Hypnoticpoison opa, super vijesti! Sretnooo, piši nam novosti 🥰💪
Tinčice je težak je ovo put, stvarno ne razumije onaj tko nije probao. Probaj manje razmišljati o brigama, a više o pozitivnim stranama. I ja si tako često radim u poslu pa se sve uvijek nekako poklopi. Pozitivom privlačiš pozitivu, a negativom samo još više briga i loših situacija. Kako bi rekli, vibriraj pozitivno, misli o lijepim stvarima 🥰 Svjesno si išla u kredit, valjda si imala plan otplate. Sad samo diši i korak po korak do ostvarenja cilja 🙏🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Tinčice je težak je ovo put, stvarno ne razumije onaj tko nije probao. Probaj manje razmišljati o brigama, a više o pozitivnim stranama. I ja si tako često radim u poslu pa se sve uvijek nekako poklopi. Pozitivom privlačiš pozitivu, a negativom samo još više briga i loših situacija. Kako bi rekli, vibriraj pozitivno, misli o lijepim stvarima 🥰 Svjesno si išla u kredit, valjda si imala plan otplate. Sad samo diši i korak po korak do ostvarenja cilja 🙏🙏
Pozitivno da, bit će sve baš onako kako mora biti ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Hvala svima.
Sve sam procitala, nisam zapamtila sad sve kome sto ds odgovorim, ali jos malo srece i dobre energije vam saljem. Izdržite čekajući ili u kojem god stsnju se nalazite.🤞🏻🍀
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Lali test je prekrasan, beta ce rasturiti 🤞🤞
Marisha nije gotovo dok nije gotovo, milion smo se puta uvjerili da gomila smrzlica nije garancija trudnoće, nego je dovoljan jedan embrij, cesto put je to i dvodnevi ili trodnevni🙏. I onaj embrij koji se nije razvio u labu neće ni u maternici, tako da se nemaš što gristi. Držim 🤞🙏
Tincica ja sam malo istrazivala i imam cjenik nekih lijekova koji su mene zanimali iz ljekarne iz Letinje , ako želiš ostavim ti njihov kontakt mail (koji sam svakako htjela napisat ako će kome trebat) I vidi za Elonvu. Ono što je bitno je da se lijekovi, barem u ovoj ljekarni trebaju prije naručiti i za dan/dva dolaze, a pri narucivanju trebaš imati recept, za druge ljekarne ne znam dal imaju odmah na stanju lijekove, tako da obezbjedi recepte prije M . Nadam se da će te depra ubrzo popustiti kad jednom kreneš sa postupkom, suosjećam ,drzalo je i mene neko vrijeme, ali vrijeme lijeci sve rane pa i ove..
Bellanaa estradiol ne može ukazati na ohss, na hiper ukazuju uvećani jajnici i slobodna tekućina. Po tvom estradiolu bit će tu jajašaca 💪.
Stela 😘🤗
Rolica stimulirani ciklus ne možeš porediti sa svojim prirodnim ciklusom iz prostog razloga što je ovaj stimuliran lijekovima, uzela si hrpu hormona i nisi prirodno ovulirala nego su aspirirali js. Ono što sam ja uspjela pohvatat folikuli su ti bili jako neujednačeni , optimalno je da su između 18-20mm na dan štoperice da bi dobili zrele jajne stanice. A transfer su odgodili jer endo izlazi iz okvira za transfer, poželjno je da je debljina između 8-14mm, najoptimalnije je 12mm a tvoj je predebeo znači. Ali nemoj sad razbijati glavu sa što bi bilo kad bi bilo, položit ćemo sve nade u ovu u frezzu a držat 🤞 za ovu drugu da se izbori..
Btw koliki ti je progesteton i kad si vadila?
Hypnoticpoison uskoro startas 🥳🥳. Btw tvoji postovi baš uvesele sa tim silnim emotikonima 😍
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
I da, vezano za radno vrijeme poliklinika, jednom kad se krene u stimulaciju nema tu više nikakvog naštimavanja, folikuli rastu kako rastu, a za optimalan rezultat postupka najbitniji je tajming štoperice, ona se mora dati na određenu veličinu folikula inače ako se da prerano JS neće bit zrele a ako se da prekasno js su prezrele ili se js neće oploditi i eto nam fijaska od postupka. I nijedan dr ne moze prognozirati kako ce tko reagirati na terapiju niti koliko dugo ce postupak trajati jer to ovisi o tome kako mi reagiramo na hormone a ne kada i koliko lijekova nam dr daju..
Po meni je nedopustivo da klinike koje se bave mpo-om imaju neradne dane i moj glavni kriterij pri odabiru klinike je upravo to-dal po potrebi rade vikende, praznike..
U svim mojim postupcima, imala sam UZVe, asp i transfere i na nedjelju i na Badnjak jednom..
Sa sigurnošću mogu reći da po potrebi rade Alea fertility, Skvorc i Repromed i većina bolnica jer je uvijek netko dežurni, za ostale ne znam..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Marisha nije gotovo dok nije gotovo, milion smo se puta uvjerili da gomila smrzlica nije garancija trudnoće, nego je dovoljan jedan embrij, cesto put je to i dvodnevi ili trodnevni🙏. I onaj embrij koji se nije razvio u labu neće ni u maternici, tako da se nemaš što gristi. Držim 🤞🙏
Tincicaja sam malo istrazivala i imam cjenik nekih lijekova koji su mene zanimali iz ljekarne iz Letinje , ako želiš ostavim ti njihov kontakt mail (koji sam svakako htjela napisat ako će kome trebat) I vidi za Elonvu. Ono što je bitno je da se lijekovi, barem u ovoj ljekarni trebaju prije naručiti i za dan/dva dolaze, a pri narucivanju trebaš imati recept, za druge ljekarne ne znam dal imaju odmah na stanju lijekove, tako da obezbjedi recepte prije M . Nadam se da će te depra ubrzo popustiti kad jednom kreneš sa postupkom, suosjećam ,drzalo je i mene neko vrijeme, ali vrijeme lijeci sve rane pa i ove..
Bellanaa estradiol ne može ukazati na ohss, na hiper ukazuju uvećani jajnici i slobodna tekućina. Po tvom estradiolu bit će tu jajašaca 💪.
Stela😘🤗
Rolica stimulirani ciklus ne možeš porediti sa svojim prirodnim ciklusom iz prostog razloga što je ovaj stimuliran lijekovima, uzela si hrpu hormona i nisi prirodno ovulirala nego su aspirirali js. Ono što sam ja uspjela pohvatat folikuli su ti bili jako neujednačeni , optimalno je da su između 18-20mm na dan štoperice da bi dobili zrele jajne stanice. A transfer su odgodili jer endo izlazi iz okvira za transfer, poželjno je da je debljina između 8-14mm, najoptimalnije je 12mm a tvoj je predebeo znači. Ali nemoj sad razbijati glavu sa što bi bilo kad bi bilo, položit ćemo sve nade u ovu u frezzu a držat 🤞 za ovu drugu da se izbori..
Hypnoticpoisonuskoro startas 🥳🥳. Btw tvoji postovi baš uvesele sa tim silnim emotikonima 😍
Ovo je bas istina za Hypnoticpoison ! 😁🥰
Hypnoticpoison bas mi je drago, vjerujem da si sada opustenija, kad imas plan i cekas da krenes 🙏😘
Marisha razumijem i znam da bi se i ja tako osjecala, to razocarenje je nesto sto se opisati ne moze, ali jos nije gotovo, tako da nije kraj! Bas sam neki dan negdje isto citala i jedna cura je napisala da joj je vracen 1 embrij 3.dan i da je bio lose kvalitete, a da je upravo zahvaljujuci tom embriju dobila bebu!🧸
Vjerujem da te rastuzilo jako, ali jos nije gotovo i naravno da ima nade. 😘
Tincicaja sam malo istrazivala i imam cjenik nekih lijekova koji su mene zanimali iz ljekarne iz Letinje , ako želiš ostavim ti njihov kontakt mail (koji sam svakako htjela napisat ako će kome trebat) I vidi za Elonvu. Ono što je bitno je da se lijekovi, barem u ovoj ljekarni trebaju prije naručiti i za dan/dva dolaze, a pri narucivanju trebaš imati recept, za druge ljekarne ne znam dal imaju odmah na stanju lijekove, tako da obezbjedi recepte prije M . Nadam se da će te depra ubrzo popustiti kad jednom kreneš sa postupkom, suosjećam ,drzalo je i mene neko vrijeme, ali vrijeme lijeci sve rane pa i ove..
Stela😘🤗
Hypnoticpoisonuskoro startas 🥳🥳. Btw tvoji postovi baš uvesele sa tim silnim emotikonima 😍
Istina, hvala ti 🥰 Vadili su mi progesteron u Beti odmah nakon aspiracije, nalaze nisam dobila, ali su danas komentirali da je dobro da smo vadili jer je ukazalo da otkazemo transfer, plus valjda predebeo endo. Trebala sam dobiti nalaz na mail međutim nisu poslali. Nadamo se ovom smrzliću, tako je 🥰♥️
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozitivno da, bit će sve baš onako kako mora biti ❤️
Tako je, pronašla si način kako da nastaviš dalje iako si taj dan mogla odustati, a ipak nisi odustala. Sad samo jako, jer si sama to birala 🥰💪💪
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure ja bi trebala piti antibiotik zbog upale grla,to ne remeti postupak jeli tako! Trenutno sam 4.dan pikanja Gonala.
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Pozdrav, cure.
Nisam stigla popratiti u zadnje vrijeme, ali svima želim sreću u kojem god stadiju bile! ❤️
Samo sam htjela pitati u prosjeku koji d se ide na fet? I koliko otprilike uzv-ova se radi? I ako niste iz zg, a u zg ste u postupku jesu li vam dozvolili da vam uzv-ove rade u vašem mjestu?
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji