Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
Anicesretno ❤️ jesi na pregled nastavila u Cito ili?
Cokoladica,moja sucut ❤️
Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.
Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️
Ja cijelo vrijeme pisem srijeda a utorak je 🫣
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
Cokoladica,moja sucut ❤️
Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.
Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️
Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Vezano za plaćanja, po zakonu bi to sve trebalo biti jasno istaknuto i transparentno, popusti, kartice, gotovina... Naravno da jesu popusti na gotovinu obicno 5-10% jer ne placaju proviziju banci i kartičarima, ali ovo je skoro 17% ako se dobro sjecam s 1800 eur na 1500 eur ili sam krivo zapamtila 😅 Nije moja stvar, ali me zivcira kad se tako posluje 🫣🤢
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cokoladica,moja sucut ❤️
Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.
Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Jurky to je baš lijepo čuti, podrška uvijek dobro dođe🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️😘
Korni hvala puno♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️
Medena nek se mrvica čvrsto primi, sretno🍀♥️🤞🏻
Marisha sretno na transferu🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Sanjushka držim fige da su nalazi štitnjače uredni, sretno🍀♥️🤞🏻kad već spominješ cistu, meni su na kontrolnom UZV vidjeli endometriom na lijevom jajniku vel.21mm. što se može dogoditi u stimulaciji s njom, narasti će? 🫣
Megyca sretno🍀🍀♥️
Tinčica sretno u lipnju🤞🏻🍀😘🍀😘🍀♥️
Čokoladice moja sućut, drži se♥️😓
Anice neka se sve nastavi dobro i dalje, čestitam ❤️🤞🏻🍀
Sani sretno u postupku, od ❤️želim da ovaj bude dobitni🍀♥️🍀♥️🍀♥️🍀
Kawa sretno, neka bude uspješno 🍀🤞🏻
Ania sretno na aspiraciji 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Cure,
vadila sam betu, 13.dan nakon transfera, vraćena 1 baš dobra blasocista ( prema riječima embriologa). Beta je 925. Jel to previsoko?
Našla neke tablice na netu pa mi se ovo moje ne poklapa. Hvala svima 😊
Cokoladica,moja sucut ❤️
Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?
Bit će 3 i pol dana, sorry ja već bila u suboti. Malo sam si vikend skratila 😊
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jurky to je baš lijepo čuti, podrška uvijek dobro dođe🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️😘
Korni hvala puno♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️
Medena nek se mrvica čvrsto primi, sretno🍀♥️🤞🏻
Marisha sretno na transferu🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Sanjushka držim fige da su nalazi štitnjače uredni, sretno🍀♥️🤞🏻kad već spominješ cistu, meni su na kontrolnom UZV vidjeli endometriom na lijevom jajniku vel.21mm. što se može dogoditi u stimulaciji s njom, narasti će? 🫣
Megyca sretno🍀🍀♥️
Tinčica sretno u lipnju🤞🏻🍀😘🍀😘🍀♥️
Čokoladice moja sućut, drži se♥️😓
Anice neka se sve nastavi dobro i dalje, čestitam ❤️🤞🏻🍀
Sani sretno u postupku, od ❤️želim da ovaj bude dobitni🍀♥️🍀♥️🍀♥️🍀
Kawa sretno, neka bude uspješno 🍀🤞🏻
Ania sretno na aspiraciji 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
Nije previsoko🥳🥳
Čestitam
Marisha sretno danas, neka se mrva čvrsto primi 🤞🏻
Lunolina nek bude dobra berba
Wildflower drzim fige i za drugu betu
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure kod mene se ne smiruje situacija. Ima li koja cura iz Rijeke? Spletom okolnosti nalazim se na Krku,pa bi otisla danas privatno izvaditi betu. Vidim da laboratorij analiza radi sub. Ako imate preporuku pišite mi. 🥺
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Maja super beta 🥳 nek se lijepo dupla 🍀
Loli ja sam betu vadila subotom u Medicu, mislim da rade cijeli dan, nalaz sam dobila za sat vremena na mail. Sretnooo 🤞🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji