Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Verbena
    19. Srpanj 2025. 16:55

Drage moje, hvala vam svima na podršci, sve je lakše uz ovakvu zajednicu ❤️
    Meni je i dalje sve nestvarno i mislim da još uvijek nisam u potpunosti osvijestila što se dogodilo... Valjda se tako tijelo štiti od previše boli - dozira onoliko koliko možeš podnijeti u tom trenutku...
    UZV sam napravila jer su mi u bolnici predložili da napravimo još jedan za tjedan dana, čisto da zbog godišnjih ne ostane preveliki razmak od 4 tjedna do sljedećeg..
    A ja sam se par dana prije toga nekako drugačije osjećala, oslabile su mučnine i manje su mi smetali mirisi i u kutu glave mi je bio strah da nešto nije ok koji sam uspješno potiskivala zbog urednog UZV sam par dana prije... 
    Nažalost, na ovom zadnjem UZV se vidjelo da je beba razvila cistični higrom, a vjerojatno i zadebljan nuhalni nabor, što sve upućuje na neku kromosomsku abnormalnost. Koliko sam čitala, nažalost se takve stvari ne moraju vidjeti ranije pa prvi UZV mogu biti skroz uredi...
    U ponedjeljak krećem s prvom tableticom, a su srijedu dobivam ostale i ostajem kod njih dok sve ne ode, a plan je plod poslati na citogenetiku... 
    Trudim se ne gubiti nadu i snagu za dalje, ali dosta me drži strah i sumnja u pozitivan kranji ishod moje priče.. 

I da, tako mi je drago za našu Dreamer, jako me obradovao tvoj uredan UZV 🥰 I ne brini, mala odstupanja su normalna. Od sveg srca ti želim da i dalje sve bude dobro i zdravo ❤️
    Čestitam i našim Sage i XoXo na lijepim betama ☺️ Cure, neka je to to ovaj put za obje! 

Sve koje sam zaboravila oprostite molim vas i znajte da se veselim svakom vašem uspjehu! 

Čuvajte se sve ❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Razumna
    19. Srpanj 2025. 20:29

draga Verbena jako mi je žao.
    pratim te i navijam za tebe.
    ti trenutno proživljavaš najveći strah svih nas ivfica ☹️.
    i baš je bez veze, nije pošteno i nisi to zaslužila. 
    zašto baš mi moramo biti jebena stranka i zašto je baš nama poststi mama toliko teško. ja osobno imam napadaje panike kad pomislim da ću opet imati pobačaj. ali želja za bebom me tjera dalje.
    Budi jaka. o količini boli mogu samo reći da mi je prvi put nekako bilo najgore. svaki sljedeći kao da mi je koža bila deblja... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Luckita
    19. Srpanj 2025. 20:54

Verbena, jako mi je žao. Želim vam puno snage i hrabrosti za dalje. Teško je išta suvislo reći, nikad nije fer, a pogotovo u situaciji kad se mi dodatno mučimo i prolazimo cijeli IVF postupak… stvarno mi je krivo. Otuguj, daj si vremena i naprijed koračaj hrabro. 🫶🏽 

👩🏻 32 god - blagi PCOS / 👨🏻 36 god normo.
    🏁 2021.
    2/2023. Prirodna trudnoća - 10 tt missed ab. 💔
    2/2024. 1.IVF - 10 🥚 6 embrija
    ET 2 blastice - neuspješan, 4❄️
    4/2024. FET stimulirani, 2 ❄️ - neupješan
    5/2024 FET prirodni, 2❄️ - neuspješan
    12/2024 PROMJENA KLINIKE - potpuno drugačija stimulacija
    01/2025 2. IVF - 4 🥚, 2 oplodjene, prestale se razvijati❌
    04/2025 3. IVF - ET ❌ 1❄️
    Histeroskopija - sve ok
    06/2025. FET ❄️ 10dt -beta 360, 12dt 870, 1.UZV ⏳

dreamer ❤
    19. Srpanj 2025. 23:56

Verbena

Drage moje, hvala vam svima na podršci, sve je lakše uz ovakvu zajednicu ❤️
    Meni je i dalje sve nestvarno i mislim da još uvijek nisam u potpunosti osvijestila što se dogodilo… Valjda se tako tijelo štiti od previše boli - dozira onoliko koliko možeš podnijeti u tom trenutku…
    UZV sam napravila jer su mi u bolnici predložili da napravimo još jedan za tjedan dana, čisto da zbog godišnjih ne ostane preveliki razmak od 4 tjedna do sljedećeg..
    A ja sam se par dana prije toga nekako drugačije osjećala, oslabile su mučnine i manje su mi smetali mirisi i u kutu glave mi je bio strah da nešto nije ok koji sam uspješno potiskivala zbog urednog UZV sam par dana prije…
    Nažalost, na ovom zadnjem UZV se vidjelo da je beba razvila cistični higrom, a vjerojatno i zadebljan nuhalni nabor, što sve upućuje na neku kromosomsku abnormalnost. Koliko sam čitala, nažalost se takve stvari ne moraju vidjeti ranije pa prvi UZV mogu biti skroz uredi…
    U ponedjeljak krećem s prvom tableticom, a su srijedu dobivam ostale i ostajem kod njih dok sve ne ode, a plan je plod poslati na citogenetiku…
    Trudim se ne gubiti nadu i snagu za dalje, ali dosta me drži strah i sumnja u pozitivan kranji ishod moje priče..

I da, tako mi je drago za našu Dreamer, jako me obradovao tvoj uredan UZV 🥰 I ne brini, mala odstupanja su normalna. Od sveg srca ti želim da i dalje sve bude dobro i zdravo ❤️
    Čestitam i našim Sage i XoXo na lijepim betama ☺️ Cure, neka je to to ovaj put za obje!

Sve koje sam zaboravila oprostite molim vas i znajte da se veselim svakom vašem uspjehu!

Čuvajte se sve ❤️

Hvala ti draga moja 🥰 Držim fige da ti prođe što bezboljnije sve ovo. Jake smo mi ❤️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.