Uspjela sam ih dobit telefonski - nisu htjeli nista reci, samo da me nalaz ceka da dodem po njega i da odem ginekologu da mi da antibiotik😂 dakle otpremili su me dalje
30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳
Hej cure, da se i ja napokon javim.
Iskreno, nisam uspjela sve popratiti, ali cestitam Batice i Verbena na lijepim betama, i želim vam svu sreću dalje🙏😊 advocatus vidjela sam sto te je zadesilo, bas mi je zao i želim ti sto skoriji oporavak pa u nove bitke 🤗 
S nedjelje na ponedjeljak sam noć provela na wc školjci, povraćanje od cca 23 do cca 5h ujutro, u životu nisam imala tako gadnu virozu ili sto već, ja vam to ne mogu opisati…povraćanje svakih pola sata. jučer nisam bila za ništa, povela sam dan u krevetu, iscrpljena i satrivena sto od povraćanja sto od nespavanja.
Uglavnom da javim novi update, beta od danas 1150.
Sada sam 100% sigurna da ovo ide u smjeru ili b.o. ili vanmaterične. Drugo sto nema biti. Jedino sto nemam nikakve bolove niti krvarenja, tako da nekako naginjem vise b.o. 🤷♀️
Čekam da mi se javi dr. da vidim s njime u kom smjeru idemo dalje. 
Zna li koja od vas kako to ide kad je b.o. u pitanju? Najradije bi odmah već sad prekinula terapiju da ne odugovlacim sa svim tim. Ne bih htjela čekati jedan uzv, pa drugi, pa treći, jer očito je da trudnoća ne ide u dobrom smjeru. Sada moram samo nagovorit doktora da me sto prije uzme na uzv da ne čekam dugo. 
Draga Koka, znam koliko je teško i kako bi najradije da sve odmah završi ako već mora. No činjenica je da bete nisu toliko loše, ovo zadnje je čini mi se duplanje od 80% i postoji šansa da sve bude ok, pogotovo ako je jedan embrij odustao. Zbog toga ti ni jedan doktor neće reći da prekineš terapiju i morat ćeš barem 2 uzv odraditi. Odlično je da te ništa ne boli i vjerojatno se može isključiti vanmaternična. Ako je blighted/missed, opet je bolje da prođe neko vrijeme jer možda krene krvarenje samo od sebe. Prošla sam to 2x i puno mi je lakše bilo sad 2. put kad sam pričekala još tjedan dana odnosno 2 tjedna od saznanja da nije dobro. Grozno je to čekanje ali ako postoji i najmanja šansa da bude sve ok treba dati tu šansu mrvici. U glavi si posloži da neće biti dobro ako ti je tako lakše (meni je bilo).  Kad si mislila na uzv? Možda se već s 5 tjedana može vidjeti je li GV pravilnog oblika, ima li ŽV pa po tome odmah znaš postoji li nada ili ne. Žao mi je jako zbog svega, i sad na to sve viroza. Drži se
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔 
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Draga Lori, hvala ti na savjetima i utjesi. Ja sam u glavi složila da nije dobro i ok sam s tim😊 
Voljela bi da to sve krene samo od sebe, mislim da nema smisla čekati, zato bi i prekinula i terapiju, ali slažem se da niti jedan doktor to neće dozvoliti bez uzv. Probat ću dr nagovoriti da me već idući tjedan uzme, tada bi bilo nekakvih 5+ tjedana pa barem da se vidi GV i ostalo, ako još neceg bude. Još uvijek cekam da dr nazove pa ćemo vidjeti. Nadam se samo da neću morati dugo čekati ili imati neku dužu pauzu prije idućeg postupka. 
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Draga Koka, jako mi je žao zbog svega što prolaziš i vjeruj mi, itekako mi je dobro poznat taj užas straha i neizvjesnosti.. 
Nažalost, slažem se sa Lori i vjerujem da su pred tobom barem 2 UZV, jednostavno jer je prerano.. 
Kad sam imala prvi missed, već na prvom UZV mi je bilo jasno da nije dobro, a nastavili su me pratiti još 3 tjedna, čisto da budu posve sigurni, iako je svima bilo jasno da ne ide u dobrom smjeru..
Znam kako je to kad znaš da nije dobro i najradije bi što prije završio sa svim tim, ali jako su to ozbiljne i osjetljive stvari i koliko god neopisivo teško bilo, vjerujem da ti bez apsolutne sigurnosti da nije dobro nitko neće reći da prekineš terapiju..
Nekad je zaista potrebno dati malo vremena da se stvari iskristaliziraju pa ti želim strpljenje i snagu i da sve ovo prođe što bezbolnije za tebe 🙏 Čuvaj se 💜
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24  => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Cure sretno danas.. ja sam krv izvadila,sada cekanje do 13:00.
Ja(35): Haimoto, zacepljeni jajovodi, ostalo sve super
On(43): sve odlicno
U postupku od '21, prije toga van maternica
1. IVF 9.'21 vracene 2 blastice, 1 se primila💙
2.IVF 6.'23 vracene 2 blastice, 1 se primila🩷
 4 🐧🐧🐧🐧
3.IVF 10.'25 vracene 2🐧🐧, ostala još samo 1🐧
Pozdrav svima 🤍 
Čestitke curama na dobrim betama i sretno dalje 🤍
Hvala svima na odgovoru 🥰dobila sam termin kod Škvorca,dali su mi popis što trebam pripremiti od nalaza do tada🥰
Sretno svima 🪷 🩷 
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji