Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila123
    15. Ožujak 2024. 17:12

Cure, ja nisam izdrzala, napravila sam test prije pola sata. Meni pokazuje drugu crtu al svjetliju, htjela sam ovdje staviti al ne znam kako se stavi slika uopce pa ako mi moze tko objasniti🤣 ja sam evo toliko zbunjena, sve gledam jel neka zabuna od testa 

Lali28
    15. Ožujak 2024. 17:29

mila123

Cure, ja nisam izdrzala, napravila sam test prije pola sata. Meni pokazuje drugu crtu al svjetliju, htjela sam ovdje staviti al ne znam kako se stavi slika uopce pa ako mi moze tko objasniti🤣 ja sam evo toliko zbunjena, sve gledam jel neka zabuna od testa

Opaaa hahah super! Imas na prvim stranicama neke upute.
    Kad je bio transfer? Koj dan ti je? Izgleda mi d asmo u istom scenariju, prvi ivf nista, sad fet evo ja isto cekam par dana za test. 😆

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Jurky32
    15. Ožujak 2024. 17:36

Oblutak, žao mi je..navijam za idući ciklus 🤞🥰
    Marisha, super brojka.. 🤞🤞 da se i dalje sve nastave razvijati 🥰
    Angel Eyes, super..sretno dalje 🤞🥰
    Mila123, jeeeej super.. želimo vidjeti tu crtu.. imaš na prvim stranicama upute, nije komplicirano 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica
    15. Ožujak 2024. 18:10

Lucky 🍀

Rolica

Fionci99

Rolica

Fionci ja sam u Beti imala uzv prije menge, napisala mi je plan terapije i počela sam s pikanjem mislim 2. dan ciklusa (bila je nedjelja). Rekla je da nema veze da li padne na 2.ili 3. dan, a da joj se javim ako bi mi menga recimo kasnila.

Bit cu pametnija u ponedjeljak kad dodjem kod nje. Bude vesela potraga u ponedjeljak poslije posla kad mi prepise sto trebam sve i ak navacer krecem s tim. Pa kad krenem istrazivati gdje je sto najjeftnije i zujati po Zagrebu 😅😂

Joj da, veselo 🤭 Racunaj da svega ima u ljekarni u Strojarskoj blizu Lučingera, koliko znam. Za cijene ti nemam pojma. Lijekove mozes na rate u ljekarni. Ja cu ti mozda imati malo Gonala ako ces trebati, ostalo mi je. Nemam pojma koliko, moram provjeriti, stoji mi u frizideru. Rekli su da vracam, ali mislim da su zaboravili pa javi ako ti prepisu Gonal. Sretnoooo 🙏🙏

Racunaj da ima samo lijekova koje Luci koristi, ostalo vise manje ne drze, ja sam pitala za sogoricu za pergoveris pa nisu imali. Etsramon flastere kad trebam takoder moraju naruciti iz inozemstva, jer ih rijetko kad koristi, pa cisto da znate.

E to nisam znala 😅💪
    Mila uuuuu supeeer, drzimo figee! 😁🙏

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Nada_
    15. Ožujak 2024. 19:14

Večer cure, da li znate ako sve nije završilo kako treba i tijelo se krene samo čistiti (7 tjedan) da li koristenje terapije cyclogest+estrofem može usporiti sve ili nema utjecaja?
    pitanje je takvo jer ne znam što se točno dešava, danas je 7t+3d i bila sam na pregledu, embrionalnog odjeka još nema, dr kaže jutros da nastavim terapijom još 5 dana jer postoji još mali postotak da dobro završi a maloprije malo sviježe krvi i mali ugrušak, unazad 2-3 tjedna  svaki drugi dan prisutan smeđi iscjedak

dreamer ❤
    15. Ožujak 2024. 19:40

Flowerson 🌸

Bok žene drage! Nisam se dugo javljala pa sam svratila da vidim jel imamo novih trudnica i da vidim kako ste 🥰
    Lucky, ulovila sam da je beta bila negativna, bem joj sve, baš mi je krivo! 😑
    NPelica, korni drago mi je da uživate u trudnoći ❤️🤭
    Nadam se da su nam novopečene mame dobro ☺️
    Jel se jave što dreamer i pbtab?
    Ostale cure, želim vam da što prije dočekate pozitivnu betu i dobijete bebu..jednom davno se ovdje pisalo kako i nakon poroda ostaje neki žal zašto beba nije začeta prirodno, nego kroz ivf. Prije trudnoće sam možda i ja imala takav osjećaj, moram reć da kad ta beba dođe, nestat će sva bol ili taj glupi osjećaj manje vrijednosti, ne znam kako bih to opisala uopce…tako da ne bojte se i samo hrabro dalje jer poslije ćete sve negativno i svu muku ivfa zaboraviti, a beba vam ionako neće dat da razmisljate o glupostima 😂
    Mi smo super, jos uvijek imam ptsp od prva 3 mjeseca, al je zato sad prelijepo ☺️ mislila sam na jesen u novi FET, al odgadam sve do daljnjeg, treba mi koja godina da dođem k sebi 😅 tako da se skidam i sa euthyroxa i samo uživam u bebi ❤️
    Sjetim vas se često, samo vremena bas i nemam..ostanite pozitivne i ne odustajte 🙏❤️

Hei draga. Čekamo da suprug popije antibiotik i da ponovimo analizu ejakulata. Imao je bakteriju. Ja hvala bogu nisam pokupila 🤣 Ja sam na euthyroxu mjesec dana i ponavljam tsh, malo mi je narastao. Kod Škvorca smo zapisani za 4.mjesec ako sve uspijemo riješiti. Nadam se da uživate sa bebicom ❤️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

angel eyes
    15. Ožujak 2024. 19:53

Mila jeeeee super, bas mi je drago ❤️ 
    Nada žao mi je 😔 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Marisha
    15. Ožujak 2024. 20:22

mila123

Jupiiiii😻😻😻😻😻💥 Nada zao mi je😟Sanjsuka di si, da li si ponavljala betu? Dreamer jos malo pa i ti nastupas🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Medena33
    15. Ožujak 2024. 20:29

angel eyes javi mi iskustva s elnovom 😁

• mila123
    15. Ožujak 2024. 20:41

Lali28

mila123

Opaaa hahah super! Imas na prvim stranicama neke upute.
    Kad je bio transfer? Koj dan ti je? Izgleda mi d asmo u istom scenariju, prvi ivf nista, sad fet evo ja isto cekam par dana za test. 😆

Sutra cu se testirati s digitalnim jer mi je to sigurnije, a onda cekati utorak, tada vadim betu. Danas mi je 10.dan od transfera. Ja se nadam da ce nam biti dobitan, objema, i svima ostalima❣️ Koje je tebi dan od transfera? Jesi vracala 3.ili 5.dan? Imas li ti kakvih simptoma? 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.