Pozdrav, kraljice moje!🥰🤗
Lali wooooow, čestitam od ❤! Prekokrasna crtica!😊😊😘😘
Marisha imaš malu mrvicu u sebi koja se bori za tebe, za vas, i nemoj sad negativno razmišljati. Pričekaj barem testić, pa ćeš vidjeti dalje. Držim 🤞 na najjače!🙏🙏😘😘 Bit će sve u redu, vidjet ćeš!❤❤
Ja sam obavila konzultacije i pregled, sve je u redu iiiiiiii početkom idućeg mjeseca kada dođe M idemo po pikalice i krećemooooo.💪💪🙏🙏😊 Baš sam sretna!😊😊
Sretno svima!🥰🥰🍀🍀💪💪
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozz cure, pokušala sam pohvatati sve što ste pisale. Svima Vam želim sreću, mene nikako da depra popusti, drži i drži danima... Samo želim spavati , jedino za to imam i snage i volje. Još me sekira ovaj moj jedva dobiven kredit ajme kako ću ga vratiti... Samo nek se mrvica primi kad sad uđem u postupak, pa nek mi poblokiraju sve... Molim Boga barem za 2 smrzlića,🤞 Gledam gdje najpovoljnije proći sa lijekovima, kaže mi dr da u Brežicama - Sloveniji vidim za Elonva i Menopur... Pa ću tamo, neznam dal to imaju na stanju odmah ili kako već. Od 1 dc krećem sa Novyette, a dr je tražila da napravim FSH, LH, E2, PRL, TSH i AMH 2 dan ciklusa.. Pijem DHEA 3x25 mg, tako mi je rečeno...
Marisha sretnooooo
Sanii u Mađarskoj u Harkany kupujem Prolutex. U Srbiji u Bogojevu je 42 € kutija ali može bez recepta, tamo nema Elonva... Čekam početkom 4 mj ciklus i idemo u nove pobjede, nadam se da ću psihički nadoći do tada. By the way prekjučer sam imala rođendan, nisam imala snage za nikakva slavlja. Iscrpljena sam psihički i previše.... Samo nek mi da Bog snage, ajme koliko mi je potrebno. Ajmo u 8. bitku
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Marisha, žao mi je zbog situacije. Tu smo ti kao podrska.❤️
Prokusaj se smirit,imas jednu mrvu u sebi koja ce se vjerujem čvrsto primiti.🥰
Pricaekaj test i misli sad na sebe i situaciju u kojoj si trenutno,a ako slucajno dode do promjene onda ces razmisljati sta i kako dalje. Sad ti najmanje treba nepotreban stres. Iz svoje kože ne mozes.Dan po dan korak po korak.Bit ce sve uredu.🍀
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Meni se sad čini da su mi možda fulali ostavivši predugo terapiju, endometrij je danas znači na 15 mm. Rekli su možda dobijete mengu i do 5 dana prije, a meni bi trebala doći za 7 dana hahaha... valjda su vidjeli i po progesteronu jer su nam vadili krv. Kako god, idući ciklus i nije tako daleko kako zvuči
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala vam cure, divne ste Proći će me, ovo je bilo u trenutku kaosa i tuge a još ništa nije izgubljeno ❤️
Tinčica šaljem ti zagrljaj, uskoro krećeš u nove pobjede neka te to drži i ojača 🍀
Hypnoticpoison sretnooo, najbolji osjećaj je kada kažu dobivaš i pikalice i startaš ⏳
Srculence sretno sutra 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Sanjushka istina, sjećam se kako si rekla da te maltene otpisala embriologica i evo u četvrtak ideš čuti otkucaje svoje bebe ❤️
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Meni se sad čini da su mi možda fulali ostavivši predugo terapiju, endometrij je danas znači na 15 mm. Rekli su možda dobijete mengu i do 5 dana prije, a meni bi trebala doći za 7 dana hahaha… valjda su vidjeli i po progesteronu jer su nam vadili krv. Kako god, idući ciklus i nije tako daleko kako zvuči
Zašto to misliš? Kada si dobila terapiju? Misliš na utriće?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Bellana visok estraidol u postupku daje dr neku smjernicu koliko imaš zrelih folikula, a ne daje znak za ohss naravno što više imaš folikula eventualno pcos itd veća je šansa da se razvije hiper.. samo nakon aspiracije parti trbuh, mokrenje i bolove i sve će biti ok, sretno 🤞🤗
Marisha nažalost jako mali broj oplođenih js dođe do faze blastice jer je to prirodna selekcija i moram priznati da je lutrija pustiti 4 js do faze blaste, nema druge nego uzdati se u mrvu koja je u bušici, isto tako blastica ne garantira niti uspjeh niti trudnoću, sretno 🤞🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav, kraljice moje!🥰🤗Lali wooooow, čestitam od ❤! Prekokrasna crtica!😊😊😘😘
Marisha imaš malu mrvicu u sebi koja se bori za tebe, za vas, i nemoj sad negativno razmišljati. Pričekaj barem testić, pa ćeš vidjeti dalje. Držim 🤞 na najjače!🙏🙏😘😘 Bit će sve u redu, vidjet ćeš!❤❤
Ja sam obavila konzultacije i pregled, sve je u redu iiiiiiii početkom idućeg mjeseca kada dođe M idemo po pikalice i krećemooooo.💪💪🙏🙏😊 Baš sam sretna!😊😊
Sretno svima!🥰🥰🍀🍀💪💪
Super, baš mi je drago 😀 Za čas će početak mjeseca.
Nadam se takvom scenariju i za sebe u petak. Ako bi bilo okej također početkom mjeseca počinjem, pa ćemo se možda i pratiti :) Koju terapiju si dobila?
Marisha jedna mrva je u tebi, ona koja će se izboriti. 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Draga Marisha samo da te malo ohrabrim, ja san u prvom postupku imala 4 folikula, svi su bili oplodeni. vracena mi je jedna osmostanicna, ostale nisu dosle do blastociste…. I taj put sam ostala trudna i sve je bilo odlicno. Curka sad ima 4 godine.
Na kraju krajeva najprirodnije ozracje za daljni rast i razvoj jeste maternica. Samo opusteno, pozitIvno ♥️
Meni se sad čini da su mi možda fulali ostavivši predugo terapiju, endometrij je danas znači na 15 mm. Rekli su možda dobijete mengu i do 5 dana prije, a meni bi trebala doći za 7 dana hahaha… valjda su vidjeli i po progesteronu jer su nam vadili krv. Kako god, idući ciklus i nije tako daleko kako zvuči
Zašto to misliš? Kada si dobila terapiju? Misliš na utriće?
Ma sve skupa da su ostavili predugo, možda je dr. išla na rast jajca, a žrtvovala endometrij koji je sad bio predebel za prihvat embrija. Ma dobro, što je tu je. Sad se već bavim teorijama zavjere 🤣 I tako čekam mengu za koji dan pa nastavak s nekim tableticama. Ti samo pozitivno dalje 😍🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji