Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    angel eyes
    15. Ožujak 2024. 10:05

Oblutak žao mi je 😔 nemoj se sad toliko kriviti, isplači se i u nove pobjede, nadam se da je idući ciklus tvoj 🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Fionci99
    15. Ožujak 2024. 10:20

Lucky ona mi je rekla da nema potrebe ranije pa da joj dodjem u ponedjeljak i da nije problem i ak bude 4 dan ciklusa 🤷‍♀️ (ja se sve nadam naravno da cu dobiti kasnije i doci joj prve dane ciklusa pa nek onda i kaze ak trebam krenuti kasnije sa svim a ne da dodjem 4 dan i kaze da smo ipak trebale ranije) 😅. 

Vidim sad da pisete da se radi i ultrazvuk i kad je pocetak ciklusa. Nisam znala 😅

Mila svaka cast kaj se drzis svoga. Ja sam bila skoro do kraja izdrzala i onda sam otisla jedan dan prije vaditi betu u nadi da cu uljepsati Valentinovo. Na kraju je ispalo dobro jer sam 13 preplakala a 14 dosla malo k sebi 😅

Oblutak zao mi je. Jasno mi je da si imala najbolje namjere ali eto iduci mjesec slusaj njih..iako tko zna mozda jednostavno bi bilo tako i da si onako pila tablete jer nije bio tvoj mjesec. Nadam se da je iduci mjesec taj 😘

Angel eyes i BikMik ako sve bude po planu kod mene mislim da bi se mi tu negdje trebale pratiti u postupku 😊

Rolica
    15. Ožujak 2024. 10:23

Lucky daaaa ahaha došao je i taj dan xD Kako si ti, spremna za dalje? 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    15. Ožujak 2024. 10:27

Fionci ja sam u Beti imala uzv prije menge, napisala mi je plan terapije i počela sam s pikanjem mislim 2. dan ciklusa (bila je nedjelja). Rekla je da nema veze da li padne na 2.ili 3. dan, a da joj se javim ako bi mi menga recimo kasnila.

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    15. Ožujak 2024. 10:34

Jutro curke i sretno danas tko što ima za obaviti 
    Došla sam nahajpati Rolicu ali vidim da si ti ko šprica tako da nema brige 
    Hvala Saniii na dobrom savjetu, naručila sam za početak jednu kutiju Prolutexa pa ćemo ići dan po dan...
    Oblutak žao mi je da je tako ispalo, vjerojatno se zvijezde za ovaj mjesec nisu posložile, idući FET je tvoj i dobitan 
    Ja sam imala UZV  prvi dan menge i na tom UZV-u odmah dogovorile protokol...

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Marisha
    15. Ožujak 2024. 10:45

Lucky 🍀

Rolica

Spremna, cekam M pa da zovem svog bff-a dr. L 😂😂😂 covjek ce poludit samnom 🙈 Valjda ce se gospođa udostojit uskoro doc, dugo joj treba ovaj put, ko zabetonirana sam 🙄

Najgori filing tog isčekivanja a kad ne treba onda urani 🙄

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Rolica
    15. Ožujak 2024. 11:14

Lucky 🍀

Rolica

Spremna, cekam M pa da zovem svog bff-a dr. L 😂😂😂 covjek ce poludit samnom 🙈 Valjda ce se gospođa udostojit uskoro doc, dugo joj treba ovaj put, ko zabetonirana sam 🙄

Ahahaha ajde samo pozitivno, šaljem dobru vibru 🤩 Mozda ti kasni malo i od psihe, iscekivanja, zivaca, svega... uzivaj dok ne dodje pa slijedi opet red pikanja 🫠
    Marisha ahahaha da Rolica je pukla, sprema torbu za sutra kao da ide na piknik 🤣 Veselim se sto to ide svojim tokom, kako god bilo samo nek prođe pa znamo na cemu smo 😅🤭 Vidjet cemo jel cu i sutra biti takvog raspolozenja 🤣🤣 Kako se ti inace osjecas 🥰
    Oblutak mislila si najbolje, ne krivi sebe, mozda uopce nije do toga. Ovdje toliko toga moze poci u krivo da uopce nismo ni svjesne valjda. Samo pozitivno, iduci ciklus je tvoj 🥰💪

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Johicaa
    15. Ožujak 2024. 11:41

Oblutak

Dobro jutro cure, javljam se utucena jer je fet odgodjen za iduci ciklus, endometrij se nista nije zadebljao 😔 bas sam se posteno isplakala nasred ulice jer sam napravila takvu glupost, pila sam estrofem tri odjednom umjesto ujutro popodne navecer, slusala sam prijateljicu kojoj je fet uspio i tako je uzimala tablete, znam da sam glupa i uvijek slijepo pratim sve upute doktora, ali ovaj put ne znam sta mi je bilo. Eto, sretno svima, ja sam opet u cekanju 🥺

Draga Oblutak, najbitnije da si svjesna gdje si pogrijesila, ono sto vazi za jednu zenu ne mora biti dobro i za drugu. Sto se tice vitamina i dodataka svakako se savjetuj i sa nama i sa prijateljicama, hormoni su druga priča. 
    Ako te ista tjesi meni je transfer odgodjen 7 puta a sve sam radila po protokolu doktora znaci ne mora znaciti da si ti ista lose uradila, ali svejedno pametnije drugi put. 
    Svi zelimo bebu sto prije ali moras paziti i na sebe i svoje zdeavlje. Drzi se i sretno iduci mjesec 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Fionci99
    15. Ožujak 2024. 13:01

Rolica

Fionci ja sam u Beti imala uzv prije menge, napisala mi je plan terapije i počela sam s pikanjem mislim 2. dan ciklusa (bila je nedjelja). Rekla je da nema veze da li padne na 2.ili 3. dan, a da joj se javim ako bi mi menga recimo kasnila.

Bit cu pametnija u ponedjeljak kad dodjem kod nje. Bude vesela potraga u ponedjeljak poslije posla kad mi prepise sto trebam sve i ak navacer krecem s tim. Pa kad krenem istrazivati gdje je sto najjeftnije i zujati po Zagrebu 😅😂

Oblutak
    15. Ožujak 2024. 13:38

Hvala vam svima na lijepim rijecima, puno mi to znaci ❤️ sve ima svoje zasto, idemo dalje 💪🏼

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.