Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bellanaa
    19. Ožujak 2024. 14:12

Cure da li visok estradiol cca 5300  je znak ohss-a? 
    Sutra imam uzv,  za sutra je predviđena  štoperica, ali me strah da će biti odgođeno :/

🧚29- PCOS, IR
    🦸31 - oligoasthenozoospermia 7/2023, asthenozoospermia 3/2024

Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    2. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide,Ovitrele 22.3. - hiper ❌ 13 🥚, 5 oplođenih; 0❄️
    3. 9/25 - Letrozol

loli2020
    19. Ožujak 2024. 14:14

Marisha kako je i Lunolina rekla najlakše je komentirati sada nama sa strane, ali evo podršku i razumijevanje imaš od nas. Probaj se nekako opustiti i misli na ovaj embrij koji će, nadam se, uskoro biti tvoja najbolja pozitivna vijest ikada. Znam da ti se sada svijet srušio i da vidiš sve crno, danas izguraj dan, već sutra ćeš se osjećati bolje. Sigurna sam u pozitivan ishod. 

🧔🏻‍♂️35 , 🙍‍♀️35
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
    4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Rolica
    19. Ožujak 2024. 14:16

Katyusa opa supeer rezultati, pupo! Sretno i nek se čvrsto primi 🤞🍀
    Lali čestitkeeee, predivnooo! 😊💕😊💕
    Lucky super da dr. L već ima razne planove, odlično da mozga svašta za tebe, čini se baš kao odličan čovjek 😊 Držim ti fige na najjače 💕🍀
    Loli2020 hvala ti, da, sad malo odmora pa u nove pobjede :)
    Angel eyes izvadi si pikice iz frižidera barem pola sata prije da su na sobnoj temp, pa manje boli kod uboda. I ja sam si ohladila mjesto uboda s ledom, znači dok mi nije pocrvenilo xD Možda da te muž pikne ako sama ne uspiješ. Mene je moj pikao, a ja kao dijete prekrivenih očiju ahaha. Sretnooo 💕🍀
    Stela hvala ti na utjesi, da, nadam se da je idući mjesec napokon naš 💕🍀
    Fionci istina, nema nam druge, moramo biti jake i strpljive 💕💕 Kakvo je stanje kod tebe?
    Marisha draga, ne krivi sebe... meni su rekli da svaki embrij ima unaprijed zapisan svoj plan razvoja i da se ne može mijenjati, vratili ga ili ne. Tako da ne bi ništa dobila i da si ih vraćala. Također su rekli ako vratimo 2 da ne povećavamo mogućnost trudnoće ako je njima "zapisano" da se ne razvijaju. Konkretno ovo mi piše u uputama: "Vraćanje 2 zametka niti podiže niti smanjuje šansu za trudnoću, jer zameci već kod stvaranja imaju svoj razvojni potencijal koji je nepromjenjiv." Tako je moralo biti. Ne živciraj se nego mantraj pozitivu, polažemo sve nade u ovog malenog u buši 💕💕💕
    .
    .
    Cure, ostalo mi je nešto Gonala, moram provjeriti točno koliko. Cca pola šprice, možda doza od 225. Nisu me tražili povrat pa ako nekome treba, javite se. Zagreb, Črnomerec.

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

sanjushka
    19. Ožujak 2024. 14:32

Stela hvala od ❤️ tebi i tvom malom prascu 🩵 na lijepim željama 😁❤️

Cure, ne brinite se za Uskrs i neradne dane, sve si oni to naštimaju. Pa ne bi vam prebacivali za sljedeći mjesec ako ste se već dogovorili i/ili krenuli u stimulaciju. Sve su se oni to već ispraksirali.. 

Rolica žao mi je ali očito je bolje tako, sada ćeš biti svježa i odmorna sljedeći mjesec za fet. 🤗🍀

Angel eyes upisano. 🥰

Marisha žao mi je zbog ostalih embrijića ali imaš jednog u sebi i držimo fige za njega da se čvrsto primi i ne pušta. 🤞🏻
    Ne možeš znat što će biti s njima ni kako će se razvijati. Vidi mene: krenula na aspiraciju s min 7 folikula, dobili samo 2js i već nakon aspiracije je dr došla do mene kao da nije zadovoljna i da počnem razmišljati o sljedećem postupku jer od ovog vjv ništa. Ubila me u pojam prije nego sam izašla iz klinike. 🙄 A drugi dan iznenađenje..
    Još ne znamo što je pred nama ali moramo se nadati najboljem. 🤞🏻🍀 
    Beta+ ti prima preko hzzo-a sad za 5.mjesec, piše im na facebook stranici. Ja sam dobila termin unutar 10 dana od naručivanja. Mislim da su mi nudili i nešto prije ali mi nije odgovaralo jer nisam iz Zg-a.

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Megyca
    19. Ožujak 2024. 14:45

Marisha drzi se❤️ uz tebe smo i drzimo fige da se mali borac u tebi cvrsto primi, probaj se nekako opustiti i dignut glavu, idemo dan po dan :) 

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

Hypnoticpoison
    19. Ožujak 2024. 14:48

Pozdrav, kraljice moje!🥰🤗
    Lali wooooow, čestitam od ❤! Prekokrasna crtica!😊😊😘😘
    Marisha imaš malu mrvicu u sebi koja se bori za tebe, za vas, i nemoj sad negativno razmišljati. Pričekaj barem testić, pa ćeš vidjeti dalje. Držim 🤞 na najjače!🙏🙏😘😘 Bit će sve u redu, vidjet ćeš!❤❤
    Ja sam obavila konzultacije i pregled, sve je u redu iiiiiiii početkom idućeg mjeseca kada dođe M idemo po pikalice i krećemooooo.💪💪🙏🙏😊  Baš sam sretna!😊😊
    Sretno svima!🥰🥰🍀🍀💪💪

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

tinčica1703
    19. Ožujak 2024. 14:49

Pozz cure, pokušala sam pohvatati sve što ste pisale. Svima Vam želim sreću, mene nikako da depra popusti, drži i drži danima... Samo želim spavati , jedino za to imam i snage i volje. Još me sekira ovaj moj jedva dobiven kredit ajme kako ću ga vratiti... Samo nek se mrvica primi kad sad uđem u postupak, pa nek mi poblokiraju sve... Molim Boga barem za 2 smrzlića,🤞 Gledam gdje najpovoljnije proći sa lijekovima, kaže mi dr da u Brežicama - Sloveniji vidim za Elonva i Menopur... Pa ću tamo, neznam dal to imaju na stanju odmah ili kako već. Od 1 dc krećem sa Novyette, a dr je tražila da napravim FSH, LH, E2, PRL, TSH i  AMH 2 dan ciklusa.. Pijem DHEA 3x25 mg, tako mi je rečeno...
     Marisha sretnooooo  
    Sanii u Mađarskoj u Harkany kupujem Prolutex. U Srbiji u Bogojevu je 42 € kutija ali može bez recepta, tamo nema Elonva... Čekam početkom 4 mj ciklus i idemo u nove pobjede, nadam se da ću psihički nadoći do tada. By the way prekjučer sam imala rođendan, nisam imala snage za nikakva slavlja. Iscrpljena sam psihički i previše.... Samo nek mi da Bog snage, ajme koliko mi je potrebno. Ajmo u 8. bitku 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Srculence
    19. Ožujak 2024. 14:53

Marisha, žao mi je zbog situacije. Tu smo ti kao podrska.❤️
    Prokusaj se smirit,imas jednu mrvu u sebi koja ce se vjerujem čvrsto primiti.🥰
    Pricaekaj test i misli sad na sebe i situaciju u kojoj si trenutno,a ako slucajno dode do promjene onda ces razmisljati sta i kako dalje. Sad ti najmanje treba nepotreban stres. Iz svoje kože ne mozes.Dan po dan korak po korak.Bit ce sve uredu.🍀

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

Rolica
    19. Ožujak 2024. 15:15

Meni se sad čini da su mi možda fulali ostavivši predugo terapiju, endometrij je danas znači na 15 mm. Rekli su možda dobijete mengu i do 5 dana prije, a meni bi trebala doći za 7 dana hahaha... valjda su vidjeli i po progesteronu jer su nam vadili krv. Kako god, idući ciklus i nije tako daleko kako zvuči 

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    19. Ožujak 2024. 15:23

Hvala vam cure, divne ste  Proći će me, ovo je bilo u trenutku kaosa i tuge a još ništa nije izgubljeno ❤️
    Tinčica šaljem ti zagrljaj, uskoro krećeš u nove pobjede neka te to drži i ojača 🍀
    Hypnoticpoison sretnooo, najbolji osjećaj je kada kažu dobivaš i pikalice i startaš ⏳
    Srculence sretno sutra 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Sanjushka istina, sjećam se kako si rekla da te maltene otpisala embriologica i evo u četvrtak ideš čuti otkucaje svoje bebe ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani