Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    25. Travanj 2024. 13:38

Hvala vam cure svima od ❤️ Divno je imati vas ❤️
    Možda me čeka zdrava beba, a možda me čeka i prekid trudnoće. Jesam se mučila skoro 4 godine da do trudnoće uopće dođem, ali muž i ja samo se složili da nam ne pada na pamet roditi dijete s kromosomskom greškom i mučiti i to dijete i sebe do kraja života. Možda zvuči ružno, ali moramo biti razumni i realni. Ne idem na amnio samo da bi saznala, idem vidjeti što mi je činiti dalje. Možda će biti sve u redu, a možda ćemo morati proživjeti pakao. U svakom slučaju preživjeti ćemo i ako bude trebalo boriti se dalje. Hvala vam što me čitate i podržavate. Danas mi je baš izgleda dan za izbaciti sve iz sebe. Ljubim 😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    25. Travanj 2024. 13:39

Rolica

Curke beta je 68,80 baš stigao nalaz, čekam iz klinike da jave jel to okej

Za 9dnt trodnevnog je sigurno dobro 🤞🥰🥳

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Giselle
    25. Travanj 2024. 13:42

Pixi

Giselle

Hvala vam cure. Valjda neće sad i mene baciti u bed Stanić🤣
    Vidjet ću što sutra kaže . Ali sad vidim da na nalazu piše fertilizacija ICSI. Znali li netko zašto jer nam i spremiogram normo?🤔

Čitala sam da ICSI metoda ide i kod parova kod kojih IVF nije bio uspješan više puta.
    Neka me netko ispravi ako nisam dobro navela.

Hvala ti, sad sam još zbunjenija jer je nama prvi put🤔
    Budem ih pitala.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

korni
    25. Travanj 2024. 13:44

Rolica meni se čini dobra beta 🤗🤞🍀 
    Jurky isti stav imam i ja, i razumijem te u potpunosti ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Rolica
    25. Travanj 2024. 13:45

Wildflower, Sanjushka, BikMik, Jurky, Korni, Angel eyes, Anica, Stela_M, Sanii, hvala svima curke na podršci, nemate pojma koliko znači  🥰❤️🥰❤️ 
    Ana_ drago mi je da je kod tebe sve izašlo na dobro, neka tako i ostane 
    LaislaBonita, Čokoladice, držite se cure. Uzmite odmor, napunite baterije pa u nove pobjede ❤️🥰
    Giselle super brojkica! Nek bude sve dalje kako treba 
    Jurky draga drži se. Slažem se s tobom za kromosomske greške. Koliko god bilo teško, ali treba biti i realan. Nećemo misliti na najgore, probaj se fokusirati na pozitivu. Vizualiziraj svoju zdravu bebu 
    .
    evo javili su se iz Bete, nalaz je uredan, ponavljam u subotu da vidimo duplanje, ajme još ne vjerujem ❤️🥰

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Giselle
    25. Travanj 2024. 13:46

Rolica

Wildflower, Sanjushka, BikMik, Jurky, Korni, Angel eyes, Anica, Stela_M, Sanii, hvala svima curke na podršci, nemate pojma koliko znači🥰❤️🥰❤️
    Ana_ drago mi je da je kod tebe sve izašlo na dobro, neka tako i ostaneLaislaBonita, Čokoladice, držite se cure. Uzmite odmor, napunite baterije pa u nove pobjede❤️🥰
    Giselle super brojkica! Nek bude sve dalje kako trebaJurky draga drži se. Slažem se s tobom za kromosomske greške. Koliko god bilo teško, ali treba biti i realan. Nećemo misliti na najgore, probaj se fokusirati na pozitivu. Vizualiziraj svoju zdravu bebu
    .
    evo javili su se iz Bete, nalaz je uredan, ponavljam u subotu da vidimo duplanje, ajme još ne vjerujem ❤️🥰

Ajme čestitam,  baš mi je drago ❤️❤️❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    25. Travanj 2024. 13:57

Rolica čestitam ❤️❤️❤️❤️ tako mi je drago 🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lali28
    25. Travanj 2024. 14:01

Bok cure, 
    Nisam dugo nista pisala, iako citam svaki dan. Nekako isto nemam sto napisati.
    Danas smo imali ultrazvuk, 9tjedana, sve je super bebica se razvija, cak se malo i pomaknuo i bilo je bas fora. Jedino i dalje imam taj hematom koji se nekako spojio i dugacak je. Nadam se da nece nis bit.😫
    Cestitam svim curama koje ste imale dobre bete i sretno vama dalje i svima ostalima u postupcima 🥰🤞🏻

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

wildflower
    25. Travanj 2024. 14:04

Ajmeeeee Rolicaa❤️❤️❤️ Jako mi je drago zbog tebee.. Pogotovo jer je u pocetku bilo onih nekih nedoumica oko endometrija, oko LH trakice i slicno ako se ne varam.
    Nek se samo nastavi uredno duplati🍀🍀❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    25. Travanj 2024. 14:05

Pozdrav, borilice moje!😘😘🤗🤗
    Čokoladice strašno mi je žao, ali vidim, fet je već pred vratima talo da samo hrabro i pozitivno!💪💪 Držim 🤞 na najjače!🍀🍀❤❤
    LaIslaBonita joooooj, jako mi je žao.😔 Lijepo odmori do jeseni i onda u nove pobjede.💪 A tko zna, možda uspijete u kućnoj radinosti.😉😉 Od ❤ ti to želim!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Rolice ajmeeeee kako mi je drago!😊😊 Jesam ti jučer rekla da imam neki dobar osjećaj da si nam ti buduća mamica?🤗 I da, dobra je to betuška za deveti dan trodnevnog embrija. Sad samo ona neka lijepo raste.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
    Giselle super broj jajnih stanica.💪Ja sam ih imala 12 i bio je ICSI. Držim 🤞 na najjače za super oplodnju!🙏🙏🍀🍀❤❤
    Jabukice i Lali uživajte u druškanjima sa svojim bebolinačima!🤗🤗❤❤
    Suprug i ja smo bili na kratkom izletu u Mađarskoj.🙂 Išli smo po prolutex i baš smo se fino počastili pizzom.🤭🤭
    Svim borilicama želim sreću do neba!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI