Pozdrav cure,
Ja sam danas bila na ultrazvuku i opet idem u četvrtak na novi, pa evo mogu na listu, po prvi puta 😊
U cetvrtak cemo vidjeti hoce inseminacija biti u subotu ili pon. Za sada doktorica veli da sve lijepo igleda, pa sam tako nekako pozitivna. Ovo je prvi postupak u koji idem i “ne znam” što me sve čeka, ali želim biti pozitivna 🫣
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Žene drage čitam vas i pratim,svi koji su trenutno PUPO želim svu sreću da i ostanu do Božica 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cure koje tek kreću u postupak ili su već u postupku,također svu sreću svijeta da sve prođe uredu i po planu!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ja sutra idem za Zg na kontrolu da me skine sa terapije cyclogestom i da vidim kada ćemo u FET,nadam se da to bude već u ovom nadolazećem ciklusu. Danas me embriolog trebao zvati da javi konačan broj koji smo zamrznuli,ali ne zove. Pretpostavljam da su u velikoj gužvi pa ću sutra sve saznati.
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Ajde, možemo skupa u petak 🤭❤️
Ajde 🫣🫣🥰
Ja imala nešto stresa oko sebe ….bemu miša ..al nadam se i čitam da ne treba o tome brinuti….eh sad naravno da je bolje da ga nema a opet mislim da i onaj najveći nebi trebao bit koban odnosno ako mrvicama paše one će naći mjesto zar ne? 😐💪
I ja tako mislim 🤗
Sorry, ja ti nekad malo potonem, po struci sam matematičar i onda kad su brojke i statistike u pitanju, malo skrenem 🤣
Lutkice, hvala na pitanju, dobro sam, osjećam grčeve i probadanja, sve navedeno pripisujem slee-inim simptomima 🤭
Kako si ti? Jesi li sad što opuštenija? 🤗
Jedino što me boli mjesto ubadanja prolutexom, više od ostalih injekcija, a pikam se tek svaki drugi dan🤭
Opuštenija sam, da.
Sutra u 14:30 imam prvi uzv, nesto od jucer pocela sam osjecati jaki umor i povracanje.
Samo nek bude sve u redu i nek povracam cijeli 9mj🤗
Inace danas mi je 24dnt
Drago mi je za tebe koji ti je dan?
I kada planiras raditi test?
Ja sam napravila 4dnt i bio je blago pozitivan i sam rekla da je to to imala sam taj osjecaj pozitivni pa sad cemo vidit sutra….🍀❤️🥰
Cure, evo mene s prvog UZV (6dc)
Imam 4 folikula od 13 mm, 2 od 12 mm, 2 od 10 mm, jedan od 9 mm i još 4 manja (6,7,8), endometrij 8 mm.
Idući UZV je u petak, uz Gonal mi je dodala Orgalutran s kojim počinjem danas.

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nicaivo sretno danas!🤞🏻🥰
.
Cure je li normalno da je od Ovaleapa i Orgalutrana muka? Koliko citam, OHSS se javlja nakon stoperice, pa ne bih rekla da je to vec nuspojava. Danas sam 8.dc i jucer i danas bas umirem, do sad mi je bila samo mukica, a ovo sad je bas muka muka, kao da sam trudna😅 Skroz sam zaboravila dr pitati je li to normalno.
I je li normalno da se od Orgalutrana zacrveni koza? Ne pece me kada si dajem injekciju, ali pece nakon i crveno je i oteceno pola sata-sat🤷🏻♀️
Oprostite sto svako malo imam nekakva pitanja, ali kad prolazim kroz ovo prvi put i sve mi je novo 😐
Lunolina ja nemam mucninu ali osjecam se bas nekako umorno, naduto kao da sam u pms-u, samo jedem i lezim 🤣 takoder, od jucer velika kolicina sluzi. Ja si cetrotide dajem tek danas, koliko sam skuzila to je isto ili slicno kao orgalutran i evo vec me strah te injekcije 🫣 ti si isto dobila samo jednu tu inekciju ili vise? Ja samo za danas.
Nicaivo meni se to cini dobar broj folikulica i endometrij je super za 6dc, zar ne?

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Lunolina mene je bolilo nakon Orgalutrana, morala sam ležati barem pola sata jer me zatezalo i probadalo ako sam odmah ustala i krenula hodati. Također mi je bilo crveno mjesto uboda. Probaj prije pikice jako ohladiti s ledom, onako do crvenila kože. Meni je pomoglo. Za ostale nuspojave nisam sigurna, možda da javiš doktoru pa nek procijene da li je potrebna promjena terapije.
Nicaivo supeeer, lijepa brojka!
Bebolina privatno nisu toliko strogi s datumima nalaza kao u bolnici. Nama je Lučinger bio rekao da je sve okej iako su istekli, zanimao ga je AMH, spermiogram i još par detalja. Najbolje da vidiš na konzultacijama. Sretnooo, nek sad bude dobitno ❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Medolina sretno, nemaj brige! IUI stvarno nije nista strasno, drzim fige 🤞

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ivka, ja sam vraćala 3dnevne, cijelo, ali cijelo vrijeme imam kao grčeve pred mengu.
Povremeno pikanje i probadanje.
Za sise ti ne mogu reći, imam poveći broj košarice i uvijek su ko puške napete.
Baš sam pričala mužu jučer, curka je jučer toliko ležala na meni i gnijezdila se prije spavanja - ako su bebe to preživjele, doživjet će i porod 🤣
Držim fige 🤞
Moguće da ti je bilo mrvicu prerano, ali svakako je krasno vidjeti betu veću od 0, nadamo se većem rezultatu za koji dan 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Medolina, inseminacija zbilja nije ništa strašno, brzo i bezbolno sigurna sam da će postupak proći dobro.
Čokoladica, ja bih isto rekla da stimulacija skroz ok napreduje, ali nisam ekspert, ostale cure - što mislite?
Lunolina evo ja sam baš danas dobila Orgalutran isto, pikam se oko 19:30 pa javim kako je na mene djelovalo.

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nicaivo bravo za folikulice! Samo neka rastu🥰 . Cokoladice ja sam dobila do cetvrtka, tad imam UZV pa cemo vidjeti, dakle ukupno 3 injekcije sam dobila, mene cak taj ubod nije bolio iako igla ne djeluje nesto bas krasno.😂 ali me kasnije baaas peklo i zarilo.
Sad vec ne znam gdje piknuti jer mi je sve iziritirano od pikalica pa kalkuliram gdje me najmanje boli😅
Rolice hvala ti☺️ bome cu probati sa ledom.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji