Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    14. Ožujak 2024. 14:01

Hypnoticpoison

_spring_

Sretno svima!🤞🏻🍀

Inseminacija je u subotu, nisam sigurna je li pametnije imati odnose i danas ili "čuvati" za subotu? 🤔 Ako mi je ostalo dobro u sjećanju, zadnji puta su rekli da bi trebali biti dva dana bez odnosa, ali nisam sigurna… Što su vama savjetovali?
    Pozdrav spring!🤗Ne, od danas više ne smijete imati odnose, jer apstinencija mora biti 2-5 dana zbog spermija. Sretno na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javi nam se.😊

Ma i meni se činilo da je tako, hvala ti☺️
    Javim se... Bas sam u strahu i napetosti, a s druge strane bih htjela to sve opušteno proći jer znam da i to utječe na sve. Dr je htio ponovno pokušati s inseminacijom jer se zadnji puta primilo, ali ja se bojim da sam već ispucala sreću s uspješnim ishodom inseminacije

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• mila123
    14. Ožujak 2024. 14:15

Cure, ja jednostavno nemam hrabrosti za test iako mi je 9.dan od transfera blastociste. Vec tjedan dana imam menstrualne bolove, a sinoc pred spavanje sam cak morala popiti lupocet, i ujutro odmah isto jer sam bas jake grceve imala. 🫣 Pricekat cu nedjelju i onda napraviti test.. uf, drzite mi fige, a vama puno srece 🤍

angel eyes
    14. Ožujak 2024. 14:29

Tera žao mi je. Bolje pričekaj s Fetom dok ne budeš spremna psihički. 
    Mila sretno 🥰🥰 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Rolica
    14. Ožujak 2024. 15:09

Hej curkice evo me s pregleda, napokon u miru sjela za komp. U subotu ujutro imam aspiraciju, bez anestezije već samo neki njihov koktel u venu što je protiv bolova, za sada je 5 folikula (20,19,15,14,13). Složila sam se s time pa se nadam da neću krepat od bolova ahahah šalim se, bit će to dobro - mantram ;) 
    .
    Svima šaljem pozitivnu vibru i nek nam budu sretni dani 🥰🥰 

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    14. Ožujak 2024. 15:17

Sanii molim te info, ako znaš možda, da li je nalaz "PAI-1 homozigot 5G" dovoljan da prepišu heparin? Piše ostali parametri za trombofiliju negativni. Naime bila sam na vađenju krvi na hematološkoj na Merkuru i dr mi je na temelju toga prepisala heparin, pikanje od 1.dana potvrde trudnoće do 2 mj iza poroda. Jel to stvarno potrebno  Hvala ti, svakako ću se još savjetovati s dr dok dođe vrijeme... 

👨 37 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Fionci99
    14. Ožujak 2024. 15:32

Rolica

Hej curkice evo me s pregleda, napokon u miru sjela za komp. U subotu ujutro imam aspiraciju, bez anestezije već samo neki njihov koktel u venu što je protiv bolova, za sada je 5 folikula (20,19,15,14,13). Složila sam se s time pa se nadam da neću krepat od bolova ahahah šalim se, bit će to dobro - mantram ;)
    .
    Svima šaljem pozitivnu vibru i nek nam budu sretni dani🥰🥰

Vidim da se svasta izdogadjalo. Nekima odgodjeno, neke odgodile, ima i lijepih vrijesti..svakako sretno dalje u kojoj god fazi bile 😉
    Rolica ja sam to dobila na Sv. Duhu jer sam imala nekoliko folikula, nisam vise ziher za broj. Na kraju sam imala 3 jajne stanice. Meni je taj koktel bio super (ok nisam nikad imala nes drugo za usporedbu) al mrvicu sam na kratko nes osjetila i gotovo. 🥳 Tak da samo pozitivno i nemoj se bojat, stvarno bude to super 😉

Rolica
    14. Ožujak 2024. 15:40

Fionci99

Rolica

.

Vidim da se svasta izdogadjalo. Nekima odgodjeno, neke odgodile, ima i lijepih vrijesti..svakako sretno dalje u kojoj god fazi bile 😉
    Rolica ja sam to dobila na Sv. Duhu jer sam imala nekoliko folikula, nisam vise ziher za broj. Na kraju sam imala 3 jajne stanice. Meni je taj koktel bio super (ok nisam nikad imala nes drugo za usporedbu) al mrvicu sam na kratko nes osjetila i gotovo. 🥳 Tak da samo pozitivno i nemoj se bojat, stvarno bude to super 😉

Super, hvala ti! Nadam se da će i meni biti tako :)) Poslije aspiracije ostajem ležati tamo 2 sata, tako su najavili. 
    U kojoj si ti fazi, jesi se možda dogovorila da ti izbace kontracepciju? 

👨 37 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

TraTinčica
    14. Ožujak 2024. 15:43

Evo ja sam bila na kontroli no UZV mi nije napravio obzirom da jis uvijek jako krvarim 😞 da li je netko imao situaciju da mu he u stimuliranom ciklusu odgodjen FET za iduci ciklus i da je nastavio piti Duphaston. Pa kad je mjesecnica dosla da je bila izuzetno bolna, obilna i da je trajala duze nego obicno? U pon sam opet presla na Estrofem i Estradot. Uglavnom iduci UZV mi je zakazan u subotu 16.03.

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Fionci99
    14. Ožujak 2024. 15:51

Rolica

Fionci99

Rolica

.

Super, hvala ti! Nadam se da će i meni biti tako :)) Poslije aspiracije ostajem ležati tamo 2 sata, tako su najavili.
    U kojoj si ti fazi, jesi se možda dogovorila da ti izbace kontracepciju?

Isto tak sam i ja tamo 😊 rekli su mi da odspavam al preuzbudjena sam bila pa nisam ni citala knjigu kaj sam si uzela, neg surfala i dopisivala se 😅 S tim da na Sv. Duhu sam dobila spavacicu, tu pretpostavljam da svoju trebam uzeti. 🤔 planirala sam pitati al ak znas..
    Buduci da je prekasno za uvesti ih jer bi isla sad na postupak, nista od njih 😁 da sam isla za 2. mjeseca prek HZZO-A, onda bi mi vjerovatno dala.
    Ovaj postupak placamo, a ak nemamo srece, onda vjerovatno HZZO (osim ak do tad lista bude za tipa ljeto il iza, onda cemo vidjeti kaj cemo). Nadamo se uspjehu 🤞
    Ne znam ak bude smrzlica a sad idemo privat, dal u postupak s njima mozemo prek HZZO-a? Pretpostavljam da, da al da se isto ceka par mjeseci kao i cijeli postupak. 
    Vidjela sam da puno pisete kako je prvi put cesto tesko da ti odmah pogode terapiju i sve, pa me malo strah znaci li to da sam trebala ostati na Sv. Duhu, mozda bi ovaj put bila dobra terapija 🙈 
    Super mi djeluju u Beti, nije da sam pozalila al ja sam dosla u Betu jer sam htjela prek HZZO-a tako da drugu niti jednu privatnu nisam ni malo istrazivala. Dosta sam impulzivno sam odlucila 😅

angel eyes
    14. Ožujak 2024. 16:00

Rolica odlično, sretno u subotu 🥰🥰
    Tratincica javit ce se netko s više iskustva, sretno dalje 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani