Pozdrav, cure.
Nisam stigla popratiti u zadnje vrijeme, ali svima želim sreću u kojem god stadiju bile! ❤️
Samo sam htjela pitati u prosjeku koji d se ide na fet? I koliko otprilike uzv-ova se radi? I ako niste iz zg, a u zg ste u postupku jesu li vam dozvolili da vam uzv-ove rade u vašem mjestu?
Hvala
Ejj, evo ja sam 14.dan ciklusa imala ovulaciju, 20.dan sam imala fer. U prirodnom ciklusu.
Od 10.dana ja mislim smo svaki drugi dan uzv, dakle 3 sam imala.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Rolica i meni su jednom otkazali ET i išli smo na freez all zbog višeg progesterona ali mi smo provjeravali na dan štoperice i odma su mi rekli da nećemo u ET.
I taj postupak sam nakon aspiracije dobila u terapiju utrogestan bez obzira sto nije bilo transfera iz razloga da ne prokrvarim odma i da ne poremetimo skroz ciklus. Tako da ako sad nakon aspiracije nisi dobila progesteron prokvrarit ćeš jako brzo.
Loli antibiotik ne šteti samoj stimulaciji ali moze stetiti ako idete u svježi ET, i ovisi koji je antibiotik, jer mi smo trudne nakon transfera dok se ne dokaže suprotno :). Svakako pitaj dr ili sestru Barbaru za savjet..
Ana ovisi jel ideš u stimulirani FET ili prirodni. Oko 10dc je prvi UZV pa jos koji put dok se ne potvrdi O ili u slučaju da se pije estrofem dok se endometrij ne zadeblja, i transfer ide za onoliko dana koliko ja star embrij, cca 3-4 odlaska u prosjeku..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Marisha zao mi je ali zaista mislim da ne mozes utjecati u to. Kao sto cure kazu bojim se i da su ti jos jednu vratili da bi se to s njom dogodilo isto ako jednostavno nije islo 😔 zaista se nadam da je ova mrvica u tebi uspjesna i da si na miru 🤗 samo malo vjere u to, nemoj se odmah predati.
Rolica kod mene sve isto. Osjecam lagane grceve vecinu dana i to je to. Ujutro sam bila nervozna a sad sam nekako bas optimist da ce sutra beta biti dupla i da se zovem naruciti na prvi pregled. 😇 necemo se lagati, strah je i dalje tu, al ne toliko od sutra nego prva 3 mjeseca pa nebu brzo proslo😅
Tinčica zao mi je sto se tako osjecas. Kao sto se svi s vremena na vrijeme pojadamo, dodje to toga. Ipak smo samo ljudi i ovo je tezak period s kojim se mi odlicno nosimo samim time sto nismo odustali nakon prvog pokusaja. Isplaci se ako treba i onda hrabro naprijed. Toliko toga si napravila i od srca se nadam da ce ovaj put to biti to 🥰
Rolica i meni su jednom otkazali ET i išli smo na freez all zbog višeg progesterona ali mi smo provjeravali na dan štoperice i odma su mi rekli da nećemo u ET.
I taj postupak sam nakon aspiracije dobila u terapiju utrogestan bez obzira sto nije bilo transfera iz razloga da ne prokrvarim odma i da ne poremetimo skroz ciklus. Tako da ako sad nakon aspiracije nisi dobila progesteron prokvrarit ćeš jako brzo.
Loliantibiotik ne šteti samoj stimulaciji ali moze stetiti ako idete u svježi ET, i ovisi koji je antibiotik, jer mi smo trudne nakon transfera dok se ne dokaže suprotno :). Svakako pitaj dr ili sestru Barbaru za savjet..
Ana ovisi jel ideš u stimulirani FET ili prirodni. Oko 10dc je prvi UZV pa jos koji put dok se ne potvrdi O ili u slučaju da se pije estrofem dok se endometrij ne zadeblja, i transfer ide za onoliko dana koliko ja star embrij, cca 3-4 odlaska u prosjeku..
Nazovem ju ujutro,trebala bi piti klavocin kroz 7 dana. Ali ako će utjecati neću piti. Nemam ni temp niti ista,samo oteknuće čvorova i teško gutam. Tako da,hvala na savjetu. Nazovem i provjerim sa Barbi 😊
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Hvala na odgovorima. Pijem estrofem od subote, nadam se da neće trebati previše uzv-ova da ne izostajem previše s posla.
Je li moguće da su mučnine nuspojava estrofem? 🤢
Fionci ❤️
Rolica hvala na savjetima 🥰
Sretno svima. Dok sam pročitala zaostatke od samo par sati sve sam zaboravila 😂
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marisha vjerujem da će sve biti u redu, misli na svoju malu mrvu ❤️ vidim da si sad već bolje 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Loliantibiotik ne šteti samoj stimulaciji ali moze stetiti ako idete u svježi ET, i ovisi koji je antibiotik, jer mi smo trudne nakon transfera dok se ne dokaže suprotno :). Svakako pitaj dr ili sestru Barbaru za savjet..
Da, nisam dobila terapiju, ocekujem onda M uskoro. Mogli su baš i meni ranije javiti, ne ovako, pripremiš se psihicki na transfer, voziš sat vremena, i onda na licu mjesta utvrde ono što su već znali ranije. Ali dobro, kako je tako je, dalje u nove pobjede i ti i ja 🥰
.
Fionči držim fige sutra za betu, javi 🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Wildflower čestitam na pozitivnoj lh trakici 🥳 nadam se da pokrivate doma 🤭
Dodo super 🤗
Mila nadam se da ćeš rezultate bete dobiti brzo 🤞
Stela a vjerujem da. Neka što više dana bude kao pjesmica 🤗 ljubi baby L. 😍 Ja sam dobro, hvala ti, fino smo se zaokruzile vec 🤭
Angel eyes ma piknut ćeš se bez problema 🍀
Rolica žao mi je da je tako ispalo.. taman ćeš se odmoriti do idućeg mjeseca, i onda ideš po svoju mrvu 🥰 držim fige i za drugog smrzlića 🤞🍀
Marisha žao mi je 😔 navijamo za malu mrvu koja se gnijezdi 🍀🍀
Hypnoticpoison drago mi je da startaš 🥳 sretnooo ❤️
Tinčica drži se.. ❤️🫂
Lali veselimo se i današnjem testiću 🤗
Fionci neka beta bude lijepa i dupla 🤞🍀
Sretno cure ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro!
Danas sam malo zeznula jer nisam napravila istu trakicu, ali nadma se da se deblja😆 smijesno mi je jer stalno pricamo muz i ja o ludoj ideji da je jedan prirodni, a drugi smrznuti pa da su se oba uhvatila😂 Tko zna.
https://ibb.co/hsB85mP ❤️
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sortiraj odgovore
Najstariji