Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    01. Travanj 2024. 13:18

Fionci99

djetelina13

Fionci99

djetelina13

Fionci99

djetelina13

Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
    Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂

Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊

Kako si ti? 😉

Odličnooooooo, i ja mislim da je to odlično. Baš mi je dragoooo radi tebe. Naravno očekujemo da nam javiš šta kaže ultrazvukić 🤩
    Ja sam evo dobro. Pozitivni smo i muž i ja oko cijele priče. Ako se ne dogodi ništa u nadolazeća 2 mjeseca idemo na prvu inseminaciju. Krajem 4.mj muž radi drugi spermiogram i sve ovisi o nalazu. Ako bude bolji nego sad idemo na inseminaciju sigurno, a ako ne, onda odmah na IVF. Tako nam je rekla u petak doktorica na konzultacijama. Jedino sta je sad stvar šta u Rijeci sele iz grada na Sušak i pitanje je kad ce to sve profunkcionirati. Ako ne bude kroz par mjeseci sljakalo morat cemo u privatnu Polikliniku. Taman se otvorila u Rijeci sad.

Hvala ti 🤗 naravno da se javim nakon pregleda! 😉
    Nadam se da ce mu pomoci ovo sto pije, nama je treci spermiogram bio dosta bolji nego prvi (iako i dalje ne idealan) al ocito im pomognu dosta svi vitamini. Najvaznije da ste pozitivni i svakako sretno slijedecih mjeseci sa svim 🥰

Cure, sretan vam Uskrs

Da, da. I sanse da dodje do ovoga su bile dosta male tako da smo bili u blagorecenom soku. Jesam pozitivna ali me jos uvijek nekad ulovi strah jel stvarno moguce da je beba tu. Tako da jos tjedan dana i onda cu imati veci mir 🙏

Bebolina zao mi je procitati sto ti se sve dogodilo. Sretno draga za dalje 😔
    Angel eyes steta za smrzlice al sad samo pozitiva za ove mrvice 🤗
    Dodosuper za smrzlice i nek te cekaju za neki drugi put u buducnosti 😉

Maaaa Fionciiiiii ti si evo primjer da se čuda događaju. Neka se još takvih čuda ovdje dogodi ❣️
    Ajde neka proleti tih tjedan dana i da budes mirnija. Ali sigurna sam da ce sve biti oke. 😘

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

djetelina13
    01. Travanj 2024. 13:23

korni

Pupicesretno svima, nek vam se mrve čvrsto prime i ne puštaju 🍀❤️
    Djetelinaja sam bila u kbc ri, i iako sam nezadovoljna njihovim pristupom i (ne)znanjem, javljam se kao primjer uspješnosti. Nitko ti ne može unaprijed reći da će biti neuspješno, no statistika da kbc ri ima skoro najniži postotak uspješnosti, govori sama za sebe. U kbc-u svog doktora imaš samo na papiru. Pregled, uzv, inseminaciju, transfer - radi ti dokt koja taj dan radi kad ti imaš dogovoreno (ja to npr.nisam znala kad smo krenuli). Dakle, izmjenjivati će ti se prof.i dr.smajla (i možda dokt.tina ako se vratila s bolovanja). Od prof.možeš svašta očekivati, a dr smajla je mirnija i ima potpuno drukciji pristup prema zenama. Koja god ti bude, pitaj šta god te zanima. Radi se dosta površno, ofrlje, nema individualnog pristupa pacijenticama, svakoj se jednako pristupa, pa kojoj uspije, uspije.. unatoč svemu tome, ima pozitivnih primjera, pa su se i nama tako zvijezde poklopile i drugi fet je bio uspješan 🩷 od srca isto zelim i tebi, sretno ❤️
    Bebolina jako mi je žao 😔 drzi se 🫂
    Slee sretno ❤️
    Cure sretno danas 🍀❤️

Korni hvala ti na tvom iskustvu. Meni je doktorica Smajla i cini mi se jako draga i kao da se sve možemo s njom dogovoriti. Čak nije ni inzistirala da prođe 3 mjeseca od prvog do drugog spermiograma, nego je rekla da što prije krenemo s inseminacijom da muž napravi sp nakon 2 mjeseca. Vjerujem da ce biti svakako i da ce se izmjenjivati doktorice (Tina je jos na BO ja mislim iako sam za nju cula najbolje komentare). Ne znam. Mi cemo sigurno dva tri mjeseca dati sansu njima a onda cemo otici vjerojatno u Polikliniku Miu. Možda paralelno odemo na konzultacije da cujemo drugo misljenje pa se možda brže i prebacimo privatno. 
    Drago mi je da je tebi uspjelo 🙂 i da ces dobiti svoju bebicu ❣️

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

Sunny_🐣
    01. Travanj 2024. 13:26

Slee ako imas uredne cikluse i ovulacije onda ces vjerojatno ici u prirodan FET. Tako je bilo kod mene i bilo je uspjesno 🥰 dr ce pratiti tvoj ciklus, ides na kontrolne UZV gdje ce pratit rast vodeceg folikula, dobijes stopericu (booster) i utrogestan i ide transfer 5 dana nakon ovulacije. Sretno 😊🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

korni
    01. Travanj 2024. 14:23

Lulii žao mi je da ste morali proći trnoviti put i da ste došli do kraja u ovoj borbi.. 🫂❤️
    Djetelina da, mi smo se zbog dr Tine odlučili na kbc, no uspjeli smo samo konzult. odraditi i ona je taman otišla na BO, i sad je nema vec godinu dana. Dr Smajla je stvarno okej, odradila mi je transfer vrlo smireno, sve mi objašnjavala i pokazivala.. Udrite po suplementima, nadam se da će nalazi biti dobri i da nam se uskoro javljaš s dobrim vijestima 🍀 sretno ❤️
    BikMik pupice, sretno 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hypnoticpoison
    01. Travanj 2024. 14:39

Dodo87

Bebolina, primi moju iskrenu sućut.
    Nisam rekla, imam 11.4. betu pa može na listu.

Nije 1. april, nažalost, istina - javili su mi iz klinike da moje 2 bebe nisu jučer zamrznuli jer su imali sporiju kinetiku razvoja pa su ih pustili do danas (6. dan), međutim, embriji ni danas nisu adekvatni za zamrzavanje.
    Tako da sad sve nade polažemo u 2 mrve u buši.
    Koliko imamo mi pravo na hzzo postupaka?

Dodo, žao mi je da embriji nisu bili dobri za zamrzavanje, ali imaš dvije mrvice u bušici koje se bore i navijamo za njih iz sveg glasa!🤞🤞🍀🍀❤❤ Preko HZZO imamo pravo na četiri stimulirana postupka i dva prirodna, s tim da u poliklinici rade samo stimulirane postupke.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Slee
    01. Travanj 2024. 14:41

BilMik superrr! Sad sretno i uzivaj, odbrojavamo s tobom do bete! Planiras raditi testove prije ili ces strpljivo cekati?
    Sunny hvala ti! Tebe se sjecam sa stare teme :)
    Lulli tako mi se cinis odlucna i smirena sa svojom odlukom i to je zapravo tako lijepo procitati. Rijetko se govori o tome da postoji kraj puta koji na kraju ne donese bebu, ali svejedno moze donijeti mir i zadovoljstvo sto ste sve prosli. Nosi sa sobom ovo vrijedno iskustvo i hvala ti na savjetima! Sve sto si nabrojala za poklonit bi mi dobro doslo, ali vjerujem da postoje i one koje ve prije mene u transfer pa prednost dajem njima. Od koliko je clexan? Od stvari koje prodajes zanima me po koliko prodajes prolutex i do kad su rokovi?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• BikMik
    01. Travanj 2024. 14:48

Slee

BilMik superrr! Sad sretno i uzivaj, odbrojavamo s tobom do bete! Planiras raditi testove prije ili ces strpljivo cekati?
    Sunny hvala ti! Tebe se sjecam sa stare teme :)
    Lulli tako mi se cinis odlucna i smirena sa svojom odlukom i to je zapravo tako lijepo procitati. Rijetko se govori o tome da postoji kraj puta koji na kraju ne donese bebu, ali svejedno moze donijeti mir i zadovoljstvo sto ste sve prosli. Nosi sa sobom ovo vrijedno iskustvo i hvala ti na savjetima! Sve sto si nabrojala za poklonit bi mi dobro doslo, ali vjerujem da postoje i one koje ve prije mene u transfer pa prednost dajem njima. Od koliko je clexan? Od stvari koje prodajes zanima me po koliko prodajes prolutex i do kad su rokovi?

Teski sam testaros, testiram od danas vec stopericu, ima jos samo blaga crta, tako da mislim da cu ja abs skolski ici svako jutro 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

djetelina13
    01. Travanj 2024. 14:53

korni

Lulii žao mi je da ste morali proći trnoviti put i da ste došli do kraja u ovoj borbi.. 🫂❤️
    Djetelina da, mi smo se zbog dr Tine odlučili na kbc, no uspjeli smo samo konzult. odraditi i ona je taman otišla na BO, i sad je nema vec godinu dana. Dr Smajla je stvarno okej, odradila mi je transfer vrlo smireno, sve mi objašnjavala i pokazivala.. Udrite po suplementima, nadam se da će nalazi biti dobri i da nam se uskoro javljaš s dobrim vijestima 🍀 sretno ❤️
    BikMik pupice, sretno 🍀❤️

Da steta za dr.Tinu 😐 ali evo tebi je uspjelo. 
    MM udara po suplementima i nadam se da će mu pomoći 🙂 daj mi molim te samo reci ukratko kako je išao tvoj postupak. Koliko vidim iz tvog potpisa išla si odmah na stimulirani IVF . Preskočila si IUI? 

Slee
    01. Travanj 2024. 14:58

BikMik ti si onda kao ja, imam kolekciju slika s testovima za sve moguce dane nakon transfera 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

korni
    01. Travanj 2024. 15:06

djetelina13

Da steta za dr.Tinu 😐 ali evo tebi je uspjelo.
    MM udara po suplementima i nadam se da će mu pomoći 🙂 daj mi molim te samo reci ukratko kako je išao tvoj postupak. Koliko vidim iz tvog potpisa išla si odmah na stimulirani IVF . Preskočila si IUI?

Tako je, s obzirom na moje god, mi smo s dr.Tinom odmah bili dogovorili stimulirani, nije htjela da gubimo vrijeme s IUI nego da odmah krenemo konkretno. Uz prof. sam odradila (u 6/23) duo stimulaciju unutar jednog mjeseca (do toga se došlo zahvaljujući forumu i našoj Saniii) i nakon toga smo morali pauzirati da se jajnici smire. Oba feta su odradjena u prirodnom ciklusu, prvi neuspješan, a iz drugog trenutno curka lupa ❤️
    Slobodno pitaj šta god te zanima 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.