Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    03. Svibanj 2024. 12:19

Hej cure,
    ja sam odustala od aspiracije, imala sam osjećaj da sve ide u totalno pogrešnom smjeru..  Odluka je stvarno bila teška ali mislim da je ispravna.
    Mislim da je ovako sada najbolje, bila sam jučer na razgovoru kod dr Matkovića, dogovorili smo početkom 6 mj uzv jer moram malo pauzirati hormone. Dakle dogovor je pao, i sad čekam 6 mj. 
    Ania - sretno na uzv ❤️
    Medene33 - napucaj se krumpirićima i neka je sretno, držim fige... 🤞🤞
    Kawa - sretno danas da sve prođe u redu sa sretnim ishodom 🎉🎉
    Marisha- šaljem pozitivne vibre i svu ljubav svijeta da sve bude ok 🫶🫶

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

wildflower
    03. Svibanj 2024. 12:20

Giselle

Cure, puno vam hvala ❤️ Danas sam se rasplakala od muke kad mi je to prsnulo, cijelo vrijeme imam osjećaj da nešto krivo radim jer ide tako teško. Kako su mi one pikalice i štoperica bili jednostavani za korištenje, mislila sam da ja nešto krivo radim kad mi to tako teško ide.
    Očito mi je prsnulo jer sam mislila da treba ići lakše pa sam prejako stisnula. Probat ću kako ste mi rekle, jednakim pritiskom i polako pa makar trajalo par minuta..
    Divne ste❤️

Giselle vec sam bila pisala svoje iskustvo, ali ti je mozda promaklo :)

Naime, ja sam u ljekarni uzela dvije igle: zute boje 0.3 x 13 mm
    I smedje boje 0.45 x 16 mm

Jakooooo je ugodnija smedja iako je veca... Mozda ce malo vise boliti kod samog uboda, ali sadrzaj ide bez problema, sto nije bio slucaj kod zute - manje.
    Iz zute sam jedva istisla...
    Mene cak ni kod smedje ne boli ubod sami toliko, ne hladim trbuh prije ni nista.

Nakon apliciranja Prolutexa sa zutom iglom to podrucje me jakoooo puno boljelo iducih sat vremena

Nakon smedje, nista skoro.. samo daj 🤣🤣
    totalno sam se ufurala.. Samo jednom mi je bila mala modrica...

Evo slike da mozes lakse u ljekarni potraziti :)
    https://ibb.co/WxYMxfg

I ako ce nekom jos pomoci.. Mene je spasilo

Koju ti imas iglu na kraju?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Giselle
    03. Svibanj 2024. 12:29

wildflower

Giselle

Cure, puno vam hvala ❤️ Danas sam se rasplakala od muke kad mi je to prsnulo, cijelo vrijeme imam osjećaj da nešto krivo radim jer ide tako teško. Kako su mi one pikalice i štoperica bili jednostavani za korištenje, mislila sam da ja nešto krivo radim kad mi to tako teško ide.
    Očito mi je prsnulo jer sam mislila da treba ići lakše pa sam prejako stisnula. Probat ću kako ste mi rekle, jednakim pritiskom i polako pa makar trajalo par minuta..
    Divne ste❤️

Giselle vec sam bila pisala svoje iskustvo, ali ti je mozda promaklo :)

Naime, ja sam u ljekarni uzela dvije igle: zute boje 0.3 x 13 mm
    I smedje boje 0.45 x 16 mm

Jakooooo je ugodnija smedja iako je veca… Mozda ce malo vise boliti kod samog uboda, ali sadrzaj ide bez problema, sto nije bio slucaj kod zute - manje.
    Iz zute sam jedva istisla…
    Mene cak ni kod smedje ne boli ubod sami toliko, ne hladim trbuh prije ni nista.

Nakon apliciranja Prolutexa sa zutom iglom to podrucje me jakoooo puno boljelo iducih sat vremena

Nakon smedje, nista skoro.. samo daj🤣🤣
    totalno sam se ufurala.. Samo jednom mi je bila mala modrica…

Evo slike da mozes lakse u ljekarni potraziti :)
    https://ibb.co/WxYMxfg

I ako ce nekom jos pomoci.. Mene je spasilo

Koju ti imas iglu na kraju?

Da, očito mi je promaklo. 😑😑😑Pa imam tu glupu žutu iglu iz koje ništa ne ide i nakon koje imam podljeve. 😕
    Hvala ti puno, puno, idem odmah u ljekarnu tražiti tu smeđu iglu. Hvala još jednom❤️❤️❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Slee
    03. Svibanj 2024. 12:30

Marisha ako je “samo” jedan zametak onda vecina klinika vraca drugi dan kako ne bi riskirali da stane s razvojem do 5. dana. Kada ih je vise onda su i vece sanse da bar neki ostane do 5. dana, a ujedno “eliminiraju” one koji su u startu bili lose kvalitete. Ja bi svakako isla sutra kako ne bi riskirala da stane s razvojem, a kod tebe ce mu sigurno biti lijepo. Ne brini, to sto ti vracaju dvodnevni ne znaci da je on los i da bi odustao do 5. dana, nego je jedini pa ga vise maze i paze, tj. ti ces ga maziti i paziti, nadamo se iducih 9 mjeseci u sebi, a kasnije dugo dugo godina pored sebe ❤️

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Hypnoticpoison
    03. Svibanj 2024. 12:32

Giselle i ja isto imam takvu smeđu kao što ti je Wildflower objasnila i stvarno je super. Jedino je nema baš u svim ljekarnama, ali vrijedi je potražiti jer je baš dobra.😊 Meni su u jednoj ljekarni rekli da trenutačno nemaju, ali da mi mogu naručiti, jedino što onda moram uzeti kutiju od 100 komada. Ajme, pa što ću sa cijelom kutijom?🤭🤭 Ali kasnije sam onda našla u drugoj ljekarni gdje se može kupiti po komadu.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Giselle
    03. Svibanj 2024. 12:37

Hypnoticpoison

Giselle i ja isto imam takvu smeđu kao što ti je Wildflower objasnila i stvarno je super. Jedino je nema baš u svim ljekarnama, ali vrijedi je potražiti jer je baš dobra.😊 Meni su u jednoj ljekarni rekli da trenutačno nemaju, ali da mi mogu naručiti, jedino što onda moram uzeti kutiju od 100 komada. Ajme, pa što ću sa cijelom kutijom?🤭🤭 Ali kasnije sam onda našla u drugoj ljekarni gdje se može kupiti po komadu.

Hvala, idem ju potražiti ❤️
    Wildflower, možeš samo ponoviti slikicu, javlja mi neku grešku ❤️
    I hvala još jednom na objašnjenju🙂

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

korni
    03. Svibanj 2024. 12:40

Dreamer super 🥳 uživajte 🤭 i sretno 🤗
    Stela daa, imam i ja to u glavi, ali si onda kazem ma neće ona ranije 😅🙈 mogu misliti koji bi to kaos bio, mislim da moj MM ne bi znao gdje mu je glava, tako da se bacam na finish 😅
    Marisha super, od sutra si pupo 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Megyca

Pozdrav curkee,
    ja sam se malo povukla nakon zadnjeg neuspjelog pokusaja, ali pratim vas stalno i doslovno niti jednu jedinu stranicu nisam propustila ☺️ veselim se svakom pozitivnom testicu, transferu i tugujem za neuspjelim pokusajima…
    Kod nas je situacija okej, idemo na prvi ivf, mislili smo u 7.mj ali sad sam ja malo postala nestrpljiva i nagovorit cu M da vec u 6.krenemo 😁 
    Obavila sam briseve, papu, hormone, uzv stitnjace i dojki, krvnu sliku i iduci tj cu urinokulturu, krvnu grupu i markere na hepatitis i hiv.
    Sve mi je uredno osim sto mi je zeljezo 4, i sad sam dobila terapiju i zanima me imate li iskustva hocu li moci ici u ivf sa tako niskim zeljezom? 😕

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Medena33

Wildflower i ja sam dobila tu zutu iglu. Upravo sam kupila prolutex. Moram ih nazvati jeli odmah krecem danas s njim jer sam zab sto mi je rekla. Cini mi se da jesam.

Rolica
    03. Svibanj 2024. 12:41

Curke imate ove sve moguće igle u ljekarni Filipović. Ja recimo imam modrice već od igle 0,4 dok mi je 0,3 super. Ubod uopće ne osjetim, malo dulje traje da se istisne, ali mi ne ostane niti točkica na trbuhu. Inače mi je trbuh bio doslovno plav pun masnica, to sam ranije komentirala s Tratinčicom ako se sjećate pa se i ona složila da je tanja igla bolja 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.