Hypnoticpoison nisi prenapadna, sto ti je. Sretno 🥰🥰
Lunolina ponovi opet sutra test, bit ce to dobro 🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure, stigao mi nalaz bete od jucer, znaci od blastociste, a beta radjena 14.dan
Iznosi 990.0
Mozete mi mi objasniti da li je to ok, posto se ja ne razumijem u to?
Mila nazalost ni ja se ne kuzim u to. Djeluje dosta veliko beta ali prvo mi pada na pamet da su mozda blizanci 🤭
Upravo sam i ja dobila nalaz bete i vise je nego dupli ali se nadam da je dobar jer sam ja vesela 🙈
U ponedjeljak je bio 51 a danas je 191..
I dok ovo pisem dobila sam odgovor da je beta urednog rasta 🥰 tako da Mila javi se ginekologu ako mozes 😉
Mila nazalost ni ja se ne kuzim u to. Djeluje dosta veliko beta ali prvo mi pada na pamet da su mozda blizanci 🤭
Upravo sam i ja dobila nalaz bete i vise je nego dupli ali se nadam da je dobar jer sam ja vesela 🙈
I dok ovo pisem dobila sam odgovor da je beta urednog rasta 🥰 tako da Mila javi se ginekologu ako mozes 😉
Cijelo jutro osvjezavam stranicu da vidim kad ces javiti nalipse vijesti, jako mi je drago 🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Cijelo jutro osvjezavam stranicu da vidim kad ces javiti nalipse vijesti, jako mi je drago 🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍
Aaaa bas ti hvalaaa ❣️❣️❣️
Ali evo samo sam dobila rezultat i nista ne kuzim jel to dobro, vracena mi je 1 blastocista
Super, puno srece zelim ❤️🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cestitam! Jako mi je drago ❣️🥰🙏🧸 Ja se isto nikako ne razumijem u betu 😆 moramo zvati ginekologa najbolje🥰
Dobro juto drage moje borilice
Hvala svakoj od vas, danas sam već puno bolje i idem samo veselo i pozitivno u naredne dane, nema druge 💪🏻 Četvrti je dan i tu i tamo osjetim lagano pikanje sa lijeve strane, nadam se da se bebica namješta. Prolutex ne osjetim dok pikam ali trbuh mi je jako tvrd i bolan na dodir. Ali sve će i to proći, samo da djeluje 🤞🏻 Netko je pitao za Estrofem, ja sam imala nuspojave od njega ali ne mučnine već jake bolove dolje, vjerojatno na svaku od nas drugačije utječe.
SRCULENCE - sretno sa betom, nestrpljivo čekam da se javiš ❤️
TRATINČICA - sretno i ti nam se javi čim prije ❤️
MEGYCA - sretno na inseminaciji 🤞❤️
Wildflower čestitam ti na pozitivnoj trakici 🥳 neka je veselo i doma pa da bude kao i kod Fioncii
Stela ljubi svoju malenu pikulicu, biti će i dobrih i loših dana ali sve se to brzo zaboravi, a gdje su nam ostale mamice? Nadam se da su sve dobro
Korni tebi se sada bušica već lijepo vidi?
Angel eyes ma nisu te pikalice tako strašne, samo pikneš i bit će sve ok 🍀
Lali pa test je prekrasan!!!! Čestitam ti i uživaj u svojoj trudnoći, zaslužila si
Fionci bogmeeeeee, miriši na
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Cure, stigao mi nalaz bete od jucer, znaci od blastociste, a beta radjena 14.dan
Iznosi 990.0
Ups, zamijenila sam tebe i Fionci, znači kod tebe će biti
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Iznosi 990.0
Ups, zamijenila sam tebe i Fionci, znači kod tebe će biti
Mislis li da s nalazom od 990 mogu biti blizanci? Vratila sam jednu blastocistu, ali sumnjam da bi bila takve srece da ja dobijem blizance, iako se ne bi bunila 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji