Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giselle
    25. Travanj 2024. 13:46

Rolica

Wildflower, Sanjushka, BikMik, Jurky, Korni, Angel eyes, Anica, Stela_M, Sanii, hvala svima curke na podršci, nemate pojma koliko znači🥰❤️🥰❤️
    Ana_ drago mi je da je kod tebe sve izašlo na dobro, neka tako i ostaneLaislaBonita, Čokoladice, držite se cure. Uzmite odmor, napunite baterije pa u nove pobjede❤️🥰
    Giselle super brojkica! Nek bude sve dalje kako trebaJurky draga drži se. Slažem se s tobom za kromosomske greške. Koliko god bilo teško, ali treba biti i realan. Nećemo misliti na najgore, probaj se fokusirati na pozitivu. Vizualiziraj svoju zdravu bebu
    .
    evo javili su se iz Bete, nalaz je uredan, ponavljam u subotu da vidimo duplanje, ajme još ne vjerujem ❤️🥰

Ajme čestitam,  baš mi je drago ❤️❤️❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    25. Travanj 2024. 13:57

Rolica čestitam ❤️❤️❤️❤️ tako mi je drago 🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lali28
    25. Travanj 2024. 14:01

Bok cure, 
    Nisam dugo nista pisala, iako citam svaki dan. Nekako isto nemam sto napisati.
    Danas smo imali ultrazvuk, 9tjedana, sve je super bebica se razvija, cak se malo i pomaknuo i bilo je bas fora. Jedino i dalje imam taj hematom koji se nekako spojio i dugacak je. Nadam se da nece nis bit.😫
    Cestitam svim curama koje ste imale dobre bete i sretno vama dalje i svima ostalima u postupcima 🥰🤞🏻

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

wildflower
    25. Travanj 2024. 14:04

Ajmeeeee Rolicaa❤️❤️❤️ Jako mi je drago zbog tebee.. Pogotovo jer je u pocetku bilo onih nekih nedoumica oko endometrija, oko LH trakice i slicno ako se ne varam.
    Nek se samo nastavi uredno duplati🍀🍀❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    25. Travanj 2024. 14:05

Pozdrav, borilice moje!😘😘🤗🤗
    Čokoladice strašno mi je žao, ali vidim, fet je već pred vratima talo da samo hrabro i pozitivno!💪💪 Držim 🤞 na najjače!🍀🍀❤❤
    LaIslaBonita joooooj, jako mi je žao.😔 Lijepo odmori do jeseni i onda u nove pobjede.💪 A tko zna, možda uspijete u kućnoj radinosti.😉😉 Od ❤ ti to želim!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Rolice ajmeeeee kako mi je drago!😊😊 Jesam ti jučer rekla da imam neki dobar osjećaj da si nam ti buduća mamica?🤗 I da, dobra je to betuška za deveti dan trodnevnog embrija. Sad samo ona neka lijepo raste.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
    Giselle super broj jajnih stanica.💪Ja sam ih imala 12 i bio je ICSI. Držim 🤞 na najjače za super oplodnju!🙏🙏🍀🍀❤❤
    Jabukice i Lali uživajte u druškanjima sa svojim bebolinačima!🤗🤗❤❤
    Suprug i ja smo bili na kratkom izletu u Mađarskoj.🙂 Išli smo po prolutex i baš smo se fino počastili pizzom.🤭🤭
    Svim borilicama želim sreću do neba!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Jurky32
    25. Travanj 2024. 14:12

Korni, Rolica ❤️
    Rolica, čestitam od ❤️🥳 i navijam u subotu za dobro duplanje ❤️
    Lali, drago mi je da je bebica dobro 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

jabukica
    25. Travanj 2024. 14:16

Drage cure, ne pišem u zadnje vrijeme ali vas svaki dan čitam i pratim. Veselim se svakoj novoj crtici, dobroj beti i tugujem s vama za svaki neuspjeh. Navijam za svaku od vas da se čim prije maknete s ove teme, ali ako ste kao ja, onda ćete ostati tu do kraja 💪🏼
    Jurky, držim sve moguće fige da amnio prođe najbolje moguće. Šaljem ti veliki zagrljaj, bit će sve u redu! ❤️
    Sanjushka, jesi ti dobro? Želim ti dobre konze u novoj klinici!❤️
    Sanii, da te nema trebalo bi te izmisliti!❤️
    Rolica, baš mi je drago za tebe! Čekamo drugu betu i neka se lijepo podupla🍀🤞🏼
    Korni i Npelica, vaše trakice lete brzinom munje💪🏼💪🏼❤️❤️ sretno s pripremama!
    Ima vas baš puno, ne mogu sve nickove zapamtiti, ali želim vam svima puno hrabrosti i da čim prije ugledate drugu crticu ❤️🤞🏼🍀

Ja sam danas bila na druskanju i sve je u najboljem redu, bebač je po mjerama par dana stariji ali sve je tip top. Nije se baš dao slikati, a nije htio pokazati ni je li curica ili dečko, strpit ćemo se još malo 🥰
    Nismo radili nipt, nego obični kombinirani probir i niskorizicno je ❤️
    Za 4 tjedna nas čeka anomaly scan 🍀🤞🏼 pa Sanjushka može na listu za 23.5. 

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Medena33
    25. Travanj 2024. 14:17

Giselle sretno dalje da se lijepo oplode! Drago mi je procitati da nije bilo nista strasno na aspiraciji. 
    Ja taman jedem ananas, ne znam jeli mi potreban ali nece odnemoc. 

Čokoladica 🍀
    25. Travanj 2024. 14:20

Rolica

Curke beta je 68,80 baš stigao nalaz, čekam iz klinike da jave jel to okej

Rolice cestitam 🍀❤️
    Cure, kako je vama izgledala prva M nakon postupka? Ja sam sinoc/jutros imala nesto sitno, a sad vise ni kap. Pretpostavljam da to nije to i moram cekat konkretno krvarenje 🙈 ?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Giselle
    25. Travanj 2024. 14:34

Medena33

Giselle sretno dalje da se lijepo oplode! Drago mi je procitati da nije bilo nista strasno na aspiraciji.
    Ja taman jedem ananas, ne znam jeli mi potreban ali nece odnemoc.

Hvala ti❤️ Evo to je moje iskustvo je stvarno bilo takvo, nadam se da će biti i tvoje isto takvo.. Pa sigurno neće odmoći tako da samo ti jedi🙂

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.