Nicaivo sretno danas!🤞🏻🥰
.
Cure je li normalno da je od Ovaleapa i Orgalutrana muka? Koliko citam, OHSS se javlja nakon stoperice, pa ne bih rekla da je to vec nuspojava. Danas sam 8.dc i jucer i danas bas umirem, do sad mi je bila samo mukica, a ovo sad je bas muka muka, kao da sam trudna😅 Skroz sam zaboravila dr pitati je li to normalno.
I je li normalno da se od Orgalutrana zacrveni koza? Ne pece me kada si dajem injekciju, ali pece nakon i crveno je i oteceno pola sata-sat🤷🏻♀️
Oprostite sto svako malo imam nekakva pitanja, ali kad prolazim kroz ovo prvi put i sve mi je novo 😐
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sanii, Npelica, Jurky hvala vam.
Za spermiogram sam zapamtila da oni ga obavezno rade pa nisam ni mislila da muž ide negdje prije.
Postupak sam mislila ako sve bude s nalazima ok da ga obavimo u toku 6.mj.
Da godine su tu i nemam više ni što previše čekati. Probali bi još kod njih pa ako ne uspije da završimo i to poglavlje života.
Hoću li ja onda morati na dvoje konzultacija, drugi put da donesem sve nalaze ili vas naruči na UZV prije postupka i pogleda ostatak nalaza?
Sve pretrage koje odradiš nalaze šalješ dr na mail i dalje dogovarate sve mailom. Inače naruči te onda na idući UZV 7 dana prije očekivane M i tad dobiješ protokol. Ne brini nema nepotrebnih dolazaka ni troškova :).
Lunolina ja sam isto imala i od Orgalutrana i Cetrotida crvenilo jer su im igle tupe pa iziritiraju kožu, stavi malo leda nakon uboda . Druge nuspojave ja nisam imala, ali procitaj moguće nuspojave na uputama, mislim da je to sve pod normalno.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Pozdrav, curke!🥰🤗🤗
Nicaivo sretno danas!🍀🍀❤❤
Bebolina, moja najiskrenija sućut!🖤 Drži se!❤ Jako mi je žao da postupak nije uspio, ali želim ti svu sreću svijeta da ovaj uspije i da to bude to!🙏🙏🍀🍀❤❤
Sanjushka drži se!🥺❤❤ Uz tebe smo!🫂
Ja čekam M, trebala bi doći u subotu, ali zadnjih nekoliko ciklusa dolazi dan-dva ranije, pa sam sad sva nekako napeta i nervozna.😔😔
Sretno svim lavicama!🥰🥰🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav cure,
dobili smo uputnicu za prvi pregled ginekologa specijaliste humane reprodukcije. Imam anovulacijske cikluse. Ginekolog mi je preporučio Vuk Vrhovac. Zanimaju me vaša iskustva što se njih tiče i koliko ste dugo čekale za prvi pregled.
Želim vam svima puno sreće i da se što prije sve maknemo s ove teme ❤️
Pozdrav,
Ja idem na VV i zadovoljna sam svime. Pristup doktora i sestara je po meni vrhunski, nemam primjedbe. Ne ceka se dugo, probaj se naruciti kod njih pa mi javi utiske 😊
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Pozdrav cure,
dobili smo uputnicu za prvi pregled ginekologa specijaliste humane reprodukcije. Imam anovulacijske cikluse. Ginekolog mi je preporučio Vuk Vrhovac. Zanimaju me vaša iskustva što se njih tiče i koliko ste dugo čekale za prvi pregled.
Želim vam svima puno sreće i da se što prije sve maknemo s ove teme ❤️
Pozdrav! Zovi ih 1. dc, iza 11 da se naručiš za prvi pregled, nema čekanja. Dobit ćeš termin cca 8. dc (ovisno o tome kako pada vikend) i dogovorit ćete daljnje korake.
Ja sam zadovoljna jer osim što se osjećam ugodno kod njih, skloni su i individualnom pristupu.
Sretno! 🤞
Pozdrav cure,
Ja sam danas bila na ultrazvuku i opet idem u četvrtak na novi, pa evo mogu na listu, po prvi puta 😊
U cetvrtak cemo vidjeti hoce inseminacija biti u subotu ili pon. Za sada doktorica veli da sve lijepo igleda, pa sam tako nekako pozitivna. Ovo je prvi postupak u koji idem i “ne znam” što me sve čeka, ali želim biti pozitivna 🫣
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Žene drage čitam vas i pratim,svi koji su trenutno PUPO želim svu sreću da i ostanu do Božica 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cure koje tek kreću u postupak ili su već u postupku,također svu sreću svijeta da sve prođe uredu i po planu!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ja sutra idem za Zg na kontrolu da me skine sa terapije cyclogestom i da vidim kada ćemo u FET,nadam se da to bude već u ovom nadolazećem ciklusu. Danas me embriolog trebao zvati da javi konačan broj koji smo zamrznuli,ali ne zove. Pretpostavljam da su u velikoj gužvi pa ću sutra sve saznati.
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Ajde, možemo skupa u petak 🤭❤️
Ajde 🫣🫣🥰
Ja imala nešto stresa oko sebe ….bemu miša ..al nadam se i čitam da ne treba o tome brinuti….eh sad naravno da je bolje da ga nema a opet mislim da i onaj najveći nebi trebao bit koban odnosno ako mrvicama paše one će naći mjesto zar ne? 😐💪
I ja tako mislim 🤗
Sorry, ja ti nekad malo potonem, po struci sam matematičar i onda kad su brojke i statistike u pitanju, malo skrenem 🤣
Lutkice, hvala na pitanju, dobro sam, osjećam grčeve i probadanja, sve navedeno pripisujem slee-inim simptomima 🤭
Kako si ti? Jesi li sad što opuštenija? 🤗
Jedino što me boli mjesto ubadanja prolutexom, više od ostalih injekcija, a pikam se tek svaki drugi dan🤭
Opuštenija sam, da.
Sutra u 14:30 imam prvi uzv, nesto od jucer pocela sam osjecati jaki umor i povracanje.
Samo nek bude sve u redu i nek povracam cijeli 9mj🤗
Inace danas mi je 24dnt
Drago mi je za tebe koji ti je dan?
I kada planiras raditi test?
Ja sam napravila 4dnt i bio je blago pozitivan i sam rekla da je to to imala sam taj osjecaj pozitivni pa sad cemo vidit sutra….🍀❤️🥰
Cure, evo mene s prvog UZV (6dc)
Imam 4 folikula od 13 mm, 2 od 12 mm, 2 od 10 mm, jedan od 9 mm i još 4 manja (6,7,8), endometrij 8 mm.
Idući UZV je u petak, uz Gonal mi je dodala Orgalutran s kojim počinjem danas.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nicaivo sretno danas!🤞🏻🥰
.
Cure je li normalno da je od Ovaleapa i Orgalutrana muka? Koliko citam, OHSS se javlja nakon stoperice, pa ne bih rekla da je to vec nuspojava. Danas sam 8.dc i jucer i danas bas umirem, do sad mi je bila samo mukica, a ovo sad je bas muka muka, kao da sam trudna😅 Skroz sam zaboravila dr pitati je li to normalno.
I je li normalno da se od Orgalutrana zacrveni koza? Ne pece me kada si dajem injekciju, ali pece nakon i crveno je i oteceno pola sata-sat🤷🏻♀️
Oprostite sto svako malo imam nekakva pitanja, ali kad prolazim kroz ovo prvi put i sve mi je novo 😐
Lunolina ja nemam mucninu ali osjecam se bas nekako umorno, naduto kao da sam u pms-u, samo jedem i lezim 🤣 takoder, od jucer velika kolicina sluzi. Ja si cetrotide dajem tek danas, koliko sam skuzila to je isto ili slicno kao orgalutran i evo vec me strah te injekcije 🫣 ti si isto dobila samo jednu tu inekciju ili vise? Ja samo za danas.
Nicaivo meni se to cini dobar broj folikulica i endometrij je super za 6dc, zar ne?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji