Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    16. Svibanj 2024. 16:40

Leona89

Wildflower drago mi je što je upoznavanje prošlo super i što je ❤️ tu🎉🥰🎉🥰🎉🥰neka i dalje bude sve u redu, mirnu i urednu trudnoću ti želim sa puuuno uživanja❤️❤️❤️❤️
    Monny uživaj u trudnoći i sretno, neka i dalje bude sve uredno do kraja🥰🥰🥰🎉✨🎉✨❤️
    Sani super rezultat, neka ih se oplodi što više🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    Jurky vjerujem da te i dalje strah, vjeruj da će biti dobro, mi navijamo i šaljemo pozitivu u tvome smjeru, nek ti vrijeme do konačnih nalaza prođe brzo❤️ super za UZV, veselim se🍀🤞🏻❤️🥰😘
    Rolice držim 🤞🏻 za sutra 🍀 🤞🏻 🍀 🤞🏻 ❤️, samo hrabro, uz tebe smo❤️❤️❤️😘🫂
    Slee žao mi je zbog šogoricee😔😔🫂❤️
    Marisha žao mi je što i dalje nema sjenice😔ja i dalje držim 🤞🏻 🍀 🤞🏻 🍀 da se pojavi nešto❤️❤️❤️🫂
    Angel super je to, neka nastave dalje lijepo rasti🥰🍀🤞🏻❤️🎉
    Hypnoticpoison bit će sve u redu, sretno sutra🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️☺️
    Žuži držim 🤞🏻 🍀 za uzv sutra❤️☺️🤞🏻🍀
    Tanja super rezultat, neka i dalje lijepo rastu❤️☺️🤞🏻🍀
    Čokoladice sretno sutra 🍀 🤞🏻 ❤️ 🍀 🤞🏻
    Cure hvala vam svima na lijepim željama da vas sad ne nabrajam♥️prava ste podrška, puno mi to znači🫣☺️❤️😍Ako sam nekog izostavila isprike, spavam na pola🤣
    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Moj današnji rezultat aspiracije;Jeste spremne?😍😍😍🍀🍀🍀Punktirano; 14 folikulaDobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)
    Ja sam presretna sa rezultatima, hvala što ste navijale za mene. Sad samo da oplodnja bude uspješna i da se sve nastavi tako pozitivno🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 ok sam, mrvicu me još bolucka, najela se, popila kavu i sad odmaramo u sobi, pa kasnije možda u šetnjicu. Transfer je predviđen za utorak, ako sam dobro shvatila tako nadrogirana🤣
    Ljubim vas sve❤️🍀❤️🍀❤️🍀🎉🎉🎉🎉

Leona woooooow, prekrasna brojka!💪💪🤗🤗😘😘 Navijamo za crazy party u labu i da ih se što više oplodi.🙏🙏🍀🍀❤️❤️ Samo ti odmaraj.❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    16. Svibanj 2024. 16:48

HPoison znam da, istina...kad te jednom ugrize zmija onda pušeš i na hladno... Držim ti najveće fige, mislim na tebe i čekamo sutra dobre vijestiiiii 🙏🙏🍀❤️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

nina1985
    16. Svibanj 2024. 16:52

Curke,
    puno hvala na držanju palčeva. 😊
    Iz 5 folikula dobili smo 4 jajne stanice.
    Čekamo sutrašnji poziv embriologa..
    Sretno svima! 🤞

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

sanjushka
    16. Svibanj 2024. 17:20

Leona i Nina super rezultati, neka ih se što više oplodi 🤞🏻🍀❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

korni
    16. Svibanj 2024. 17:26

Marisha, lunolina držim fige da vas beta iznenadi 🍀
    Angel eyes super 🤗
    Čokoladica uskoro si pupo ❤️ samo pozitiva 🍀🤗
    Leona odlična brojka! 🍀 Odmori se i uživajte u šetnji 🤗 veselimo se daljnjim dobrim vijestima 🤞🍀
    Hypnotic sretno sutra 🍀🤞❤️
    Nina super 🤗
    Saniii nadam se da su ti javili dobre vijesti 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

angel eyes
    16. Svibanj 2024. 17:41

Ninaniksy a baš sad te dohvatila ta bestija, nadam se da ćeš je se brzo riješiti! 😘
    Hypnoticpoison još samo malo i pregled, vjerujem da je teško ostati pozitivan kad smo svjesne koji sve scenariji mogu biti. Iskreno se nadam da će sve biti u redu ❤️❤️ kad ti je pregled?
    Bikmik nije to lako, razumijem te 🤗🤗 nadam se da će ovaj put biti uspješan, da napokon i ti možeš uživati u najvećem čudu, maloj bebici, od srca ti želim 🙏🙏😘😘
    Žuži sretno sutra na pregledu i javi kako napreduju folikuli 😘
    Tanjanja bit će dovoljno, vjeruj, samo nam je jedan dosta ❤️❤️ lijepo ti napreduje i endo i folikuli, ujednačeni su, bit ce to dobro. Sretno i javi se sutra 🤗🤗 dobro sam, jučer mi se cijeli dan mantralo i bas sam bila umorna, u 21 pošla spavati, je li od terapije, puta/posla, svega tko ce znati. Sutra se samo moram bocnuti na poslu, ali srecom vikend iza pa ce biti lakse doma.
    Leona top, koji rezultat 🤗🤗neka ih se što više oplodi, sretno dalje 😘
    Nina odlično, neka se sve oplode 🥰🥰
    Hvala cure da ne nabrajam, stvarno je lakše sve prolaziti uz vašu podršku ❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lali28
    16. Svibanj 2024. 19:05

Jurky bas mi je drago cekala sam tvoj nalaz svaki dan, jos malo i konacni nalaz. Bit ce to super 🙏🏻👍💪🏻💕
    Dodo zao mi je, bit ce dobro, doci ce vrijeme za srecu kad tad 💕💪🏻
    Cestitam svim curama s pozitivnim testovima, novim trudnicama i vama koje ste vec vidjele svoje bebe na prvim ultrazvucima 🌸👏🏻 pricali ste o simptomima, meni je isto bilo na pocetku nis nis, za zapitat se. A onda krenulo povracanje i ajme meni. Ja do ovog vikenda nisam bila 10 dana iz kuce izasla. Grozno. Nadam se da ce vas to zaobic. Sad mi je malo bolje, ali sam slaba i totalno bez kondicije.

Istinski mi je zao za sve kojima ovaj mjesec nije uspjelo. Stvarno kad procitam bude mi zao kao za prijateljicu. Ali doci ce sigurno svima, mora. 

Sretno i dalje vama koji ste sada u postupku, navijam svaki dan za dobre vijesti! 😎

I korni pratim i tvoje tjedne, jos malo i beba stize. Vrijeme leti, to ce bit sutra😄

Ja sam evo sad imala pregled u 12.tjednu, sve se cini u redu. Sada prvi put bebica lici na bebicu, iako jos je rano. Ja cu stavit slikicu jer ja onozavam vidjet vase slikice testova i beba pa eto mozda netko jos voli. Malo je smijesna, ali nema veze😂
    https://ibb.co/TKzSvhB

Sretno svima i hrabro! 👏🏻💪🏻❤️ 

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• DadaDada
    16. Svibanj 2024. 19:23

Pozdrav svim hrabricama!

Je li se koja susrela s plaćanjem anestezije u Beta+? Kad sam kod njih bila prvi put, prije 4 godine, putem HZZO-a, nisu me tražili, no možda je bila analgezija. Sad sam imala nesreću s Cetrotide (razlijalo mi se jer sam trapava) i kad sam ih zvala, rekli su da plaćam novu kutiju 50 eura, no da to mogu na kraju platiti s anestezijom. Pa eto, ako ima itko iskustva, pišite. Inače imam desetak folikula na desnom i osmero na lijevom jajniku. 
    Ima li koja blizu mojim terminima da se pratimo? Aspiracija bi trebala biti između ponedjeljka i srijede.
    I da, ovaj put sam 'skinula' duge gelirane nokte. Imate li vi gelirane nokte tijekom postupka?
    Sretno svima!

🧎‍♀️‍➡️34 🧎‍➡️28
    🧎‍♀️‍➡️obostrana salpingektomija, AMH 24
    🧎‍➡️ normozoospermia (popravljen spermiogram - antioksidansi, vitamini, ProsperM)
    2 prirodne biokemijske trudnoće, 2 neuspješna IVF-a
    3. IVF u Beta+ (Golan f 225 x 6, Ovaleap 225 x 4, Cetrotide x 6; aspiracija 22.5. = 12 js, 8 oplođenih, 1 dvodnevna vraćena 🙏)

angel eyes
    16. Svibanj 2024. 19:42

Lali ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ predivno, tako mi je drago. Nadam se da će se i povracanje smiriti 😘
    Dada sretno dalje, ja sam par dana nakon tebe 😊

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Ninaniksy
    16. Svibanj 2024. 20:24

Angel eyes hvala, evo već krenula s antibioticima, pa ćemo kontrolni bris, nadam se da ću je se riješiti, jer je baš u maternici.

Curke hvala svima na informacijama i preporukama. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.