Jurky drago mi je da si vidjela bebicu puno to znači nekako budeš mirnija🥰 šaljemo ti Leon i ja veliki hug 🤗🤗❤️
Wildflower ideš koja beta🤭🤭 bit će to sve super 🤗😍
Loli kakva je situacija? Evo sada vidim da si napisala čekamo onda pon 🤞🤞
NPelica znači još malo i sve je spremno 🤭🤭 jesi li uzbuđena? Mi smo dobro hvala na pitanju, dani mi lete s njim mislim da se neću niti okrenuti već će doći kraj godine i povratak na posao 😏 Leon je super raste ko gljiva, "priča" nešto svoje ko navijen, vesela je bebica, spava cijelu noć tako da se ne mogu nešto previše žaliti 🙈🤭
Korni koka nije rano neka pišulja krene ranije malo što ćeš onda 🤣🤣 tako sam se i ja tješila rano je i moji su me danima tjerali da si pripremim torbu i dobro da jesam jer su me na redovnoj kontroli smao ostavili u bolnici, pa zamisli da mi je dragi morao slagati torbu, pa to bi bio kaos🤣🤣🤣 ma mi smo super guštamo i uživamo 🤭😍😍😍
Medena pupo neka se mrva čvrsto primi🤞😍
Rolice kako si? Kada je uzv? 😍
Marisha nisam upratila koliko si imala js ali uvijek je embriju bolje u maternici nego u inkubatoru, embriolog vrši procjenu i na konto toga odlučuje kada će biti transfer, ne znači nužno ako je blastica da će se primiti, sretno 🤞😍
Giselle Prolutex je uljna komponenta i teže ide van iz šprice ne može se usporediti sa penom i drugim lijekovima, jednostavno treba strpljenja dok ga istisneš van😏 da boli jbg boli ali barem ga ne moraš dugo pikati 🙈 samo ga polako istisni van i ići će to 🤞
Dreamer wohooo uskoro krećeš, baš mi je drago 🤗😍😍 nama je uvijek bila preporuka apstinencije 2 do 5 dana prije sgrama🤭 tako da počastite se 🤣🤣🤣
Sani, Lucky ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Marisha dan aspiracije ti se broji kao nulti. Danas je prvi, sutra bi bio drugi odnosno dvodnevni zametak. Baš sam napisala ovo ali vidim da si bila brža 😁: Ne znam dal vole ili ne vole ali iskreno ja se ne bi u to miješala, mislim da oni najbolje procjene kada bi trebalo vratiti embrij. A sumnjam da će ti puštati do petog dana ako je samo jedan.. To vole vratiti ranije jer su u maternici bolji uvjeti..
Da, vodena je, to je došlo od stimulacije. Kad su mi ju prvo vidjeli u B+ sam bila u depri jer sam mislila da je endo ali onda za tjedan dana kod moje gin jer rekla da je malo manja i da je vodena tako da mi je bilo malo lakše. Nadam se da će ju kontracepcija srediti do kraja što prije.
Sretno sutra!
Bebolina vidjeti ću još kada dođe vrijeme što ćemo i kako ćemo, prvo čekamo štitnjaču..🤞🏻
Je, odustala je, zaboravila sam ju maknuti s liste..
Pixi puuuunoo ti hvala na ponudi ❤️❤️❤️ ali evo ne znam još što će mi trebati ni kada. Ako je sve ok krenuli bi krajem lipnja. Ne znam kada ću dobiti točan protokol. Biti ćete u toku u svakom slučaju pa se čujemo ❤️🥰
Sjetiti ću se tebe i Hypnoticpoison kada bude trebalo pa ako bude nekome aktualno nešto tada ćemo se dogovoriti 🥰🤗🫂
Kawa, Rolica ❤️
Medena čestitam pupo! Neka se čvrsto primi mrvica 🤞🏻🍀
Giselle i meni je islo jako tesko i imala sam osjećaj da će prasnut ali nekako sam uspjela. Cijelo vrijeme sam držala stisnuto istim pritiskom i išlo je ful fuuul sporo ali je išlo i uspjela sam si ga tako davat. Ali meni je trebalo jedno 3 minute da istisnem to 🤣
Dreamer ja mislim da danas i sutra možete iskoristiti priliku, a od nedjelje opet pauza. 😁🤗
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Cure, puno vam hvala ❤️ Danas sam se rasplakala od muke kad mi je to prsnulo, cijelo vrijeme imam osjećaj da nešto krivo radim jer ide tako teško. Kako su mi one pikalice i štoperica bili jednostavani za korištenje, mislila sam da ja nešto krivo radim kad mi to tako teško ide.
Očito mi je prsnulo jer sam mislila da treba ići lakše pa sam prejako stisnula. Probat ću kako ste mi rekle, jednakim pritiskom i polako pa makar trajalo par minuta..
Divne ste❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Curke mene su zvali iz Škvorca, imamo dvostanični zametak. Kaže da se lijepo podijelio i da dođem sutra na transfer.
Pitala sam da li bi mogli doći u ponedjeljak s obzirom da u nedjelju ne rade ali kaže embriologica da je zametku najljepše kod mame i da se boji da bi mogao stati sa razvojem. Što vi mislite? Ja svakako idem ujutro vaditi progesteron, pa ti se Hypnoticpoison javim za prolutexako će trebati 🍀🤞❤️
Marisha može, ja sam tu.❤ A baš sam htjela prije napisati kad si pitala sto da uradiš ako ti kažu da dođeš sutra na transfer, da li možeš u ponedjeljak, da bi najbolje bilo da ipak odeš sutra, mrvicama je ipak najljepše biti tamo gdje i moraju biti, kod svojih mamica, tako da si nam ti od sutra pupo.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala curke ❤️ Nisam mislila da će me tako rano zvati embriologica pa sam se htjela informirati Nikada nismo tako rano vraćali pa sam se zabrinula ali da, naposljetku bolje da je kod mamice na toplom i sigurnom. Ajmeee baš sam uzbuđena, nekako najviše do sada
valjda jer se nisam nadala da će doći do aspiracije a kamoli da će se oploditi 🙏🍀
Saniii daaa vrijeme nama leti a mogu misliti kako je onda sa bebicom, lijepo ti se posložilo i ono najbitnije da ti spava po noći pa da se i ti lijepo odmoriš Ja sam u prirodnom ciklusu, prekjučer aspiracija a sutra transfer 🤞 Gledala sam nalaz: na aspiraciji je endometrij bio uredan, trolinijski 9mm, mogao bi onda sutra biti malo jači?
Sanjushka nadam se da će onda kontracepcija odraditi svoje, bitno da endo miruje 🙏
Lunolina pa onda se mi sutra susrećemo?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Marisha kad si ti sutra? Ja sam narucena u 8.30.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Boze kakav je ovo smajlic hahahahahaha oprostite cure
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Boze kakav je ovo smajlic hahahahahaha oprostite cure
ma supeer je
I mi, rekla je da dođemo u 8:30h pa idemo na razgovor, znači srest ćemo se
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Hvala curke❤️ Nisam mislila da će me tako rano zvati embriologica pa sam se htjela informiratiNikada nismo tako rano vraćali pa sam se zabrinula ali da, naposljetku bolje da je kod mamice na toplom i sigurnom. Ajmeee baš sam uzbuđena, nekako najviše do sada
valjda jer se nisam nadala da će doći do aspiracije a kamoli da će se oploditi🙏🍀Saniii daaa vrijeme nama leti a mogu misliti kako je onda sa bebicom, lijepo ti se posložilo i ono najbitnije da ti spava po noći pa da se i ti lijepo odmoriš
Ja sam u prirodnom ciklusu, prekjučer aspiracija a sutra transfer🤞 Gledala sam nalaz: na aspiraciji je endometrij bio uredan, trolinijski 9mm, mogao bi onda sutra biti malo jači?
Sanjushka nadam se da će onda kontracepcija odraditi svoje, bitno da endo miruje🙏Lunolina pa onda se mi sutra susrećemo?
Nakon što dr uvede progesteron odnosno kada dođe dan ovulacije onda se endo još malo "stisne" ali endo ti je dobar nema potrebe za debljim ja sam uvijek imala uvođenje progesterona na 8,5 mm i uspjela sam tako da samo opušteno 🤭🤞 neki dr vole da je deblji ali ne ide to baš kod svih žena moj je samo u stimulaciji bio max do 10 mm, a u fetu najčešće od 8 do 9 mm tako da samo pozitivno 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Marisha super! :D Ja imam plavu kosu i rozu spavacicu na bijela srceka - to mi je spavacica iskljucivo za oplodnje hahaha
Bas se veselim sto cemo se vidjeti!
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore