Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    19. Ožujak 2024. 08:39

Lali divno, čestitam 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Lali28
    19. Ožujak 2024. 08:43

Hvala cure ja ne vjerujem. I strah me sad opet sta ako ne uspije😆 kvragu! Nikad mirne. Moj prvi pozitivan u zivotu aaaa

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• marica36
    19. Ožujak 2024. 08:45

loli2020

marica36

loli2020

Cure ja se ne mogu sjetiti,jeli punkciju jajnih stanice rade kada je kao ovulaciju ili ipak malo ranije? Znam da liječnik prati sve i određuje kada je najbolje. Ali nesta gledam po kalendaru,sve se nesta mota oko Uskrsa za transfer 🫣

i da kako kod koga, punkciju neki imaju 11ti dan neki 15ti dan….ovisi …….

Joooj onda znam kako ti je,a i ja sam privatno kod Alebića pa se nadam da ćemo uspijet ovaj mjesec sve odraditi. Mislim ako je bolje odgoditi ok,ne bih sad na silu forsirala nešto. Samo sam se sad ufurala i volila bi ovaj mjesec da odmah ide i transfer. Idem u cet na kontrolu,pa ću ga pitati. 🤣

e baš to ufuraš se pa bi to i ja riješila ali okej kako god oni kažu tako bude....najbolje znaju hajd.....al nadam se da ćemo za Uskrs ležati papati i čuvati bušu :)
    lali čestitam <3

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

sanjushka
    19. Ožujak 2024. 08:53

Lali ipak nisi dočekala srijedu..🤣 I neka nisi, plus je k'o kuća! Čestitam! 🥳❤️ Neka i dalje sve bude super.. 🤞🏻

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

NPelica
    19. Ožujak 2024. 09:01

Lali plus ko kuca🥳 veselimo se betii 🩷 
    Rolica sretnooo❤️🤗 
    Svima sretno curke ❤️🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

wildflower
    19. Ožujak 2024. 09:04

Lali cestitam i da sve prode dalje odlicnoo🥰🥰
    .
    Ostale cure, sretno danas!
    .
    Ja sam jucer bila na konzultacijama za IVF... Koje to na kraju nisu bile😂
    Naime, ja sam vam jucer prvi put osjetila ovulaciju u prirodnom ciklusu, bez lijekova! To je prvi put bilo u ovih 1,5 godinu od kada sam se skinula s pilula na kojima sam bila 12 godina...
    Ta sreca jucer... Neopisivo... Vjerojatno ko kad neka cura ima pozitivan hCG test, tako je meni bilo na LH test🤣🤣
    ne znam kako ce tek onda biti ako (kad) jednog dana i ja ugledam pozitivan hCG test....
    Uglavnom vec sam u nedjelju navecer imala neke simptome, jucer ujutro napravila test koji je bio pozitivan.
    Konzultacije su bile popodne s doktorom R koji mi je rekao cim sam usla u ordinaciju da danas sva sjajim, da sto mi je🤣🤣
    Ja kao: nemam pojma, nasminkana sam🤣 On kao: ne ne, nije do toga...
    Pogleda me, kad ono stvarno... Rekao je ovulacija bi trebala nastupiti veceras (op.a sinoc), ako se ne pretvori u cistu.
    .
    Kako god, moje konzultacije su odgodene. Opet idem kod njega za 7 dana pa cemo vidjeti sto dalje.
    Rekao je da nikad nije sumnjao da cu jednom poceti ovulirati. Da zbog PCOSa imam predominantne jajnike i da je njegova pretpostavka kada se malo istrose rezerve jajnih stanica da ce biti to OK.
    Rekao je da ce me staviti na blagi protokol, da sam dobro reagirala onda na inseminaciji.
    I trebam izvaditi TSH i fT4 do iduceg puta...
    .
    hypnoticpoison kako su tebi prosle konzultacije?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• marica36
    19. Ožujak 2024. 09:10

wildflower

Lali cestitam i da sve prode dalje odlicnoo🥰🥰
    .
    Ostale cure, sretno danas!.
    Ja sam jucer bila na konzultacijama za IVF… Koje to na kraju nisu bile😂
    Naime, ja sam vam jucer prvi put osjetila ovulaciju u prirodnom ciklusu, bez lijekova! To je prvi put bilo u ovih 1,5 godinu od kada sam se skinula s pilula na kojima sam bila 12 godina…
    Ta sreca jucer… Neopisivo… Vjerojatno ko kad neka cura ima pozitivan hCG test, tako je meni bilo na LH test🤣🤣
    ne znam kako ce tek onda biti ako (kad) jednog dana i ja ugledam pozitivan hCG test….
    Uglavnom vec sam u nedjelju navecer imala neke simptome, jucer ujutro napravila test koji je bio pozitivan.
    Konzultacije su bile popodne s doktorom R koji mi je rekao cim sam usla u ordinaciju da danas sva sjajim, da sto mi je🤣🤣
    Ja kao: nemam pojma, nasminkana sam🤣 On kao: ne ne, nije do toga…
    Pogleda me, kad ono stvarno… Rekao je ovulacija bi trebala nastupiti veceras (op.a sinoc), ako se ne pretvori u cistu.
    .
    Kako god, moje konzultacije su odgodene. Opet idem kod njega za 7 dana pa cemo vidjeti sto dalje.
    Rekao je da nikad nije sumnjao da cu jednom poceti ovulirati. Da zbog PCOSa imam predominantne jajnike i da je njegova pretpostavka kada se malo istrose rezerve jajnih stanica da ce biti to OK.
    Rekao je da ce me staviti na blagi protokol, da sam dobro reagirala onda na inseminaciji.
    I trebam izvaditi TSH i fT4 do iduceg puta…
    .
    hypnoticpoison kako su tebi prosle konzultacije?

draga da li možda znaš jel imaju g.o sada za Uskrs ili?
    sve se događa nekako oko Uskrsa pa me zanima jel igdje piše za g.o.....hvala puno

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    19. Ožujak 2024. 09:18

Lali, čestitke 🎊 
    wildflower, bravo i za tebe, ovo će povući za sobom još koji pozitivan testić, nećeš se ni snaći 🤗
    Evo mene s pregleda, na 1 jajniku 5 (raspon 10-17 mm), na drugom 3 folikula (2 se nisu vidjela koliko je jedan uberdominantan).
    Doktor zadovoljan, a i ja. Dobila Cetrotide da se piknem sutra (God may help me🤣)
    U četvrtak i subotu kontrole, aspiracija sigurno sljedeći tjedan, isto kao i loli, strepim kad će biti transfer 😆
    Sve mi nešto vuče oko petka, subote (daj Bože da rade), utorak (2.4.) mi se čini prekasno

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Crazypeach
    19. Ožujak 2024. 09:19

Bok cure,nemojte se ljutiti što upadam tu gdje uopće ne pripadam. Malo sam čitala što pišete igrom slučaja i javljam se da vam poželim sreću.SVAKOJ PONAOSOB želim svu sreću ovog svijeta i da vam se ostvari ono što želite. Evidentno je da se borite za ono što želite i da se dajete svim srcem u to. A teško je fizički,psihički i fincijski. 
    Međutim,nije sve na svijetu crno i bijelo. Ima slučaja gdje žene ostanu prirodno trudne pa im se dogode nezamislive stvari. Nije istina da mi,koje smo prirodno zatrudnile nemamo više nikakve brige. Ja sam se brinula od kad sam ugledala plus pa sve do kraja jer nikad ne znaš kako će završiti. Uvijek je briga-od kad se popiskiš na test. Neke trudnice stvarno uživaju u svih 9 mjeseci dok druge nemaju tu privilegiju. Vjerujte mi, događa se svašta. Svatko je priča za sebe i ne idemo u isti koš. Još jednom, ne želim da se itko naljuti;ja vam samo velim viđenje stvari iz svojeg kuta. A da prolazite puno teži put-to je svakako istinai ne to nije umjetna oplodnja; nema ništa umjetno u tome da žena želi postati majka❤️

Marisha
    19. Ožujak 2024. 09:34

Lali28

https://ibb.co/CnWcL6h
    Jel uspjelo? 😄😄😄🥹

Koja prekrasna crtica  čestitam i sretno dalje, neka beta bude bomba 
    Katyushka mi se pratimo, sretno ti  

Sretno svim curkama danas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani