Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    16. Svibanj 2024. 16:10

Wildflower drago mi je što je upoznavanje prošlo super i što je ❤️ tu🎉🥰🎉🥰🎉🥰neka i dalje bude sve u redu, mirnu i urednu trudnoću ti želim sa puuuno uživanja❤️❤️❤️❤️
    Monny uživaj u trudnoći i sretno, neka i dalje bude sve uredno do kraja🥰🥰🥰🎉✨🎉✨❤️
    Sani super rezultat, neka ih se oplodi što više🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    Jurky vjerujem da te i dalje strah, vjeruj da će biti dobro, mi navijamo i šaljemo pozitivu u tvome smjeru, nek ti vrijeme do konačnih nalaza prođe brzo❤️ super za UZV, veselim se🍀🤞🏻❤️🥰😘
    Rolice držim 🤞🏻 za sutra 🍀 🤞🏻 🍀 🤞🏻 ❤️, samo hrabro, uz tebe smo❤️❤️❤️😘🫂
    Slee žao mi je zbog šogoricee😔😔🫂❤️
    Marisha žao mi je što i dalje nema sjenice😔ja i dalje držim 🤞🏻 🍀 🤞🏻 🍀 da se pojavi nešto❤️❤️❤️🫂
    Angel super je to, neka nastave dalje lijepo rasti🥰🍀🤞🏻❤️🎉
    Hypnoticpoison bit će sve u redu, sretno sutra🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️☺️
    Žuži držim 🤞🏻 🍀 za uzv sutra❤️☺️🤞🏻🍀
    Tanja super rezultat, neka i dalje lijepo rastu❤️☺️🤞🏻🍀
    Čokoladice sretno sutra 🍀 🤞🏻 ❤️ 🍀 🤞🏻 
    Cure hvala vam svima na lijepim željama da vas sad ne nabrajam♥️prava ste podrška, puno mi to znači🫣☺️❤️😍Ako sam nekog izostavila isprike, spavam na pola🤣
    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Moj današnji rezultat aspiracije;
    Jeste spremne?😍😍😍🍀🍀🍀
    Punktirano; 14 folikula
    Dobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)
    Ja sam presretna sa rezultatima, hvala što ste navijale za mene. Sad samo da oplodnja bude uspješna i da se sve nastavi tako pozitivno🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 ok sam, mrvicu me još bolucka, najela se, popila kavu i sad odmaramo u sobi, pa kasnije možda u šetnjicu. Transfer je predviđen za utorak, ako sam dobro shvatila tako nadrogirana🤣
    Ljubim vas sve❤️🍀❤️🍀❤️🍀🎉🎉🎉🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

wildflower
    16. Svibanj 2024. 16:13

Medena33

Wildflower i marica36 od kojeg dana se racuna trudnoca? Od oplodnje ili od zadnje mjesecnice?

U Repromedu racunaju od dana aspiracije - 2 tjedna.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    16. Svibanj 2024. 16:14

Leona odlican rezultat, neka ih se sto vise oplodi i lijepo razvija🍀🤞🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Marisha
    16. Svibanj 2024. 16:27

Leona89

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Moj današnji rezultat aspiracije;Jeste spremne?😍😍😍🍀🍀🍀Punktirano; 14 folikulaDobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)
    Ja sam presretna sa rezultatima, hvala što ste navijale za mene. Sad samo da oplodnja bude uspješna i da se sve nastavi tako pozitivno🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 ok sam, mrvicu me još bolucka, najela se, popila kavu i sad odmaramo u sobi, pa kasnije možda u šetnjicu. Transfer je predviđen za utorak, ako sam dobro shvatila tako nadrogirana🤣

Ajmeeee bravooo, wooow koja brojka 🎉 Navijamo i dalje, neka ti se sve ali baš sve oplode ❤️

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Rolica
    16. Svibanj 2024. 16:27

Tinčice dragaa, kako si ti? Koji je plan za dalje 
    Žuži super za bockanje i sretno daljeee 
    Leona hvala ti draga, smanjila sam nadanja na zero tako da mi je lakše, pa ako me iznenadi biti će super  Opišeš nam jednom kada ćeš imati volje kako to funkcionira u Pragu? Oprosti ako si već pisala :) Ukratko, tipa koliko puta se mora tamo baš putovati i može li se većina mailom ili Skypom te okvirna cijena postupka. SRETNOOOO! 🍀❤️🍀❤️
    .
    Sretno curkice svima!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    16. Svibanj 2024. 16:31

Čokoladica

angel eyes

Čokoladicasretno sutra, bit će dobro 🙏🙏🥰🥰 mora krenuti pozitivni niz ❤️

Obavila uzv, nema ih puno ali napreduju, 2x10 i 2x8mm, endo 5mm. Unistit ce me ananas i cikla 😂, ali nastavljam dalje s njima 💪💪 dodat će mi i Pergoveris danas, a onda za dva dana i antagonist. Iduci uzv nedjelja 19.5. Sanjushka molim te dodaj na listu, hvala 😘
    Angel eyes hvala ti, nadam se da ce krenuti napokon taj pozitivan niz. Bas je zaredalo zadnjih dana 🙈
    Sretno u ned na uzv, mozda se jos koji pojavi, nikad ne znas. Drzim fige da ova 4 budu dobra 🍀🤞❤️
    Hypnoticpoison daa sutra sam pupo i onda opet dva tjedna cekanja. Strah me negativnog rezultata opet. U podne sam sutra 🤞🤞 i ti si sutra na uzv? ❤️🍀 drzim fige da sve prode dobro.🤞🍀

Čokoladice a da, znam, najgore je to čekanje i osluškivanje svega i svačega. Da, ja sam sutra na ultrazvuku.🙏🙏 Mislila sam, možda se i sretnemo tamo u čekaonici, ali ja sam prije naručena. Hvala ti od ❤️!🤗🤗 Pupice, i ja tebi želim svu sreću ovog svijeta!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    16. Svibanj 2024. 16:33

wildflower

Rolica ma neee, nista tebi upuceno, vise generalno chit-chatanje :)
    HPoison totalno te kuzim i meni je tako bilo u srijedu… bila sam sva napeta, u strahu, neki grc u zelucu.. trema… i meni i mm.. Ali bude sve to dobro, vidjeti ces🥰
    Tincica kako se ti drzis? Vidim jos imas gorak okus u ustima od Bete+.. Pusti to, naoruzaj se pozitivom, bitno je da smo mirne i sretne… 🥰Kada kreces u novi postupak?

wildflower

Rolica ma neee, nista tebi upuceno, vise generalno chit-chatanje :)
    HPoison totalno te kuzim i meni je tako bilo u srijedu… bila sam sva napeta, u strahu, neki grc u zelucu.. trema… i meni i mm.. Ali bude sve to dobro, vidjeti ces🥰
    Tincica kako se ti drzis? Vidim jos imas gorak okus u ustima od Bete+.. Pusti to, naoruzaj se pozitivom, bitno je da smo mirne i sretne… 🥰Kada kreces u novi postupak?

Wildflower hvala ti od ❤️!🤗🤗😘😘 Pozlatile ti se riječi.🙏🙏

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Žuži
    16. Svibanj 2024. 16:37

Marisha nisam imala nikakvih simptoma niti mi je doktor znao reci od čega je upala nastala. Na histero sam išla radi vise neuspješnih transfera.
    Leona89 odlična brojka! Ja bi bila presretna i s pola od toga😂

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Hypnoticpoison
    16. Svibanj 2024. 16:37

Rolica

HPoison draga znam kako ti je…meni je srce preskakalo jutro prije pregleda, imala sam osjećaj kao da me neka aritmija uhvatila 🫣 Lako je reci probaj se opustiti, ali stvarno probaj… samo sebi radimo loše s time, a u konacnici nista ne mozemo mijenjati. Ja sam sigurna i navijam na najjače da je kod tebe sve u redu ♥️♥️♥️🙏🙏

Rolice draga moja, hvala ti od ❤️!😘😘🤗🤗 A znam, time same sebi radimo štetu, ali zaista se teško opustiti, jer kao što sam jednom napisala: kad te jednom ugrizne zmija, plašiš se i guštera.😔😔 Nadamo se najboljem, ali moramo biti spremni i na ono najgore. Žalosno, a istinito.😔😔

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik
    16. Svibanj 2024. 16:40

Leona89

Wildflower drago mi je što je upoznavanje prošlo super i što je ❤️ tu🎉🥰🎉🥰🎉🥰neka i dalje bude sve u redu, mirnu i urednu trudnoću ti želim sa puuuno uživanja❤️❤️❤️❤️
    Monny uživaj u trudnoći i sretno, neka i dalje bude sve uredno do kraja🥰🥰🥰🎉✨🎉✨❤️
    Sani super rezultat, neka ih se oplodi što više🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    Jurky vjerujem da te i dalje strah, vjeruj da će biti dobro, mi navijamo i šaljemo pozitivu u tvome smjeru, nek ti vrijeme do konačnih nalaza prođe brzo❤️ super za UZV, veselim se🍀🤞🏻❤️🥰😘
    Rolice držim 🤞🏻 za sutra 🍀 🤞🏻 🍀 🤞🏻 ❤️, samo hrabro, uz tebe smo❤️❤️❤️😘🫂
    Slee žao mi je zbog šogoricee😔😔🫂❤️
    Marisha žao mi je što i dalje nema sjenice😔ja i dalje držim 🤞🏻 🍀 🤞🏻 🍀 da se pojavi nešto❤️❤️❤️🫂
    Angel super je to, neka nastave dalje lijepo rasti🥰🍀🤞🏻❤️🎉
    Hypnoticpoison bit će sve u redu, sretno sutra🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️☺️
    Žuži držim 🤞🏻 🍀 za uzv sutra❤️☺️🤞🏻🍀
    Tanja super rezultat, neka i dalje lijepo rastu❤️☺️🤞🏻🍀
    Čokoladice sretno sutra 🍀 🤞🏻 ❤️ 🍀 🤞🏻
    Cure hvala vam svima na lijepim željama da vas sad ne nabrajam♥️prava ste podrška, puno mi to znači🫣☺️❤️😍Ako sam nekog izostavila isprike, spavam na pola🤣
    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Moj današnji rezultat aspiracije;Jeste spremne?😍😍😍🍀🍀🍀Punktirano; 14 folikulaDobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)

Woooow, super rezultat, bit ce tojedno vrlo plodno putovanje 🤗😂❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.