Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lali28
    14. Ožujak 2024. 21:35

Cudno mi se poslao ovaj komentar. 🫣😵‍💫

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

koalica2
    14. Ožujak 2024. 21:44

Pozdrav curke,
    E ovako ja sam se čula danas sa bolnicom i naručila na konačni dogovor za IVF ( bar se toplo nadam😅, ne mogu dočekat), ugl sve ovisi o TSH dal će se spustiti do tad.
    Moj TSH je bio 3,7 pa me zanima da li se kod vas koje ste imale isto malo višlji TSH uspio spustit za mj dana? (Na eutyroxu sam)
    Sanjushka plizz možeš me staviti na listu 12.04. Dogovor za ivf☺️
    E sad malo više dana nisam bila na forumu tako da idem čitat zaostatke☺️😅

TraTinčica
    14. Ožujak 2024. 22:04

Saniii 6 dc inace idem uvijek kasnije na prvi UZV, no kako mi je sve sada ranije doslo valjda nije bio siguran. Vidjet cemo u subotu. Da endometrij mi se prosli mjesec super razvijao dok nismo ukinuli estrofem i poceli sa progesteronom (tablete i injekcihe) onda se poceo tanjiti. Nadam se da ce sada biti bolje. Opskrbila sam se sa ciklom i ananasom 😃 hvala sto se tice broja zmrzlica ❤️ imala sam dosta 🥚 tako da nije bilo problema. 🐓🐓🐓 hvala curke ❤️

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Rolica
    14. Ožujak 2024. 22:06

Angel eyes da bas jesam, ono livada sve mi je ravno 🤣 Inace sam nervozna cijeli dan, a sad se osjecam kao da mi je netko ubio taj centar za nervozu 🤣 Isto mi kaze i frendica, njen muz kao jedva ceka da krenu s postupkom da se ova smiri jadna 🫣🥲 Valjda razlicito djeluje na svakoga. Mozda se iznenadis 🤣💪
    Marisha hvalaaaa, javim svakako! ☺️🙏🥰 Tebi sad sretno dalje, dan po dan 🙏

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

djetelina13
    14. Ožujak 2024. 22:27

Lali28

djetelina13

Lali28

djetelina13

Ej cure. Mozete mi pomoci interpretirati nalaz OGTT testa i AMH-a . Cini mi se da je AMH dobar. Jedino malo mi taj OGTT nije skroz jasan. Idem na konzultacije 29.3.pa do tad zelim znati jel nalaz ok.
    Slike su tu:
    https://ibb.co/mJprWVd
    https://ibb.co/CM80WQF

Hvala vam unaprijed 

Lali malo su drugačije referentne vrijednosti tvog i mog laboratorija. Sitnooo. Nije ni meni baš jasno.
    Meni je baš na sredini referentnih vrijednosti, to mi se čini ok.
    Piješ li vitamin D?
    Da, bas sam ga sad za ovaj FET kupila, nista posebno, mislim da neki bas piju jaci. Ja sam uzelaVitamin D 400 I.J. Od Natural wealtha. Ti? Nisam vadila krv za to pa nisam htjela nesto jace uzimati bez provjere. Samo cyclogest, novalac i ovo.

Ja sam pak napisala komentar i nije se poslao pa cu ponovo.
    Pijem i ja D vitamin 25 mcg (1000 UI -125 % dnevna doza). On je jako vazan za implementaciju ploda a i višak ode van kroz mokraću pa nemoras brinuti da ga ne previse. 
    Jos iz njega pijem i CoQ10. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• marica36
    15. Ožujak 2024. 05:46

Juttroooo svima i sretno...
    Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično.  Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd...i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ....nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg ....😔🙏

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Lali28
    15. Ožujak 2024. 06:05

marica36

Juttroooo svima i sretno…
    Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično. Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd…i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ….nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg ….😔🙏

Sretno!🍀🤞🏻

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

sanjushka
    15. Ožujak 2024. 06:29

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️  
    OŽUJAK 2024.
    15.3. pet
    MONNY - ultrazvuk 
    OBLUTAK - ultrazvuk fet
    ANGEL EYES - ultrazvuk ivf
    16.3. sub
    _SPRING_ - inseminacija 
    ROLICA - aspiracija 
    TRATINČICA - ultrazvuk fet
    18.3. pon
    SUNCE12 - ultrazvuk 
    WINDFLOWER - konzultacije ivf
    MEGYCA - ultrazvuk aih
    19.3. uto
    HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
    BIKMIK - ultrazvuk ivf 
    MILA123 - beta
    20.3. sri
    SRCULENCE - beta
    21.3. čet
    MONNY - anomaly scan
    26.3. uto
    NPELICA - ultrazvuk 
    28.3. čet
    KORNI - ultrazvuk
    JABUKICA - ultrazvuk 
    29.3. pet
    LALI28 - beta

TRAVANJ 2024.
    12.4. pet
    KOALICA2 - konzultacije ivf
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Dobro jutro i sretno svima danas! 🍀

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Saniii
    15. Ožujak 2024. 07:08

djetelina13

Lali28

djetelina13

Lali28

djetelina13

Ej cure. Mozete mi pomoci interpretirati nalaz OGTT testa i AMH-a . Cini mi se da je AMH dobar. Jedino malo mi taj OGTT nije skroz jasan. Idem na konzultacije 29.3.pa do tad zelim znati jel nalaz ok.
    Slike su tu:
    https://ibb.co/mJprWVd
    https://ibb.co/CM80WQF

Hvala vam unaprijed

Lali malo su drugačije referentne vrijednosti tvog i mog laboratorija. Sitnooo. Nije ni meni baš jasno.
    Meni je baš na sredini referentnih vrijednosti, to mi se čini ok.
    Piješ li vitamin D?
    Da, bas sam ga sad za ovaj FET kupila, nista posebno, mislim da neki bas piju jaci. Ja sam uzelaVitamin D 400 I.J. Od Natural wealtha. Ti? Nisam vadila krv za to pa nisam htjela nesto jace uzimati bez provjere. Samo cyclogest, novalac i ovo.

Ja sam pak napisala komentar i nije se poslao pa cu ponovo.
    Pijem i ja D vitamin 25 mcg (1000 UI -125 % dnevna doza). On je jako vazan za implementaciju ploda a i višak ode van kroz mokraću pa nemoras brinuti da ga ne previse.
    Jos iz njega pijem i CoQ10.

Vit D je topiv u mastima a ne u vodi tako da se on ne izlučuje u mokraću, nego se višak taloži u organizmu i ako se uzimaju prekomjerne doze može doći do toksičnost i koja uzrokuje visoku razinu kalcija u krvi . Trebalo bi svakako provjeriti razinu u krvi (treba napraviti pauzu sa uzimanjem barem 7-10dana prije vađenja) i prema nalazu odrediti dozu jer npr ako imate manjak 400ij je ništa, a većina naše populacije ima manjak vit D..
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Fionci99
    15. Ožujak 2024. 07:34

marica36

Juttroooo svima i sretno…
    Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično. Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd…i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ….nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg ….😔🙏

Sretno. Nadam se da ces se malo smiriti i da ce sve ispasti dobro pa ce ti biti zao sto si se bezveze zivcirala 😉 ne kazem da je lako i sama se borim sama sa svojom glavom svaki dan (kao sto se vidjeti i po mojim postovima 😅)
    Cure sretno danas 🤗
    Buduci da se spominje vitamin D, zanima me kako vi pijete te ampulice? Znam da mi je na pocetku rekla doktorica bila al onda jedno duze vrijeme nisam uzimala ampulice neg tablete koje mi je dala druga doktorica pak 😅 i sad ja uzmem ampulicu i popijem vodu, pretpostavljam da radim krivo 😏 ne znam jel trebam s necim kombinirati da bude uspjesno. I nije mi nikad nitko slao vaditi vitamin D ponovno, mozda sam trebala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.