Zašto ne napisati nek svi znaju, takvim poslovanjem se svakako dovode u rizik inspekcije, a obicno se brzo pročuju takve stvari. Oni kao zdravstvena ustanova nisu u sustavu pdv-a pa tu vec ustede 25% haha veselo sve skupa...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Medena, pupo sretnoo 🤞🥰
Rolica, Stela, hvalaa curice ❤️
Marisha, od sutra si nam i ti pupo, sretno od ❤️
Dreamer, super 🥳 🤞🤞 da čim prije krenete u postupak 🥰
Giselle, sa Prolutexom moraš polako, nema druge.. možeš ti to 💪💪 i da, smeđe igle definitivno.. sretno🤞🥰
Megyca, 🤞 da ti prvi ivf bude uspješan 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ja se samo nadam da ce repromed i meni donit srecu jer gledajuci tu na forumu bas imaju top uspjeh.
Hej cure,
ja sam odustala od aspiracije, imala sam osjećaj da sve ide u totalno pogrešnom smjeru.. Odluka je stvarno bila teška ali mislim da je ispravna.
Mislim da je ovako sada najbolje, bila sam jučer na razgovoru kod dr Matkovića, dogovorili smo početkom 6 mj uzv jer moram malo pauzirati hormone. Dakle dogovor je pao, i sad čekam 6 mj.
Ania - sretno na uzv ❤️
Medene33 - napucaj se krumpirićima i neka je sretno, držim fige… 🤞🤞
Kawa - sretno danas da sve prođe u redu sa sretnim ishodom 🎉🎉
Marisha- šaljem pozitivne vibre i svu ljubav svijeta da sve bude ok 🫶🫶
Tinčice svu sreću ti želim, bitno je da ti znaš svoje razloge i da si OK sa time. Čekamo sa tobom lipanj i nadam se da će to biti to za tebe 🤞👼❤️
Lunolina moja će biti siva samo moram vidjeti hoću li sivu za dojenje sa medekom ili sivu sa natpisom sweet dreams
Sad i ja moram provjeriti svoje igle, mislim da su čak te smeđe u pitanju, srećom ostalo mi je još 2-3 Prolutexa pa ću vidjeti sa doktoricom kada stigne nalaz progića da li trebam pikati ili ne.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Leonasretno s pikanjem 🍀🤗
Čokoladicejesi dobila uputnicu? 😅
Pixipupo, nek se mrva čvrsto primi 🤞🤞🍀
Stelanije još 🙈 sve si mislim rano je još za neke stvari, ali nekako dani brzo idu, i bolje da se uhvatim finishiranja priprema 😅 kako ste ti i baby L.? 🥰
Jurkydivno da si se druškala ❤️ i da je druškanje bilo dobro 🥰 vjerujem da si malo mirnija 🤗❤️ vjerujem i da te nakon amnio cekaju dobre vijesti 🍀🍀
Wildflowersuper beta, neka se lijepo dupla 🤞🍀
Tinkernadam se da će sve biti okej na idućem uzv 🤞
Npelicemi smo dobro, hvala ti 🤗 nismo još gotovi s pripremama, jer si stalno mislim ima još vremena 🙈 ali evo došli smo do toga da su pregledi svaka dva tjedna 🙈 kako ste vas dvije? 🥰
Cure sretno danas svima 🍀❤️
Korni, evo uspila sam danas dobit novu uputnicu.. ali vec vidim da cu sljedeci put opet morat molit. Nadajmo se da mi nece trebati jos jedna 🤞🍀
Ostale cure, sretno svima. 🍀🤞❤️ drago mi je za sve vas koje imate pozitivan test ili betu. Nisam uspila nista popratit, niti pisati jer sam imala smrtni slucaj u obitelji. Uvijek stres, to je zivot nazalost.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Čokoladica nadam se da nova uputnica više neće ni treba.
Dreamer malo akcije pa muž može na apstiniranje. Super za nalaz pa sad neka i sgram bude dobar.
Marisha sutra po svoju mrvu, najbolje da bude kod mame na sigurnom. Neka se čvrsto primi 🤞 🤞
Medena to si računala i stimulaciju za prošli put kad nisi reagirala?
Imate ću na umu da nosim onda novce ako je povoljnije. Žao mi je da nisu rekli i ostalim curama jer ipak ste bile više puta tamo pa su imali i priliku.
Ali bezveze je da je razlika ako ja donesem ili provučem karticu i taj se novac prebaci odmah na račun. Nije da se plaća u ratama pa te onda ispada skuplje. Hvala na info svakako.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Marisha, lunolina baš bi bilo lijepo da se upoznate 🤗
Čokoladice jako mi je žao zbog smrtnog slučaja 😔 drži se 🫂 ❤️ super za uputnicu 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Čokoladica nadam se da nova uputnica više neće ni treba.
Dreamer malo akcije pa muž može na apstiniranje. Super za nalaz pa sad neka i sgram bude dobar.
Marisha sutra po svoju mrvu, najbolje da bude kod mame na sigurnom. Neka se čvrsto primi 🤞 🤞
Medena to si računala i stimulaciju za prošli put kad nisi reagirala?
Imate ću na umu da nosim onda novce ako je povoljnije. Žao mi je da nisu rekli i ostalim curama jer ipak ste bile više puta tamo pa su imali i priliku.
Ali bezveze je da je razlika ako ja donesem ili provučem karticu i taj se novac prebaci odmah na račun. Nije da se plaća u ratama pa te onda ispada skuplje. Hvala na info svakako.
Da ali ovako nema traga🤣🤣 Medena nije ni racun dobila.
iduci put obavezno cu pitati je li ista cijena za gotovinsko placanje.Jos sto je bilo naljutilo je sto su digli cijene usred postupka i ja sam krenula kod je za 3 i vise oocita bilo 1500 i onda u medjuvremenu su digli na 1800. Po meni, trebali su mi naplatiti cijen u po kojoj sam zapocela postupak.
I eto tako sam ja zapravo ostala bez 500 eur....
Je li nam marica36 isto platila karticom?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Čokoladica jako mi je žao, drži se 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji