad zatopli more ic na kupanje, valjda se smije. Hahah.
Mislim da more ne može škodit
A nezz ja nastojim povrće voće jest i sve nekako zdravije makar me ulovi kao sinoć pa hamburger i pommes jedem al što sad nije svaki dan.
Količine su ogromne naspram kako sam prije jela al okej tješim se da još malo pa idem ka 4 mj pa sve kako kažu lagano staje. Tako da nadam se jer ako ne imat ću fajn kg a inače sam mršavica 🫣😃
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Cure hvala svima koje ste mi pozeljele srecu jutros, nisam stigla sve procitat pa da ne nabrajam… uglavnom moj transfer je dobro prosao, stavili smo i embrioglue. Ovaj put su nas cak i pustili da lezimo dosta dugo u sobi. Beta za 12 dana 🤞🤞🤞 sad mi je promjenio i terapiju, cyclogest i utrogestan, sve vag. 😵💫😵💫😵💫
Sretnoooo pupo
🤞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji