Loli2020pio je proxeed i nalaz je isti. Nije mu nista pomoglo. Jeo je med, celer i orahe i dalje isto.
Moj je popravio sa Prosperm tabletama, koštaju oko 50 eura, moraju se naručiti.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sad smo uzeli catafertyl pa cemo vidit jeli ima kakvog pomaka.
E to je moj pio i pomoglo je 😀i ako puši neka stane umjerena vježba vode…manje kave ….zdrava hrana….
Složila bi se isto sa ovime,moj je sada imao duplo bolji nalaz nego prije 5 godina- prestao pustiti,trenira već godinu i pol,prehrana puno zdravija. A od nekih dodataka ništa nije koristio.
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
😘😘😘😘😘😘😘😘
Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️
Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁
Super, onda cemo se i mi pratiti :). Kako je proslo na folikulometriji, kad ti je stoperica?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina definitivno mislim sa trebas u subotu izvaditi betu. Mozda je stvarno prerano 🤞
Wildflower hvala ti na izvještaju 😀 znači nam svima toooo ❣️ samo neka ih se sto više oplodi 🍀
Simbalija nisam bas sigurna dal je KBC Rijeka uopce krenula s ičim. Sutra cemo zvati pa pitati jesu li krenuli raditi spermiogram. Kad smo zvali 8.4.rekli su da ne rade i da probamo krajem mjeseca zvat, ali ja ne mogu docekat pa cemo sutra i onda ti javim 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Jurky nisam znala da si i ti iz Ri. Ja imam bas dobro iskustvo s cijelim gin odjelom, dvaput bila na operaciji, svi su mi bili i vise nego divni i strucni. Ne znam kako je s amnio, ovo je moje iskustvo s operacija i nakon operacije. Znas li koji dr bi ti trebao biti?
Marica, ja sam u Repromedu obavila prvi pregled. Bila sam toliko nervozna i sva sam se preznojila dok sam cekala. Bilo je ljeto i tako znojna sam legla na onu stolicu i sva se zalijepila pa im se ispricavala. Doktor vidio da sam van sebe pa me pokusao opustiti pricom. Pregled izgleda kao svaki ginekoloski pregled, pregledao me vaginalno sondom, pokazao bebicu kako se smjestio i upalio zvuk da cujem srce. Tu sam ja pocela plakati nezaustavljivo pa su mi zvali muza. Onda je i njemu pokazao sve, cestitao nam. Dosle su i sestre cestitati, a za to vrijeme je dr. Radoncic zvao embriologa Stanica da i on vidi kako se beba smjestila i cestita nam. Sam pregled nije dugo trajao, al dok sam se ja isplakala, oni svi cestitali i dok sam se uspjela odlijepiti s te stolice tako mokra od suza i znoja proslo je dosta vremena. Evo ja i sad placem dok ovo pisem, svima zelim taj osjecaj. Takodjer sam bila doma, vrijeme mi je prolazilo uzasno sporo i samo su mi se glupe misli nizale s obzirom na moja iskustva prije toga tako da bih ja svima koji mogu preporucila da ipak rade i zaokupe se necim.
Pixi veselim se pratiti tvoju fet pricu. Ja cu isto prvo u prirodni fet, kakav ti je dogovor s doktorom, koliko cesto moras na folikulometrije?
Lunolina nemaaa predahaaaa, ajmoooo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jurky nisam znala da si i ti iz Ri. Ja imam bas dobro iskustvo s cijelim gin odjelom, dvaput bila na operaciji, svi su mi bili i vise nego divni i strucni. Ne znam kako je s amnio, ovo je moje iskustvo s operacija i nakon operacije. Znas li koji dr bi ti trebao biti?
Marica, ja sam u Repromedu obavila prvi pregled. Bila sam toliko nervozna i sva sam se preznojila dok sam cekala. Bilo je ljeto i tako znojna sam legla na onu stolicu i sva se zalijepila pa im se ispricavala. Doktor vidio da sam van sebe pa me pokusao opustiti pricom. Pregled izgleda kao svaki ginekoloski pregled, pregledao me vaginalno sondom, pokazao bebicu kako se smjestio i upalio zvuk da cujem srce. Tu sam ja pocela plakati nezaustavljivo pa su mi zvali muza. Onda je i njemu pokazao sve, cestitao nam. Dosle su i sestre cestitati, a za to vrijeme je dr. Radoncic zvao embriologa Stanica da i on vidi kako se beba smjestila i cestita nam. Sam pregled nije dugo trajao, al dok sam se ja isplakala, oni svi cestitali i dok sam se uspjela odlijepiti s te stolice tako mokra od suza i znoja proslo je dosta vremena. Evo ja i sad placem dok ovo pisem, svima zelim taj osjecaj. Takodjer sam bila doma, vrijeme mi je prolazilo uzasno sporo i samo su mi se glupe misli nizale s obzirom na moja iskustva prije toga tako da bih ja svima koji mogu preporucila da ipak rade i zaokupe se necim.
Pixi veselim se pratiti tvoju fet pricu. Ja cu isto prvo u prirodni fet, kakav ti je dogovor s doktorom, koliko cesto moras na folikulometrije?
Hej, nisam nisam ja iz RI.. kažem za RI da je specifična jer se po forumu uvijek nekako provlači kao loša klinika, tj. žene nemaju baš dobra iskustva. Zbog toga sam rekla. Ja sam daleko i od RI i od ZG, ali ću na amnio u ZG, tamo mi je i sestra pa ću ostati kod nje malo mirovati.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
😘😘😘😘😘😘😘😘
Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️
Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁
Hvala ti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ajme hvala ti na divnoj priči ..želim to svima nama 🙏♥️😀
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Jurky ahaaa, da, nasa humana je bas posebna prica, ali ostatak ginekologije je stvarno divan, bar bio!
Marice nema na cemu. Od srca to svima zelim!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure imam jedno pitanje, evo 2 godine se mučim sa IVF bez prestanka, inače sam oduvijek bila mršavica , moglo bi se reći i preko mjere na visinu 178 bila sam teška 63 kg, međutim u ove 2 godine šopanja hormonima, stvari su počele izmicati kontroli preko svake mjere, sada sam došla do 79 kg 😱😱, stomak mi je izražajno napuhnut i dobila sam dosta sala u području trbuha… Dali je i vama tako od silnih pikalica?? Ako ima koja cura da mi da preporuku za plan ishrane, što jesti , što ne, ovim tempom 90 kg ću lako natući… Ajme meni… A nije mi ni za plodnost ovo ok , kud godine , AMH loš, nekvalitetne jajne stanice sad još i ovo… Iskustva i savijeti dobrodošli
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji