Pixi kao što je i Sani već pisala zamijenila sam sve namirnice od bijelog brašna sa puno zrnatim/integralnim itd, izbacila šećer i sokove ( osim Cole zero to mi je gušt 🤣🤣) jela sam tri glavna obroka i dva međuobroka (tipa jabuka ili malo orašastih, proteinski puding, zdravi krekeri) obavezno povrće u svakom obroku jer ono daje volumen, pa sam si pravila razne salata sa piletinom ili ribom tipa izražem zelenu salatu na trakice, dodam rajčice ili mrkvu nekada malo kukuruza, malo integralnog tijesta i složim si umak od malo grčkog jogurta ili skyra sa mrvicom acheta balsamica ( ne volim maslinova ulje itd pa jbg) i fakat kada se ušemiš u to sve preporod, nema bolnog želuca niti žgaravice, probava radi tip top jednostavno se čovjek preporodi, evo sad stalno jedem gluposti i ne pazim i baš me često želudac zaj tako da se od idućeg tj vraćam na svoj režim🤭a i dns toliko ima zdravih recepata i slastica da fakat možeš čuda napraviti 🤭 što se tiče suplementa niti jedan dr ne voli kada se pretjeruje, a što mi volimo, jer si dodatno opterećujemo jetru ali sam ja dosta tvrdoglava pa sam ja to po svome nastavila🤣 pila sam myoinositola dva puta dnevno po 2 g, NAC, Krom pikolinat, selen, cink, biotin od vit C,D,E i prije spavanja melatonin (ali ne svaki dan) i magnezij pa sad što je točno pomoglo i jel pomoglo fakat ne znam ali vjerujem da je gubitak kg, plus prehrana i fizička aktivnost i suplementi sigurno poboljšalo situaciju 🤭
Korni meni se sviđala simbolika imena pa je izbor pao na Leona, a znači stiže nam mala lavica 🤭🤗🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pixi kao što je i Sani već pisala zamijenila sam sve namirnice od bijelog brašna sa puno zrnatim/integralnim itd, izbacila šećer i sokove ( osim Cole zero to mi je gušt 🤣🤣) jela sam tri glavna obroka i dva međuobroka (tipa jabuka ili malo orašastih, proteinski puding, zdravi krekeri) obavezno povrće u svakom obroku jer ono daje volumen, pa sam si pravila razne salata sa piletinom ili ribom tipa izražem zelenu salatu na trakice, dodam rajčice ili mrkvu nekada malo kukuruza, malo integralnog tijesta i složim si umak od malo grčkog jogurta ili skyra sa mrvicom acheta balsamica ( ne volim maslinova ulje itd pa jbg) i fakat kada se ušemiš u to sve preporod, nema bolnog želuca niti žgaravice, probava radi tip top jednostavno se čovjek preporodi, evo sad stalno jedem gluposti i ne pazim i baš me često želudac zaj tako da se od idućeg tj vraćam na svoj režim🤭a i dns toliko ima zdravih recepata i slastica da fakat možeš čuda napraviti 🤭 što se tiče suplementa niti jedan dr ne voli kada se pretjeruje, a što mi volimo, jer si dodatno opterećujemo jetru ali sam ja dosta tvrdoglava pa sam ja to po svome nastavila🤣 pila sam myoinositola dva puta dnevno po 2 g, NAC, Krom pikolinat, selen, cink, biotin od vit C,D,E i prije spavanja melatonin (ali ne svaki dan) i magnezij pa sad što je točno pomoglo i jel pomoglo fakat ne znam ali vjerujem da je gubitak kg, plus prehrana i fizička aktivnost i suplementi sigurno poboljšalo situaciju 🤭
Korni meni se sviđala simbolika imena pa je izbor pao na Leona, a znači stiže nam mala lavica 🤭🤗🥰
Hvala ti na detaljnom objašnjenju. 🫶
Slično sam se hranila prošle godine kad sam tek ušla u ovo. No počela sam brljati i nikako se vratiti na staro. Ja sam još izbacila i gluten zbog štitnjače.
Neka je upalilo, što god da je😁 vjerujem da je prehrana i mršavljenje imalo najveću ulogu

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Stela, draga ne znam što drugo da ti kažem negooo od ❤️ ti hvala 🥰 šaljem veliki 🫂 tebi i bebi L.

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Stela da 🤭❤️
Cure sretno danas 🤞🤞🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure neka je sa srećom danas😃

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.
26.4. pet
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk ivf
27.4. sub
LUNOLINA - ultrazvuk ivf
BLESS - aspiracija
ROLICA - beta2
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
DODO87 - ultrazvuk
TINČICA1703 - ultrazvuk ivf
KAWA - ultrazvuk iui
30.4. uto
MARISHA - ultrazvuk ivf
SVIBANJ 2024.
2.5. čet
SANJUSHKA - konzultacije ivf
PIXI - transfer
SRCULENCE - ultrazvuk ivf
4.5. sub
TRATINČICA - ultrazvuk
5.5. ned
HYPNOTICPOISON - beta
6.5. pon
JURKY - amniocenteza
LOLI2020 - beta
WILDFLOWER - beta
7.5. uto
ANA_ - ultrazvuk
TEICH56 - konzultacije fet
ANNBOLEYN - ultrazvuk
22.5. sri
NPELICA - ultrazvuk
23.5. čet
JABUKICA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Marica, Medena sretno danas 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Jurky zao mi je sto su ti tako ruzno predstavili moguce opcije i sto nisu spomenuli moguci pozitivan ishod. Mogu misliti kako se osjecas i koliko ti je tesko.
Zelim ti da ti ovo vrijeme do amnio i do nalaza prodje brzo i drzim palceve najjace na svijetu da ishod bude onaj koji doktorica nije spomenula, a to je da nosis zdravu bebu❤️
Rolice cestitaaam!!!🤩🤩
Giselle je li i prilikom oplodnje nalaz bio normo? Mi imamo od prije super nalaz, ali na dan oplodnje smo imali smo imali kilav spermiogram pa su oplodili pola s ICSI, a pola s IVF
Cokoladice meni je nakon stimulacije bila relativno obilna (sto za mene nije nesto cudno, takva je i inace), ali je prvi dan bila bas tamna tamna krv i bilo je puno tkiva, pretpostavljam da se maternica zadeblja malo vise od toliko progesterona. Ali je trajala 2-2ipo dana. 3. dan sam i zaboravila staviti ulozak koliko je malo islo😅
Stela hvala ti. Da, cini se da cu morati probati izbaciti nezdravu prehranu i baciti se na mediteransku. A i suplementi nece odmoci🙈 + 3 tjedna godisnjeg na ljeto prije postupka ce biti bombon.
Meni kile nisu problem, BMI mi je 20, a masnoca 29-30% sto je isto okej, ali istina je da se ne hranim bas nesto pretjerano zdravo. Poradit cu na tome od 1.5., do tad se svercam🙈 meni je problem sto imam iritabilna crijeva pa ne mogu jesti salate😒 ali snaci cu se vec.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jurkyzao mi je sto su ti tako ruzno predstavili moguce opcije i sto nisu spomenuli moguci pozitivan ishod. Mogu misliti kako se osjecas i koliko ti je tesko.
Zelim ti da ti ovo vrijeme do amnio i do nalaza prodje brzo i drzim palceve najjace na svijetu da ishod bude onaj koji doktorica nije spomenula, a to je da nosis zdravu bebu❤️
Rolicecestitaaam!!!🤩🤩
Giselleje li i prilikom oplodnje nalaz bio normo? Mi imamo od prije super nalaz, ali na dan oplodnje smo imali smo imali kilav spermiogram pa su oplodili pola s ICSI, a pola s IVF
Cokoladicemeni je nakon stimulacije bila relativno obilna (sto za mene nije nesto cudno, takva je i inace), ali je prvi dan bila bas tamna tamna krv i bilo je puno tkiva, pretpostavljam da se maternica zadeblja malo vise od toliko progesterona. Ali je trajala 2-2ipo dana. 3. dan sam i zaboravila staviti ulozak koliko je malo islo😅
Stelahvala ti. Da, cini se da cu morati probati izbaciti nezdravu prehranu i baciti se na mediteransku. A i suplementi nece odmoci🙈+ 3 tjedna godisnjeg na ljeto prije postupka ce biti bombon.
Meni kile nisu problem, BMI mi je 20, a masnoca 29-30% sto je isto okej, ali istina je da se ne hranim bas nesto pretjerano zdravo. Poradit cu na tome od 1.5., do tad se svercam🙈meni je problem sto imam iritabilna crijeva pa ne mogu jesti salate😒ali snaci cu se vec.
Je, i jučer je nalaz bio normo tako da uopće ne kužim.
Samo sam ja shvatila da je ICSI za one "teže" slučajeve, a kod nas su svi nalazi super , još je doktor komentirao i prije da se stvarno čudi što nismo uspjeli prirodnim putem.
A kako god, bitno je da barem jedna ostane i nadam se da će ta biti dobitna.
Cure, sretno vam danas❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Dobro jutro svima ...♥️🤗
Hvala svima što mislite i držite palčeve da sve prođe dobro..
Uzbudena jesam i mala doza strahića je . Al nedam se ..
Javim se iza podneva ♥️🙏 svima sretno i čim više opušteno i pozitivno 🎉☀️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji