Sanjushka računaš trudnoću od dana zadnje menge, a ne ovulacije/aspiracije, ako su ti ciklusi 28 dana onda si sada trudna 5 tj… nadamo se s tobom 🙏❤️
Pa da, tako sam i mislila, ali šta nije onda to 4+5 ako sam zadnju dobila 10.2..?
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Marisha po meni je pametnije uzeti dodatni progesteron tj prolutex nego embrioglue. U ETu možeš provjeriti progesteron na dan transfera i na dan bete. A ako ti netko ide u Mađarsku treba imati recept kod sebe za kupit lijek pa ga obezbjedi unaprijed.
Stela da, drR je fan dugog protokola 😁, ali izgleda da takav protokol većini upali 😏. Mi nismo još dogovorili protokol, to ćemo na kontroli idući tjedan ali mislim da ću ga i ja dobit, nikad nisam bila na dugom protokolu a Pergoveris mi je tiha patnja zbog biokemijske 🫠 i iskreno ja ga priželjkujem 🤭. Kako sam već rekla trenutno mi je bitniji embriolog..Hvala ti ❤️
Curke hvala svima ❤️
I sretno svima 🤞
Draga Saniii i Srculence hvala puno na pomoći ❤️
Ako ne uspijemo nabaviti sada, budem kupila za prvu ruku dvije kutije pa ćemo onda sami na izlet ili već neku kombinaciju budemo smislili
Saniii drago mi je da krećeš i javi nam idući tjedan sve sve
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Lali lijepo si to napisala 🥰
Tratincica, Rolica sretno danas, javite se 🤗🤗
Stela i ja sam se pitala što bude s drugim plodom, nevjerojatno ❤️
Ja dobila mengu, sutra sam naručena na uzv, ako bude sve ok krecem s pikalicama. Sanjushka mozes me dodati na listu, hvala!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marisha neka bude dobar partyyy u labosu ☺️🎉
Ma naša dr. Lana je genijalna obožavam tu ženu divna je!
Da ja sam po prolutex isla u mađarsku moras imat pisani recept (Lana mi ga je napisala) na jedan recept sam dobila 5 kutija jedna kutija je 32 eura (nema vinjeta) samo trošak benge al opet se isplati kod nas se krecu cijene od 80-112 eura po kutiji a u kutiji imas za 7 dana (mislim da ima negdje i za 75 eura).A ja sam za 160 eura za 5 tjedana kupila.
A meni je Lana rekla do 12-og tjedna da cu si morat davat.
Ne šalju nažalost možeš naručiti i sama podić.
arkadpatika@sipo.hu To je mail pa ima se probaj javiti.
(Ili ako imas nekog na dijelu Pitomaca, Koprivnica,Virovitica da ti ode njima je to stvarno blizu.)
Dal se taj lijek moze nabaviti u Sloveniji, Bosni ili Srbiji? Nemam nikoga ko bi isao do Madarske sada za vikend🥹 a mi ne mozemo nikako. Da vas pitam, da li je to zbilja nuzno pikati ako pijemoutrogestan? Evo ne znam, bas sam jako zbunjena i sad kad krenem zbrajati troskove a jos i embryoglue planiramo platiti 😵 glava me zabolil
@Marisha, nama je doktor rekao da ga ima i u Srbiji. ( Mi smo uzimali u Madjarskoj pa ne znam točno proceduru u Srbiji).
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
NPelica hoćeš li mi molim te objasniti tj reći koliko si ti uzv prošla prije aspriacije....bila si isto sprej i pergoveris?
ja se počnem danas pikat i uzv dr četvrtak pa možda će mi odmah reć kada je aspiracija ili? nezz sada jel imaju subotom uzv ili ne? jer baš pada prvi u četvrtak.....ako bi sve išlo po nekom planu, daj Bože nekako mislim aspiracija 25,26.3? nezz nešto razmišljam pa ....na sv duhu sam imala mislim 2 uzv i rekli kad je punkcija al dobro ovo je nešto malo drugačije i uopće ne treba uspoređivati..... eto kad stigneš da malo napišeš svoj put ako ti nije problem....hvala ti <3 :)
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sretno svima!🤞🏻🍀
Inseminacija je u subotu, nisam sigurna je li pametnije imati odnose i danas ili "čuvati" za subotu? 🤔 Ako mi je ostalo dobro u sjećanju, zadnji puta su rekli da bi trebali biti dva dana bez odnosa, ali nisam sigurna... Što su vama savjetovali?
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Marica, Stela pokušala sam odg ispod vašeg posta i komentar je naravno kao uvijek predugačak 😁.
Naravno da sam ja istraživala taj dugi protokol i zasto ga daje svima 😁. Uglavnom u dugom protokolu kad se ide sa sprejem ili decapeptylom (supresija) u drugom dijelu ciklusa koji predhodi stimulaciji, jajnici se skroz "umire" pod utjecajem supresije hipofize, samim tim se potpuno zauzda izlučivanje FSH i svih spolnih hormona, tako da smo na dan M ajmo reći sve koje koristimo supresiju u istoj " nultoj" poziciji, i onda dr moze skroz "kontrolirati" jajnike uvođenjem stimulacije i pratiti naravno kako tko reagira, i naravno po potrebi dodaje terapiju individualno, a krajnji cilj je ujednaceni rast folikula sto se prije može postići ovim protokolom jer su jajnici skroz kontrolirani (jer se supresija koristi cijelo vrijeme bez prestanka do stoperice) nego antagonistickim protokolom gdje supresiju uvodimo cca 8dc..
Zadnji period dosta pratim njegov rad, ne samo ovdje i zaključila sam (nadam se da ću se i uvjeriti) da zaista drži stvari pod kontrolom i ima individualan pristup svakoj pacijentici samo se čini zbog tog dugog protokola da daje svima istu stimulaciju, ali to je samo dojam, laički rečeno on samo dovede sve pacijentice do tog nultog stanja jer mu je tako lakse kontrolirati situaciju.
U drugim klinikama ne daju cesto taj protokol jer i dugo traje, i skup je naravno, mada se prije koristio dosta cesto i po bolnicama a onda je došao antagonisticki i jeftiniji protokol.
Medena33 nažalost je prvi postupak često "probni" i to nije krivnja ni dr ni tebe , jednostavno ti taj ciklus jajnici nisu reagirali na hormone, što nikako ne znači da neće idući put pa ni da idete sa istom stimulacijim. Ne gubi nadu jer niste još ni počeli. Kad se spone Elnova ja se uvijek sjetim naše Ribić koja je sa njom rodila blizance, a prije toga imala nekoliko neuspješnih transfera. Biće sve okej drugi put 🤗
Marisha za početak kupiš jednu kutiju a 7dnt možeš napravit test ako je u pitanju blastica čak i trodnevni embrij i ako je pozitivan dokupiš još, tad ti vjerujem ništa neće bit skupo 🙏, nema potrebe unaprijed kupovat toliko, ja uvijek radim tako. Zapravo je progesteron najbitniji u pocetku dok ne dodje do implantacije, kasnije se može kontrolirati iz krvi i po potrebi nadomjestiti,meni je cak dr Skvorc u jednom transferu rekao da Prolutex mogu uzimati svaki drugi dan..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Sretno svima!🤞🏻🍀
Inseminacija je u subotu, nisam sigurna je li pametnije imati odnose i danas ili "čuvati" za subotu? 🤔 Ako mi je ostalo dobro u sjećanju, zadnji puta su rekli da bi trebali biti dva dana bez odnosa, ali nisam sigurna… Što su vama savjetovali?
Pozdrav spring!🤗 Ne, od danas više ne smijete imati odnose, jer apstinencija mora biti 2-5 dana zbog spermija. Sretno na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javi nam se.😊
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Saniii hvala na utjehi. Dobro, cak sam mislila da je mozda i do mene. Da sam nesto falila. Valjda ce drugi put bit uspjesniji.
Marisha za početak kupiš jednu kutiju a 7dnt možeš napravit test ako je u pitanju blastica čak i trodnevni embrij i ako je pozitivan dokupiš još, tad ti vjerujem ništa neće bit skupo 🙏, nema potrebe unaprijed kupovat toliko, ja uvijek radim tako. Zapravo je progesteron najbitniji u pocetku dok ne dodje do implantacije, kasnije se može kontrolirati iz krvi i po potrebi nadomjestiti,meni je cak dr Skvorc u jednom transferu rekao da Prolutex mogu uzimati svaki drugi dan..
Saniii ovo je fantastična informacija 👼 Ti si naša enciklopedija 🤍
Možeš li mi reći da li si ti koristila i aspirin nakon aspiracije? Malo me je strah uza sve još i to koristiti, za što se on uopće daje?
Progesteron ću svakako vaditi na dan ET-a 🤞
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji