Bebolina, moram na kontracepciju jer imam cistu na jajniku pa da se očisti, a i da mi smiri moju dragu endometriozu pa je rekao da bi krenuli krajem lipnja, to bi bilo za 1 i pol - dva ciklusa. Rekao je da ako sam na kontracepciji lako moze naštimat i samo produžit u stimulaciju tako da ćemo vidjeti. Iako je mene jako strah te štitnjače i sve nekako mislim da neće nalaz biti idealan i da će trebati neka terapija.. Isto mi je rekao da će biti dugi protokol, da ne voli davati kratke antagonističke za ovakva dijagnoze kao što je moja. I biti će Pergoveris, rekao nam je već da nam je u Sloveniji dosta jeftiniji pa da znamo računati..
Može kartica, to je i mene danas bilo strah jer sam optimistično došla bez gotovine 🤣
Hvala svima!🥰❤️🥰
Neka ti Repromed donese sreću i držim fige da svi nalazi budu ok, stigneš sve izregulirati do nove stimulacije❤️🤞🏻
A ta cista koju imaš, to je vodena i ona bi trebala puknuti od kontracepcije?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Loli, čekamo s tobom 🤞🤞
Korni, hvala ti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Medenaneka se mrva čvrsto primi
Kawa, Ania, Tinčicasretno cure danas
Sanjusha nisam gledala na spisku. Ako mi beta pokaze pozitivno ići ću u Madjarsku po Prolutex, mogu i tebi uzeti lijekove i poslati za Ri.
Pixi ako meni beta sad u nedjelju pokaže pozitivno, ja ću idući tjedan morati ponovno po Prolutex, jer za sada sam si kupila jednu kutiju i imam dosta do četvrtka (ako će mi uopće trebati nakon nedjelje). I isto sam mislila da ako koja curka bude trebala, mogu ja kupiti pa pošaljem tiskom da prije dođe. Stojim svima na raspolaganju, meni je Letenye blizu.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanjusha nisam gledala na spisku. Ako mi beta pokaze pozitivno ići ću u Madjarsku po Prolutex, mogu i tebi uzeti lijekove i poslati za Ri.
Pixi ako meni beta sad u nedjelju pokaže pozitivno, ja ću idući tjedan morati ponovno po Prolutex, jer za sada sam si kupila jednu kutiju i imam dosta do četvrtka (ako će mi uopće trebati nakon nedjelje). I isto sam mislila da ako koja curka bude trebala, mogu ja kupiti pa pošaljem tiskom da prije dođe. Stojim svima na raspolaganju, meni je Letenye blizu.
Ako će meni trebati slobodno ti se javim?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Ako će meni trebati slobodno ti se javim?
Marisha naravno.🤗 Ako već idem, zašto ne bih i drugim curkama uzela? Samo ću im javiti dva dana prije da ću doći i koliko čega trebam.😉 Jedino ću napisati što sve traže da piše na receptu (malo je drugačije nego kod nas, meni su to prošli put objašnjavali). Ja mislim da se može poslati recept meni na mail, pa ga ja onda samo isprintam. Ja sam u Zagrebu nakon transfera tri bočice platila 28 eura.🙅♀️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cure ja sam pupo😊😊😊 vratili smo jedno morulu i sad idemo na kumpirice.
Ovaj drugi je odustao pa nemam smrzlica. Uzdamo se u ovog jednog.
Dobila sam prolutex, estrofem nastaviti dok ne popijem sve iz ove kutije i cylogest.
Wildflower oooo super beta, držim fige za sutrašnju!!!
PUPICE sretno svima i nek se mrve čvrsto prime
Jurky joj super sigurno je top osjećaj vidjeti bebicu, držim ti sve fige ovoga svijeta da se nastavi dobro 🤞🏻🤞🏻❤️
Npelice polako i kod tebe sve skoro spremno pošalji nam sliku sobice dok bude spremna
Sanjushka sretnoooo u novom postupku, nek bude dobitan, šaljem ti pozitivne vibre ❤️🤗
Slee čestitke šogorici
.
Tinčica, Ania, Medena i Kawa sretno curkice ❤️❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Dobila sam prolutex, estrofem nastaviti dok ne popijem sve iz ove kutije i cylogest.
Čestitam pupice ❤️❤️❤️
Držimo fige za ovog jednog❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
sretno PUPICEEE🍀❤️🤞🏻
Sretan put natrag za Split, i probaj raditi pauzu tokom puta da malo protegnes noge jer je vazno za cirkulaciju :)
I nemoj si grijati sjedala :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Medena pupice, sretno 🍀 navijamo za malu mrvu da se čvrsto primi 🍀🤞 uzivaj u krumpirićima 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji