Meni danas kasnije popodne krenula M,tako da od sutra računam 1dc I u pon idem vaditi krv i nadam se da krećem s menopurom🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sage puno puno ti hvala na detaljnom odgovoru za Repromed i IVF. Narucila sam se na konzultacije u Repromed pa cu vidjeti sto i kako dalje.
Bella i ja sam cula puno poz iskustava s Repromedom. Zato me “kopka” cijelo vrijeme da odem tamo. Tebi zelim srecu s novim postupkom 🍀
Advocatus vidim da si pisala da ti je ovisno o nalazu krvi bilo kad ces se pikati. Ja sam dobila bemfolu bez ikakvog prethodnog nalaza. Koja si ti poliklinika? Bas sam s jedne strane malo razocarana s praksom doktora jer je u svakoj poliklinici drugacije. Nekako mi je to nedopustivo.
Blueberry vjerujem da ti je to kao vjecnost. Fascinantno mi je to sto kad krenemo u svijet ivf-a nekako pocnemo zuriti kao da imamo neki period od par mj u kojem moramo ostat trudne. I sama sam takva. “Propale” su mi 2 blastice, nemam 🐧 i trenutno samo zelim sto prije brzo brzo krenuti u novi ivf. Ali realno, nista se nece desiti za mjesec-dva-tri. Zato drzim fige da ti to vrijeme sto brze prode i da ti uspije od prve nakon toga 🍀
Marisha bas mi je zao 😔 sve znamo taj osjecaj, drzi se, isplaci, glavu gore i hrabro dalje. Mora doci nas dan 🙏
Stefica, Markolina hvala cure 🫶
Lori ceeeessstttttiiiiitttaaaaammm ❤️
Jane to si bas dobro napisala, otkad sam u ovome samo jurim zurim, a realno nista se nece dogoditi ako par mj maknem fokus sa ovoga i malo se posvetim sebi, dapace mislim da je skroz dobrodoslo 😊😊 ja sam tek pocetnik u ovom svijetu, treba se sacuvati za kasnije nikad ne znas sto te ceka ali vjerujem da ce nam svima nakon kise zasjati ☀️ i svima nam to zelim od ❤️! Samo mi znamo koliko je tesko i koliko nam se cini nemoguce i nedostizno ugledati taj plusic. Cekaju oni nas kad tad…🌈
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Batica ja sam već dugo godina u dr. Mršića. Prezadovoljna sam, sestra Lucija je super, bas sam odusevljena s njom 🥰 Opcenito sam prezadovoljna s njihovom uslugom, tu sam se i operirala prije 3 godine (laparaskopija).
Ivančica imala sam 2 blastice, jedan svjezi ET i jedan FET. Dva postupka za FET su bila neuspjesna jer nije doslo do ovulacije. Hvala ti 🥰
Hvala na informaciji 🥰
Pretpostavljam da je bio skroz prirodni FET bez štoperice, ako uopce moze biti tako?
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Astarion to mi nikako nije jasno da nije doslo do ovulacije a oni poticu ovulaciju ako sam ja dobro skuzila, i razvijaju se folikuli...?
Sta onda moze znaciti i da prode ovulacija i puknu folikuli bez obzira na stimualciju?
🙍♀️35 g amh 8,8 _ svi nalazi uredni
🙎♂️35 g oligozozospermia
1 ivf 2023 Ivf klinika _ 2 trodnevna neuspjesno
2 ivf 10/2025 KbC Osijek
34/37
KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - ❌
10/25 - Poliklinika Cito
💊 estrofem 💉Pergoveris 200
Batica da, prirodan FET jer su mi ciklusi uvik školski al ta 2 puta doktor nije bia prezadovoljan 😄
34/37
09/23 FET - ❌
10/25 - Poliklinika Cito
Laganini žao mi je što nije bila bolja situacija jučer s otkucajima😞 Malo sam čitala na reddit-u o tome, vidim da je bilo slučajeva da je ipak bilo sve u redu na kraju. Nadamo se do zadnjega🤞🏻Nek ti brzo prođu dani do utorka pa da znaš na čemu si😘
Everest koliko ćeš točno biti trudna u utorak?
Mene su naručili tek 28.10. Baš mi je to dugo za čekati i razmišljam otići privatno tjedan ranije no tad ću biti samo 6+2 (prema transferu, prema zadnjoj M 6+0). Ne znam hoću li samu sebe zeznuti ako tako napravim, ako npr. ne bude otkucaja jer je prerano.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️...1.beta 12dnt: 723 ...⏳️2.beta
Ivančica jedan embrij sam vratila odmah nakon stimulacije, nije uspjelo. Ostao mi je jesan smrzlic, ali smo isli prirodno - bez stimulacije i u ta dva ciklusa nije doslo do ovulacije, tek treci mjesec ali i taj nije uspio.
34/37
09/23 FET - ❌
10/25 - Poliklinika Cito
Pozdrav cure
Danas sam bila prvi put na uzv za ovaj ciklus 11dc mi je danas
I folikul je puknuo i vidilo se zuto tijelo,poslali me vaditi progesteron povratno me zvali da je progesteron dobar da sutra krenem za duphastonima i utrogestanima
Da li se nekoj od vas tako dogodilo da ne dobije stopericu nego dodje do samog pucanja folikula
Pozdrav koliko vidim u opisu ides na FET? Da ja za fet nisam dobila stopericu, pratili smo iz krvi kad je ovulacija i onda odredili kad ce transfer biti, takoder san bila na utrogestanu i duphastonu od dan poslje ovulacije. Sretno
🧔 43
🙋♀️38, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
1. IVF 1/25 beta + ,spontani u 11+3
2.IVF 6/25 blagi ohss ,beta -
Ali imamo u ovom 3 blastociste za fet
3.9/25 FET ,test negativan,cekam betu
10/25 FET ⏳
Jane ja sam u Vinogradskoj. Nazalost ono sto sam ja "naucila" jest da nitko nista zapravo ne zna, a da postoji pristup s vise strana, a koji je tocan za pojedinu osobu ovisi od osobe do osobe. Da sam prepustila sve i bespogovorno slusala lijecnike, u ovom trenutku bilo bi vec 11 mjeseci kako razbijamo glavu zasto nismo trudni i sljedeci mjesec bi tek krenuli u obradu. Dakle prvi ivf bi nam bio za 7 mjeseci. Predlazem ti da se educiras o protokolima i da se zauzmes sama za sebe, pa i da privatno obavis neke nalaze ako smatras da je potrebno. I naravno ako se dvoumis pitaj, mozda ti i mi ovdje s necim mozemo pomoci.
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; 1. IVF/ICSI 10/25 Bemfola 150;
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji