Curke moje tako mi je drago što vidite i vi sjenu, imam neku nadu da ce se pojaviti tamnija. Mužu šaljem, on naravno ne vidi nikakve crtice i bila sam down, al kad mi kazete da i vi vidite… pozitivnija sam odmah 🥰
Tako vas je lijepo imati ❤️
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Cure, ja se nisam osjecala trudno i stvarno mislim da dovoljno poznajem svoje tijelo da mogu reci kad se nesto dogadja. Napravila sam par testova, bili su negativni i jutros sam isla vaditi betu (iako bih trebala u subotu) i 0,3 je. Dakle, nema sanse da u subotu postane pozitivna. To je to za sad. Tuzna jesam, ali je bilo ocekivano pa nije sok.
Zapravo ce mi sad malo goditi odmor od postupaka pa cemo gadjati da odemo u iduci postupak nakon ljetnog godisnjeg🥰Nastavljam tipkati s vama neovisno o ovom ishodu i pauzi koju cu imati☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drage moje žene ,javljam da sam obavila UZV,endometrij je 13. Kaže da je sve odlično,večeras krećem sa cyclogestom i u utorak idem na FET 💚💪🏻
Super 🥳. Koji si dan ciklusa? Koliko je tebi Cyclogesta propisala?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure, ja se nisam osjecala trudno i stvarno mislim da dovoljno poznajem svoje tijelo da mogu reci kad se nesto dogadja. Napravila sam par testova, bili su negativni i jutros sam isla vaditi betu (iako bih trebala u subotu) i 0,3 je. Dakle, nema sanse da u subotu postane pozitivna. To je to za sad. Tuzna jesam, ali je bilo ocekivano pa nije sok.
Zapravo ce mi sad malo goditi odmor od postupaka pa cemo gadjati da odemo u iduci postupak nakon ljetnog godisnjeg🥰Nastavljam tipkati s vama neovisno o ovom ishodu i pauzi koju cu imati☺️
Bas mi je zao, suoer je sto ides pozitivno i hrabro dalje, mozda je sve 'procepilo' sad i uspijete i prirodno do tada 🤗❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Loli2020, Wildflower, Hypnoticpoison, sretno cure, danas 🍀❤️
Marice i wildflower, ne znam što bih rekla, preživljavam iz dana u dan s čekanjem, ne mogu dočekati, koliko god me smetaju mučnine i ometaju u radu, barem su mi one indikator da se nešto događa 🤣
Marice, kako si ti?
Bila sam jako zauzeta s poslom i curkom ovih dana pa se nadam da sam se svima javila koje ste mi postavile neko pitanje 😇
Rolice, ne znam jesam li tebi poželjela sreću pa evo još jednom, za svaki slučaj 🤗
Sve cure, sretno, uživajte, ljubim vas 🤗🤗
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Loli2020, Wildflower, Hypnoticpoison, sretno cure, danas 🍀❤️
Marice i wildflower,ne znam što bih rekla, preživljavam iz dana u dan s čekanjem, ne mogu dočekati, koliko god me smetaju mučnine i ometaju u radu, barem su mi one indikator da se nešto događa 🤣
Marice, kako si ti?
Bila sam jako zauzeta s poslom i curkom ovih dana pa se nadam da sam se svima javila koje ste mi postavile neko pitanje 😇
Rolice, ne znam jesam li tebi poželjela sreću pa evo još jednom, za svaki slučaj 🤗
Sve cure, sretno, uživajte, ljubim vas 🤗🤗
Ja sam ti dobro. Podrigujem gladno i spava mi se .dok podrigujem super je to mi bio prvi neki znak i ostao je 🤣🤣🫣🫣neka samo čim prije dodu uzv-i 🤗🤗
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
lunolina cekala sam tvoju pozitivnu betu, jako mi je zao planiras skroz odmarati do jeseni? jesi razmisljala o preostalim pokusajima iui dok cekate novi postupak ?
wildflower cekamo info o dobroj berbi
medolina ja sam iz druge uspjela vidjeti sjenicu, planiras vaditi betu ili samo testove ? nadam se da ti je IUI upalio, da mi malo dignes elan gdje si radila iui ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Drage moje žene ,javljam da sam obavila UZV,endometrij je 13. Kaže da je sve odlično,večeras krećem sa cyclogestom i u utorak idem na FET 💚💪🏻Super 🥳. Koji si dan ciklusa? Koliko je tebi Cyclogesta propisala?
Ja sam danas 11.dan ciklusa,prepisao mi je 2x1. To mi uvijek tako daje. Estrofem 3x1. I rekao da je mi neće davati ništa dodatno,jer kod mene je sve uredu. Jednostavno ako je suđeno suđeno. Ako će se primiti,primit će se. I ja se slažem s time,idemo mu dati minimalno podrške,pa kako bude. 💪🏻
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Dobro jutro svima🥰
Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije odu s ove teme🤞🏻
Medolina tebi cestitam na sjenici! Neka nastavi lijepo tamniti. Jako lijepo sto ste dio pozitivne statistke za IUI🥰
.
Evo mene s aspiracije, pa da ispricam svoje dojmove…
Prije svega krivo sam skuzila sestru prosli put. Trebala sam nesto pojesti prije i popiti tabletu protiv bolova tipa brufen, preventivno - doma. Ne znam kako sam ja uspjela shvatiti da ce mi oni dati.
Kako god, otisla sam bez tablete ali sam barem nesto pojela😂
Kada sam dosla tamo, presvukla sam se u onu medicinsku haljinu i slapice i odmah na stolac.
Prvo ide ispiranje, koje je malo neugodno ali nista neizdrzivo. Zatim lokalna anestezija u cerviks. Osjetila sam 2 uboda od njih 5-6..
Dok sam cekala djelovanje anestezije ugodno sam popricala sa sestrom Matijom😊super cura
Potom je islo opet ispiranje, pa aspiracija. Cijelo vrijeme sam gledala ekran, doktor je sve objasnjavao. Cak sam se uspjela donekle opustiti. Cijeli tim je odlican :)
Dio ulaska te uzv sonde je malo neugodan, kao i probadanje jajnika iglom, ali samo usisavanje nisam ni osjetila…
Paralelno dr. Stanic gleda i izolira jajne stanice i obavijestava o njihovom broju.
Na kraju, opet ispiranje i zatim sam isla leci na krevet u sobu.
Sve u svemu ja sam se jako prepala ishoda, samog postupka, medutim sve je proslo odlicno. Oni su kao tim jako uhodani, smirili su me, jako ugodno je bilo….
Na kraju imamo 11 jajnih stanica🥳
Ali nazalost, nista od partya za nas…
Ipak je spermiogram los, stoga ce biti ICSI na kraju..
Dr. Stanic ce me sutra nazvati da mi kaze kako napreduje.
Ocekuje transfer 5.dan, znaci utorak, ali sve cemo vidjeti u hodu.
Ostala sam lezati jos nekih sat vremena, i mm je isto dosao. Pa Giselle cisto da znas da ne moras biti sama tamo… partner moze biti s tobom u sobi za oporavke.
Ja taj dio isto nisam shvatila stoga je moj dosao tek kasnije🤣🤣
I da, dobila sam Cyclogest do transfera. Nakon transfera cu dobiti daljne upute.Hypnoticpoison kako je kod tebe?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ajme Lunolina zao mi je sto nije uspjelo ovaj put😟
Drago mi je da vec imate plan za dalje! Samo hrabro i smireno. Uzivajte i ne opterecujte se preko ljeta, i zelim vam svu srecu da uspije prirodno 🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji