Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    19. Ožujak 2024. 09:04

Lali cestitam i da sve prode dalje odlicnoo🥰🥰
    .
    Ostale cure, sretno danas!
    .
    Ja sam jucer bila na konzultacijama za IVF... Koje to na kraju nisu bile😂
    Naime, ja sam vam jucer prvi put osjetila ovulaciju u prirodnom ciklusu, bez lijekova! To je prvi put bilo u ovih 1,5 godinu od kada sam se skinula s pilula na kojima sam bila 12 godina...
    Ta sreca jucer... Neopisivo... Vjerojatno ko kad neka cura ima pozitivan hCG test, tako je meni bilo na LH test🤣🤣
    ne znam kako ce tek onda biti ako (kad) jednog dana i ja ugledam pozitivan hCG test....
    Uglavnom vec sam u nedjelju navecer imala neke simptome, jucer ujutro napravila test koji je bio pozitivan.
    Konzultacije su bile popodne s doktorom R koji mi je rekao cim sam usla u ordinaciju da danas sva sjajim, da sto mi je🤣🤣
    Ja kao: nemam pojma, nasminkana sam🤣 On kao: ne ne, nije do toga...
    Pogleda me, kad ono stvarno... Rekao je ovulacija bi trebala nastupiti veceras (op.a sinoc), ako se ne pretvori u cistu.
    .
    Kako god, moje konzultacije su odgodene. Opet idem kod njega za 7 dana pa cemo vidjeti sto dalje.
    Rekao je da nikad nije sumnjao da cu jednom poceti ovulirati. Da zbog PCOSa imam predominantne jajnike i da je njegova pretpostavka kada se malo istrose rezerve jajnih stanica da ce biti to OK.
    Rekao je da ce me staviti na blagi protokol, da sam dobro reagirala onda na inseminaciji.
    I trebam izvaditi TSH i fT4 do iduceg puta...
    .
    hypnoticpoison kako su tebi prosle konzultacije?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• marica36
    19. Ožujak 2024. 09:10

wildflower

.
    Ostale cure, sretno danas!.
    Ja sam jucer bila na konzultacijama za IVF… Koje to na kraju nisu bile😂
    Naime, ja sam vam jucer prvi put osjetila ovulaciju u prirodnom ciklusu, bez lijekova! To je prvi put bilo u ovih 1,5 godinu od kada sam se skinula s pilula na kojima sam bila 12 godina…
    Ta sreca jucer… Neopisivo… Vjerojatno ko kad neka cura ima pozitivan hCG test, tako je meni bilo na LH test🤣🤣
    ne znam kako ce tek onda biti ako (kad) jednog dana i ja ugledam pozitivan hCG test….
    Uglavnom vec sam u nedjelju navecer imala neke simptome, jucer ujutro napravila test koji je bio pozitivan.
    Konzultacije su bile popodne s doktorom R koji mi je rekao cim sam usla u ordinaciju da danas sva sjajim, da sto mi je🤣🤣
    Ja kao: nemam pojma, nasminkana sam🤣 On kao: ne ne, nije do toga…
    Pogleda me, kad ono stvarno… Rekao je ovulacija bi trebala nastupiti veceras (op.a sinoc), ako se ne pretvori u cistu.
    .
    Kako god, moje konzultacije su odgodene. Opet idem kod njega za 7 dana pa cemo vidjeti sto dalje.
    Rekao je da nikad nije sumnjao da cu jednom poceti ovulirati. Da zbog PCOSa imam predominantne jajnike i da je njegova pretpostavka kada se malo istrose rezerve jajnih stanica da ce biti to OK.
    Rekao je da ce me staviti na blagi protokol, da sam dobro reagirala onda na inseminaciji.
    I trebam izvaditi TSH i fT4 do iduceg puta…
    .

draga da li možda znaš jel imaju g.o sada za Uskrs ili?
    sve se događa nekako oko Uskrsa pa me zanima jel igdje piše za g.o.....hvala puno

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    19. Ožujak 2024. 09:18

Lali, čestitke 🎊 
    wildflower, bravo i za tebe, ovo će povući za sobom još koji pozitivan testić, nećeš se ni snaći 🤗
    Evo mene s pregleda, na 1 jajniku 5 (raspon 10-17 mm), na drugom 3 folikula (2 se nisu vidjela koliko je jedan uberdominantan).
    Doktor zadovoljan, a i ja. Dobila Cetrotide da se piknem sutra (God may help me🤣)
    U četvrtak i subotu kontrole, aspiracija sigurno sljedeći tjedan, isto kao i loli, strepim kad će biti transfer 😆
    Sve mi nešto vuče oko petka, subote (daj Bože da rade), utorak (2.4.) mi se čini prekasno

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

Crazypeach
    19. Ožujak 2024. 09:19

Bok cure,nemojte se ljutiti što upadam tu gdje uopće ne pripadam. Malo sam čitala što pišete igrom slučaja i javljam se da vam poželim sreću.SVAKOJ PONAOSOB želim svu sreću ovog svijeta i da vam se ostvari ono što želite. Evidentno je da se borite za ono što želite i da se dajete svim srcem u to. A teško je fizički,psihički i fincijski. 
    Međutim,nije sve na svijetu crno i bijelo. Ima slučaja gdje žene ostanu prirodno trudne pa im se dogode nezamislive stvari. Nije istina da mi,koje smo prirodno zatrudnile nemamo više nikakve brige. Ja sam se brinula od kad sam ugledala plus pa sve do kraja jer nikad ne znaš kako će završiti. Uvijek je briga-od kad se popiskiš na test. Neke trudnice stvarno uživaju u svih 9 mjeseci dok druge nemaju tu privilegiju. Vjerujte mi, događa se svašta. Svatko je priča za sebe i ne idemo u isti koš. Još jednom, ne želim da se itko naljuti;ja vam samo velim viđenje stvari iz svojeg kuta. A da prolazite puno teži put-to je svakako istinai ne to nije umjetna oplodnja; nema ništa umjetno u tome da žena želi postati majka❤️

Marisha
    19. Ožujak 2024. 09:34

Lali28

https://ibb.co/CnWcL6h
    Jel uspjelo? 😄😄😄🥹

Koja prekrasna crtica  čestitam i sretno dalje, neka beta bude bomba 
    Katyushka mi se pratimo, sretno ti  

Sretno svim curkama danas 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

wildflower
    19. Ožujak 2024. 09:38

marica36

wildflower

.
    Ostale cure, sretno danas!.
    Ja sam jucer bila na konzultacijama za IVF… Koje to na kraju nisu bile😂
    Naime, ja sam vam jucer prvi put osjetila ovulaciju u prirodnom ciklusu, bez lijekova! To je prvi put bilo u ovih 1,5 godinu od kada sam se skinula s pilula na kojima sam bila 12 godina…
    Ta sreca jucer… Neopisivo… Vjerojatno ko kad neka cura ima pozitivan hCG test, tako je meni bilo na LH test🤣🤣
    ne znam kako ce tek onda biti ako (kad) jednog dana i ja ugledam pozitivan hCG test….
    Ja kao: nemam pojma, nasminkana sam🤣 On kao: ne ne, nije do toga…
    Pogleda me, kad ono stvarno… Rekao je ovulacija bi trebala nastupiti veceras (op.a sinoc), ako se ne pretvori u cistu.
    .
    I trebam izvaditi TSH i fT4 do iduceg puta…
    .

draga da li možda znaš jel imaju g.o sada za Uskrs ili?
    sve se događa nekako oko Uskrsa pa me zanima jel igdje piše za g.o…..hvala puno

Nisam to pitala....nisu ni spominjali tako da ne vjerujem da idu na GO...
    Znam da su mi onda u 12 mj odmah rekli da ih nece biti 2 tjedna u 1.mj.....
    Budem pitala iduci tjedan...
    Kada ti ides opet kod njih?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Sunce12
    19. Ožujak 2024. 09:48

loli2020

Cure ja se ne mogu sjetiti,jeli punkciju jajnih stanice rade kada je kao ovulaciju ili ipak malo ranije? Znam da liječnik prati sve i određuje kada je najbolje. Ali nesta gledam po kalendaru,sve se nesta mota oko Uskrsa za transfer 🫣

Heej, ja sam odradila postupak kod Alebića i bas smo jako zadovoljni🥰 mi smo aspiraciju radili oko ovulacije i od 11 jajnih stanica dobili smo 4 blastociste tako da imamo jos 3 smrzlica. Ali nismo vracali odmah nego sljedeci mjesec, imala sam blagi hiper (iako mi je reko da sam ga jos malo nagovarala da bi mi vracali i taj mjesec 😂). U drugom smo vracali i bio je dobitni, ali je nazalost zavsio prirodno spontanim. U svakom slucaju oni posloze vracanje da ne pada blagdan ili nesto. 
    Mi se spremamo u nove pobjede kroz mjesec, dva🥰
    Cestitaaaaam na testicima!!🤩🤩🥳🥳
    Sretno svima ovaj tjedan❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

loli2020
    19. Ožujak 2024. 09:55

Sunce12

loli2020

Cure ja se ne mogu sjetiti,jeli punkciju jajnih stanice rade kada je kao ovulaciju ili ipak malo ranije? Znam da liječnik prati sve i određuje kada je najbolje. Ali nesta gledam po kalendaru,sve se nesta mota oko Uskrsa za transfer 🫣

Heej, ja sam odradila postupak kod Alebića i bas smo jako zadovoljni🥰 mi smo aspiraciju radili oko ovulacije i od 11 jajnih stanica dobili smo 4 blastociste tako da imamo jos 3 smrzlica. Ali nismo vracali odmah nego sljedeci mjesec, imala sam blagi hiper (iako mi je reko da sam ga jos malo nagovarala da bi mi vracali i taj mjesec 😂). U drugom smo vracali i bio je dobitni, ali je nazalost zavsio prirodno spontanim. U svakom slucaju oni posloze vracanje da ne pada blagdan ili nesto.
    Mi se spremamo u nove pobjede kroz mjesec, dva🥰
    Cestitaaaaam na testicima!!🤩🤩🥳🥳
    Sretno svima ovaj tjedan❤️

Pa i ja sam s njim jako zadovoljna,mi smo kod njega bili i u Podobniku i prebacivali smrzliće kod njega jer nisam htjela u Podobnik ići kada je otišao. Ono,stekneš neko povjerenje. Sada idemo ispočetka,pa ćemo vidjeti kako će biti. Mislim ni jedan liječnik nije mađioničar,ali nadam se da će biti uspješno. Pitala sam ga jesam stara za ovo(33 godine su mi 😂),zezala sam ga, pa je rekao da će me naudarati i da će sve ovo biti super. Kod nas je problem los spermiogram 😕 neka nam je svima sretni. Ja se nalijevam vodom samo da ne dođe do hipera 😅

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

• mila123
    19. Ožujak 2024. 10:51

Beta je izvadjena! 🙂 pitala sam ih kada bi moglo biti gotovo, kazu poslijepodne ili sutra, to mi bas nekako dugo, mislila sam da cu u roku sat, dva znati vec. Koliko ste vi dugo cekale betu? 

Stela_M
    19. Ožujak 2024. 10:57

Sanjushka sa malim zakašnjenjem ti želim sretan rođendan puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha i da uskoro na uzv čuješ najljepši zvuk na svijetu ❤️❤️❤️ neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san, od srca ti želimo sve najbolje moj mali prasac i ja 🤭🤗❤️❤️
    Lucky dr L vjerojatno i u snovima smišlja planove za tebe 🤣🤣🤣 neka neka i bolje mu je da mozga, navijam jako 🤗❤️❤️
    Sani tebe i Lucky čekam sa nestrpljenjem🤭❤️❤️
    Korni dobro smo, kako koji dan, ima dana kada je sve kao pjesmica, a ima dana kada je zaista izazovno i teško pa malo hormoni i umor rade svoje ali nema veze i to će prebrzo proći pa će me zaj I dovoditi cure doma 🤣🤣 kako si nam ti? 🤗❤️❤️
    Jurky, NPelica kako ste curke? 🤗❤️❤️
    Sretno svima da što prije ugledate sve plusiće 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.