NPelica hoćeš li mi molim te objasniti tj reći koliko si ti uzv prošla prije aspriacije….bila si isto sprej i pergoveris?
ja se počnem danas pikat i uzv dr četvrtak pa možda će mi odmah reć kada je aspiracija ili? nezz sada jel imaju subotom uzv ili ne? jer baš pada prvi u četvrtak…..ako bi sve išlo po nekom planu, daj Bože nekako mislim aspiracija 25,26.3? nezz nešto razmišljam pa ….na sv duhu sam imala mislim 2 uzv i rekli kad je punkcija al dobro ovo je nešto malo drugačije i uopće ne treba uspoređivati….. eto kad stigneš da malo napišeš svoj put ako ti nije problem….hvala ti <3 :)
Isto sam bila na dugom protokolu, počela sam se pikat utorak čini mi se da je bio 3 DC i srijedu tjedan nakon imala prvi uzv. Nakon toga u petak drugi uzv te je punkcija bila u utorak. A transfer u nedjelju..
Svaka od nas je jedinka i ako je meni bilo ovako, ne znaci da će i tebi biti, ili bilo kojoj drugoj.
Sve ovisi o toga kako ti reagiraš na terapiju, I kako rastu folikulici.. ne zamaraj glavicu time, znat ćeš bolje u četvrtak.. 🥰
Sretno curke ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozz cure ja sam otkazala svoj fet, zbog nekih teskih trenutaka u obitelji moji ce smrzlici sacekat da budem psihicki spremna😊
Sretno svim curama❤️
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Marisha za početak kupiš jednu kutiju a 7dnt možeš napravit test ako je u pitanju blastica čak i trodnevni embrij i ako je pozitivan dokupiš još, tad ti vjerujem ništa neće bit skupo 🙏, nema potrebe unaprijed kupovat toliko, ja uvijek radim tako. Zapravo je progesteron najbitniji u pocetku dok ne dodje do implantacije, kasnije se može kontrolirati iz krvi i po potrebi nadomjestiti,meni je cak dr Skvorc u jednom transferu rekao da Prolutex mogu uzimati svaki drugi dan..Saniii ovo je fantastična informacija👼 Ti si naša enciklopedija🤍
Možeš li mi reći da li si ti koristila i aspirin nakon aspiracije? Malo me je strah uza sve još i to koristiti, za što se on uopće daje?
Progesteron ću svakako vaditi na dan ET-a🤞
Jesam koristila Aspirin, i fragmin još uz to, ja imam mutacije i uvijek mrvicu povisen fibrinogen pa mi ga daju, on ne može odmoć, dapače, ako imaš problema sa koagulacijom ili neku od trombofilija može samo pomoć, također neki dr vjeruju da je dobar za prokrvljenost maternice.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
NPelica hoćeš li mi molim te objasniti tj reći koliko si ti uzv prošla prije aspriacije….bila si isto sprej i pergoveris?
ja se počnem danas pikat i uzv dr četvrtak pa možda će mi odmah reć kada je aspiracija ili? nezz sada jel imaju subotom uzv ili ne? jer baš pada prvi u četvrtak…..ako bi sve išlo po nekom planu, daj Bože nekako mislim aspiracija 25,26.3? nezz nešto razmišljam pa ….na sv duhu sam imala mislim 2 uzv i rekli kad je punkcija al dobro ovo je nešto malo drugačije i uopće ne treba uspoređivati….. eto kad stigneš da malo napišeš svoj put ako ti nije problem….hvala ti &lt;3 :)
Isto sam bila na dugom protokolu, počela sam se pikat utorak čini mi se da je bio 3 DC i srijedu tjedan nakon imala prvi uzv. Nakon toga u petak drugi uzv te je punkcija bila u utorak. A transfer u nedjelju..
Svaka od nas je jedinka i ako je meni bilo ovako, ne znaci da će i tebi biti, ili bilo kojoj drugoj.
Sve ovisi o toga kako ti reagiraš na terapiju, I kako rastu folikulici.. ne zamaraj glavicu time, znat ćeš bolje u četvrtak.. 🥰
Sretno curke ❤️
hvala ti
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Saniiii - tako sam i ja shvatila i mislim da dr R zna zaista što radi i kako...slažem se sa svime što si napisala.
hvala za objašnjenje i trud ;) :)
a Medena 33 će drugi puta zasigurno nadmašiti s puno folikulića.držimo fige....sad je tako što ne znači da sljedeći puta neće sve biti u najboljem redu :)
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sretno svima!🤞🏻🍀
Inseminacija je u subotu, nisam sigurna je li pametnije imati odnose i danas ili "čuvati" za subotu? 🤔 Ako mi je ostalo dobro u sjećanju, zadnji puta su rekli da bi trebali biti dva dana bez odnosa, ali nisam sigurna… Što su vama savjetovali?Pozdrav spring!🤗Ne, od danas više ne smijete imati odnose, jer apstinencija mora biti 2-5 dana zbog spermija. Sretno na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javi nam se.😊
Ma i meni se činilo da je tako, hvala ti☺️
Javim se... Bas sam u strahu i napetosti, a s druge strane bih htjela to sve opušteno proći jer znam da i to utječe na sve. Dr je htio ponovno pokušati s inseminacijom jer se zadnji puta primilo, ali ja se bojim da sam već ispucala sreću s uspješnim ishodom inseminacije
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cure, ja jednostavno nemam hrabrosti za test iako mi je 9.dan od transfera blastociste. Vec tjedan dana imam menstrualne bolove, a sinoc pred spavanje sam cak morala popiti lupocet, i ujutro odmah isto jer sam bas jake grceve imala. 🫣 Pricekat cu nedjelju i onda napraviti test.. uf, drzite mi fige, a vama puno srece 🤍
Tera žao mi je. Bolje pričekaj s Fetom dok ne budeš spremna psihički.
Mila sretno 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hej curkice evo me s pregleda, napokon u miru sjela za komp. U subotu ujutro imam aspiraciju, bez anestezije već samo neki njihov koktel u venu što je protiv bolova, za sada je 5 folikula (20,19,15,14,13). Složila sam se s time pa se nadam da neću krepat od bolova ahahah šalim se, bit će to dobro - mantram ;)
.
Svima šaljem pozitivnu vibru i nek nam budu sretni dani 🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sanii molim te info, ako znaš možda, da li je nalaz "PAI-1 homozigot 5G" dovoljan da prepišu heparin? Piše ostali parametri za trombofiliju negativni. Naime bila sam na vađenju krvi na hematološkoj na Merkuru i dr mi je na temelju toga prepisala heparin, pikanje od 1.dana potvrde trudnoće do 2 mj iza poroda. Jel to stvarno potrebno Hvala ti, svakako ću se još savjetovati s dr dok dođe vrijeme...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji