Mila nazalost ni ja se ne kuzim u to. Djeluje dosta veliko beta ali prvo mi pada na pamet da su mozda blizanci 🤭
Upravo sam i ja dobila nalaz bete i vise je nego dupli ali se nadam da je dobar jer sam ja vesela 🙈
U ponedjeljak je bio 51 a danas je 191..
I dok ovo pisem dobila sam odgovor da je beta urednog rasta 🥰 tako da Mila javi se ginekologu ako mozes 😉
Super, puno srece zelim ❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mila nazalost ni ja se ne kuzim u to. Djeluje dosta veliko beta ali prvo mi pada na pamet da su mozda blizanci 🤭
Upravo sam i ja dobila nalaz bete i vise je nego dupli ali se nadam da je dobar jer sam ja vesela 🙈
U ponedjeljak je bio 51 a danas je 191..
I dok ovo pisem dobila sam odgovor da je beta urednog rasta 🥰 tako da Mila javi se ginekologu ako mozes 😉
Cestitam! Jako mi je drago ❣️🥰🙏🧸 Ja se isto nikako ne razumijem u betu 😆 moramo zvati ginekologa najbolje🥰
Dobro juto drage moje borilice
Hvala svakoj od vas, danas sam već puno bolje i idem samo veselo i pozitivno u naredne dane, nema druge 💪🏻 Četvrti je dan i tu i tamo osjetim lagano pikanje sa lijeve strane, nadam se da se bebica namješta. Prolutex ne osjetim dok pikam ali trbuh mi je jako tvrd i bolan na dodir. Ali sve će i to proći, samo da djeluje 🤞🏻 Netko je pitao za Estrofem, ja sam imala nuspojave od njega ali ne mučnine već jake bolove dolje, vjerojatno na svaku od nas drugačije utječe.
SRCULENCE - sretno sa betom, nestrpljivo čekam da se javiš ❤️
TRATINČICA - sretno i ti nam se javi čim prije ❤️
MEGYCA - sretno na inseminaciji 🤞❤️
Wildflower čestitam ti na pozitivnoj trakici 🥳 neka je veselo i doma pa da bude kao i kod Fioncii
Stela ljubi svoju malenu pikulicu, biti će i dobrih i loših dana ali sve se to brzo zaboravi, a gdje su nam ostale mamice? Nadam se da su sve dobro
Korni tebi se sada bušica već lijepo vidi?
Angel eyes ma nisu te pikalice tako strašne, samo pikneš i bit će sve ok 🍀
Lali pa test je prekrasan!!!! Čestitam ti i uživaj u svojoj trudnoći, zaslužila si
Fionci bogmeeeeee, miriši na
Cure, stigao mi nalaz bete od jucer, znaci od blastociste, a beta radjena 14.dan
Iznosi 990.0
Mozete mi mi objasniti da li je to ok, posto se ja ne razumijem u to?
Ups, zamijenila sam tebe i Fionci, znači kod tebe će biti
Cure, stigao mi nalaz bete od jucer, znaci od blastociste, a beta radjena 14.dan
Iznosi 990.0
Mozete mi mi objasniti da li je to ok, posto se ja ne razumijem u to?
Ups, zamijenila sam tebe i Fionci, znači kod tebe će biti
Mislis li da s nalazom od 990 mogu biti blizanci? Vratila sam jednu blastocistu, ali sumnjam da bi bila takve srece da ja dobijem blizance, iako se ne bi bunila 😁😁😁
Cure sorry ja ne znam zašto mi tako velike smajliće izbaci.
Ne znam draga ali tako je velika da eto...malo se veselimo i zekamo te Daj Bože, ma samo da je sve OK što će i biti 🌸
Mila i Fionci cestitam na divnim betama i nek vam bude uredna trudnoca🥰🥰
Marisha drago mi je da si danas bolje, i hvala ti na lijepim zeljama. Bila bi najsretnija na svijetu da mi se dogodi scenarij isti ko u Fionci🥰🥰
Ostale cure. sretno danas🍀🍀🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Mila i Fionci, super su to bete 🍀🤩
Mila, bitno je da se lijepo podupla za dva dana, meni je 14dnt bila 1745, jedna je mrvica vraćena i još uvijek je samo jedna. Nezahvalnoj je uspoređivati bete, ali znam kako je to, ja sam samo tražila po potpisima trudnica kolike su im bete bile da mogu usporediti 🙈🙈🙈
Čekamo petak i lijepo duplanje 🤞🏼❤️
Fionci, jel moraš vaditi i treći put ili su te naručili na uzv? Baš ti je lijepo narasla 🤩🤩🤩🤩

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sve divne žene citam koliko vas je sa pozitivnim testovima i odličnim Betama-pa to je super. Držim palčeve svima koji čekaju vađenje bete i mi koje smo tek na početku postupka da se ovaj divni niz samo nastavi 💚😉🤞🏻
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Mila i Fionci, super su to bete 🍀🤩
Mila, bitno je da se lijepo podupla za dva dana, meni je 14dnt bila 1745, jedna je mrvica vraćena i još uvijek je samo jedna. Nezahvalnoj je uspoređivati bete, ali znam kako je to, ja sam samo tražila po potpisima trudnica kolike su im bete bile da mogu usporediti 🙈🙈🙈
Čekamo petak i lijepo duplanje 🤞🏼❤️
Fionci, jel moraš vaditi i treći put ili su te naručili na uzv? Baš ti je lijepo narasla 🤩🤩🤩🤩
Heej, pa da, stvarno ne znam kako to ide, ali evo javio mi je doktor da je sve u redu. Jedino nije mi spominjao da ponovno radim betu, nego samo da dodjem na kontrolu za 2 tjedna ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji