Čestitam svima na dobrim pregledima 😊
Cure iz Rijeke, može li se negdje napraviti spermiogram privatno? Ako ne, koliko se čeka na termin u KBC?
Muz je dobio uputnicu od svoje doktorice i ne sjecam se da je ista cekao. Tipa mozda za tjedan dana? Stavrno se ne sjecam. Samo je to dao i za 2 dana je nalaz bio gotov.

👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sretno svima!🤞🏻🍀
Inseminacija je u subotu, nisam sigurna je li pametnije imati odnose i danas ili "čuvati" za subotu? 🤔 Ako mi je ostalo dobro u sjećanju, zadnji puta su rekli da bi trebali biti dva dana bez odnosa, ali nisam sigurna… Što su vama savjetovali?Pozdrav spring!🤗Ne, od danas više ne smijete imati odnose, jer apstinencija mora biti 2-5 dana zbog spermija. Sretno na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javi nam se.😊
Ma i meni se činilo da je tako, hvala ti☺️
Javim se… Bas sam u strahu i napetosti, a s druge strane bih htjela to sve opušteno proći jer znam da i to utječe na sve. Dr je htio ponovno pokušati s inseminacijom jer se zadnji puta primilo, ali ja se bojim da sam već ispucala sreću s uspješnim ishodom inseminacije
Nema na čemu!🤗 Znam da je prisutan velik strah, najviše zbog toga jer si imala spontani.🥺 Samo se opusti i vjeruj u dobro.🙏🙏❤❤ 💪💪 Želim ti svu sreću i navijam jaaaakoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ej cure. Mozete mi pomoci interpretirati nalaz OGTT testa i AMH-a . Cini mi se da je AMH dobar. Jedino malo mi taj OGTT nije skroz jasan. Idem na konzultacije 29.3.pa do tad zelim znati jel nalaz ok.
Slike su tu:
https://ibb.co/mJprWVd
https://ibb.co/CM80WQF
Hvala vam unaprijed ❣️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Čestitam svima na dobrim pregledima 😊
Cure iz Rijeke, može li se negdje napraviti spermiogram privatno? Ako ne, koliko se čeka na termin u KBC?
Faith ne može se privatno napraviti spermiogram u Rijeci. I mi smo htjeli i zvali nekoliko poliklinika ali samo KBC ima. Ne čeka se predugo, mi smo nekih 2 tjedna čekali termin. Neka partner traži uputnicu svoju doktoricu opce prakse i neka se odmah naruči. 🙂
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
Rolica ja bih slušala hematologa u ovom slučaju, ipak je to njegovo područje. Istina tlaka je toliko pikanja, ali znamo za što to radimo 👶..
Fionci kako Jurky veli, ne možeš započeti postupak privatno a završit prek hzzo-a. Jedan nosač košta 150e, koliko blastica toliko nosača, mada negdje zamrzavaju po dva embrija , vraćaju se onako kako su zamrznuti. FET je otprilike 600e i imaš još godišnju naknadu za čuvanje zametaka cca 150e, tako da nabere se tu fina cifra, btw cjenik imaš dostupan na webu svake klinike.
Djetelina nalazi se čine ok, tj u intervalima su. Bitno je da je homa ispod 2..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Ej cure. Mozete mi pomoci interpretirati nalaz OGTT testa i AMH-a . Cini mi se da je AMH dobar. Jedino malo mi taj OGTT nije skroz jasan. Idem na konzultacije 29.3.pa do tad zelim znati jel nalaz ok.
Slike su tu:
Hvala vam unaprijed ❣️
Hej, cini mi se da je ok. Nego meni je zapalo za oko da u ovim referentnim vrijednostima pise AMH od 0.7 iste mjerne jedinice kao meni, a meni je 0.8 a po mom nalazu i na netu gdje sam gledala je dosta sniženo od referentnih. “Smanjena plodnost”. Pa mi nije jasno bas sad iskreno.

👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Jurky hvala 🥰🥰
Spring razumijem te u potpunosti, najgore se nervirati, znamo da nam je stres najveći neprijatelj ali lako je reći, kako postići da smo opuštene... Želim ti svu sreću 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sanii ma da imaš pravo, hvala ti 🥰🙏
Fionci probaj si baciti sve troškove na papir. Koliko sam računala i čula, okvirno je cijeli postupak oko 2.500 - 3.000 eura (s lijekovima). Plus nadalje ako budu smrzlići, samo zamrzavanje se plaća i daljnja vraćanja. Još se možda stigneš prebaciti na listu hzzo-a za 05.mjesec ako se odlučiš 💪 I ja sam obično impulzivnih odluka osobito u poslu pa znam kako ti je 🤣 Ovo sam za čudo predugo žmikala u glavi 🥲
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Rolica ja bih slušala hematologa u ovom slučaju, ipak je to njegovo područje. Istina tlaka je toliko pikanja, ali znamo za što to radimo 👶..
Fionci kako Jurky veli, ne možeš započeti postupak privatno a završit prek hzzo-a. Jedan nosač košta 150e, koliko blastica toliko nosača, mada negdje zamrzavaju po dva embrija , vraćaju se onako kako su zamrznuti. FET je otprilike 600e i imaš još godišnju naknadu za čuvanje zametaka cca 150e, tako da nabere se tu fina cifra, btw cjenik imaš dostupan na webu svake klinike.
Djetelinanalazi se čine ok, tj u intervalima su. Bitno je da je homa ispod 2..
Hvalaaa Sani 🙂
Slike su tu:
Hvala vam unaprijed ❣️
Hej, cini mi se da je ok. Nego meni je zapalo za oko da u ovim referentnim vrijednostima pise AMH od 0.7 iste mjerne jedinice kao meni, a meni je 0.8 a po mom nalazu i na netu gdje sam gledala je dosta sniženo od referentnih. “Smanjena plodnost”. Pa mi nije jasno bas sad iskreno.
Lali malo su drugačije referentne vrijednosti tvog i mog laboratorija. Sitnooo. Nije ni meni baš jasno.
Meni je baš na sredini referentnih vrijednosti, to mi se čini ok.
Piješ li vitamin D?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji