⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.15.3. pet
MONNY - ultrazvuk
OBLUTAK - ultrazvuk fet
ANGEL EYES - ultrazvuk ivf
16.3. sub
_SPRING_ - inseminacija
ROLICA - aspiracija
TRATINČICA - ultrazvuk fet
18.3. pon
SUNCE12 - ultrazvuk
WINDFLOWER - konzultacije ivf
MEGYCA - ultrazvuk aih
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
BIKMIK - ultrazvuk ivf
MILA123 - beta
20.3. sri
SRCULENCE - beta
21.3. čet
MONNY - anomaly scan
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
JABUKICA - ultrazvuk
29.3. pet
LALI28 - beta
TRAVANJ 2024.12.4. pet
KOALICA2 - konzultacije ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure sretno danas 🤞🥰
Fionci, najbolje ti je Vit D konzumirati sa žlicom maslinovog ulja..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jutro curee, sretno svima danas! 🤞🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure sretno danas 🤞🥰Fionci, najbolje ti je Vit D konzumirati sa žlicom maslinovog ulja..
Hvala ti. Bas mi je danas opet dosao na red pa cu tako 😊
E da, jel ima neka od vas mozda duze cikluse tipa 30 dana pa da je kretala s tabletama/pikicama kasnije malo? Nazalost do ponedjeljka ne znam sto cu dobiti 😅 a tad ce mi biti vjerovatno 3. dan ciklusa (po simptomima vjerovatno sutra dobivam)
Juttroooo svima i sretno…
Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično. Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd…i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ….nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg ….😔🙏
Sretno. Nadam se da ces se malo smiriti i da ce sve ispasti dobro pa ce ti biti zao sto si se bezveze zivcirala 😉 ne kazem da je lako i sama se borim sama sa svojom glavom svaki dan (kao sto se vidjeti i po mojim postovima 😅)
Cure sretno danas 🤗
Buduci da se spominje vitamin D, zanima me kako vi pijete te ampulice? Znam da mi je na pocetku rekla doktorica bila al onda jedno duze vrijeme nisam uzimala ampulice neg tablete koje mi je dala druga doktorica pak 😅 i sad ja uzmem ampulicu i popijem vodu, pretpostavljam da radim krivo 😏 ne znam jel trebam s necim kombinirati da bude uspjesno. I nije mi nikad nitko slao vaditi vitamin D ponovno, mozda sam trebala.
hvala ti :) nadam se da ćemo se sve skupa bezveze živcirati i lupkati po glavicama da nam nije trebalo al eto stalo nam je i nebi smjele al same sebe pilamo....ahh tako je kako je....ne možemo iz svojih glava, nekad nažalost ;)
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično. Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd…i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ….nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg
Neka ti samo u glavi bude ovo kako si i napisala da od milijun sigurno ima 5 dobrih u pokretljivosti jer je njima vec to dovoljno. ☺️ Samo hrabro, boris se, ides naprijed, a to je najbitnije. Ne stojimo na mjestu samo nego sve poduzimamo da dodjemo do trudnoce. Bit ce dobro!❣️❣️❣️
Lucky hvala 🥰🥰
Monny, oblutak sretno 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure mene uhvatila panika prva pika prošla odlično. Muž odradio vrhunski nego jučer onak napad panike jer je morfologija 0 i strah me i tuga neka a opet znam da od milijon sigurno ih ima 5 dobrih u pokretljivosti A .. znam da smo u dobrim rukama al vodeći se za prijašnjim iskustvima sve super folikulići sve super punkcija oplodi se itd…i nikad ne dode do bete 🥺vjerojatno zbog morfo a opet Stanić je vrhunski ipak je tu aparatura bolja nego u soc.bolnicama..itd ..sama sebe tješim i nastojim bit pozitivna a bojim se i nekad podsvjesno mirim da upravo zbog morfo neće bit baš nešto ….nezz ..zmiksana sam uplašena i malo tužna i molim Boga da ipak ima i onih dobrih i da nas nebi zasigurno zavlačili da nema ništa ništa .. hvala cure na odg
Neka ti samo u glavi bude ovo kako si i napisala da od milijun sigurno ima 5 dobrih u pokretljivosti jer je njima vec to dovoljno. ☺️ Samo hrabro, boris se, ides naprijed, a to je najbitnije. Ne stojimo na mjestu samo nego sve poduzimamo da dodjemo do trudnoce. Bit ce dobro!❣️❣️❣️
je istina hvala ti :)
sretno i tebi vidim da čekaš betu :) javi rezultate i držim ti fige <3
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Dobro jutro cure, javljam se utucena jer je fet odgodjen za iduci ciklus, endometrij se nista nije zadebljao 😔 bas sam se posteno isplakala nasred ulice jer sam napravila takvu glupost, pila sam estrofem tri odjednom umjesto ujutro popodne navecer, slusala sam prijateljicu kojoj je fet uspio i tako je uzimala tablete, znam da sam glupa i uvijek slijepo pratim sve upute doktora, ali ovaj put ne znam sta mi je bilo. Eto, sretno svima, ja sam opet u cekanju 🥺
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
je istina hvala ti :)
sretno i tebi vidim da čekaš betu :) javi rezultate i držim ti fige <3
Hvala ti, javit cu ☺️
Lucky za 2 dana test🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji