Verbena žao mi je užasno, drži se. 🥺
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Finika uff bas te skupo izašao postupak, a vidim samo jedan smrzlic je bio?
Da, rađena je kriopohrana sjemena i kad sam pitala da li treba ponoviti spermiogram s obzirom da uskoro istječe godina dana od prijašnjeg nalaza rečeno mi je ne. Ukratko sjeme je bilo loše kvalitete morfološki i jedva su uspjeli oploditi 6. ET mi je napravljen 4. dan, a razlog tome je bio taj sto je dr rekao da ne radi subotom, na dan ET imala sam tekućinu i "čudne" odjeke, no svejedno se nastavilo s postupkom bez obzira što sam rekla da imam 4 kg više i da osjećam lijevi jajnik bez prestanka od aspiracije. Također mi je dr onako usput nakon nekoliko dana rekao da imam polip na cerviksu. To nije nigdje evidentirano, niti je taj polip ikad itko spominjao više. Doista imam dojam da me dr htio obaviti da ne budem prosta što prije jer je otišao raditi u drugu polikliniku.
Evo sorry na spamu. 😅
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
Da, rađena je kriopohrana sjemena i kad sam pitala da li treba ponoviti spermiogram s obzirom da uskoro istječe godina dana od prijašnjeg nalaza rečeno mi je ne. Ukratko sjeme je bilo loše kvalitete morfološki i jedva su uspjeli oploditi 6. ET mi je napravljen 4. dan, a razlog tome je bio taj sto je dr rekao da ne radi subotom, na dan ET imala sam tekućinu i "čudne" odjeke, no svejedno se nastavilo s postupkom bez obzira što sam rekla da imam 4 kg više i da osjećam lijevi jajnik bez prestanka od aspiracije. Također mi je dr onako usput nakon nekoliko dana rekao da imam polip na cerviksu. To nije nigdje evidentirano, niti je taj polip ikad itko spominjao više. Doista imam dojam da me dr htio obaviti da ne budem prosta što prije jer je otišao raditi u drugu polikliniku.
Evo sorry na spamu. 😅
Riamaro tek sada vidim, divno! Sad idu lijepe stvari, čekanje da otkrijete spol, pa kupovanje stvari i sl. Tako mi je drago da si došla u tu fazu! Kad je idući pregled?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Verbena Zao mi je 😔 Ne znam sto reci stvarno nije fer, verujem da si slomljena.. Drzi se 🙏
Xoxo i Sage Cestitam neka i dalje bude sve uredu 🙏🍀
Dreamer Cestitam, neka te prati uredna trudnoca i da sve bude u najboljem redu 🙏🍀
Sani i Razumna Navijam za vas, napunite baterije i na jesen ostvarite svoj san 🍀🙏
Mariposa Ja sam dobro, nemam neke simptome malo mucnina kad sam gladna i to je sve. Nadam se da ce ostati tako i da ce biti sve uredu. Zelim i tebi isto. Samo sto je vrijeme od Uz do uz jako dugo i treba prezivjeti 😅🍀

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Drage moje, nažalost kvarim ovaj niz lijepih vijesti.. Moj plod od jučer više nema srčanu akciju, ponovno missed..
Sljedeći tjedan me opet čeka medikamentozni… 💔
😢😢😢😭😭😭 jako mi je žao , drži se , nema rjeci utjehe za ovo :(

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Xoxo i sage cestitke na predivnim betama 😍❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Saniiitu sam, pratim te 😂 javim se kad mogu nekako pomoć sa svojim iskustvom ili kad meni treba savjet. Inače, kod mene se trenutno ništa ne događa. Zadnji fet sam imala u travnju pa ću u 9/10 mjesec na novi postupak. Još uvik važemo hoćemo ponovo u repromeda ili cita ili možda Prag😂. Imam još vrimena pa još vazem. Sad se trudim pratiti upute nutricionista, pijem suplemente i pripremam se najbolje sto mogu. Dozvolim sebi koji kolačić, pizzu, času vina tu i tamo. Ipak je ljeto😊☺️ ref intervali za homocistein su
Preporučeno manje od 10
Prihvatljivo 10-12
Umjereno povećano 13-30
Jasno povećano 31-100
Izrazito vise od 100
A ja sam na vrhu umjereno povećanog (28)
Do sada sam uzimala novalac pa sam se prebacila na cataferty (
promjene radi). Od negdje sredine svibnja pijem od tera nove aktivni b kompleks. Sad mi je doktorica uvela i solgarov metilfolat, a ja sam još dodatno uzela i sami b12 methhylcobalamin. Citala sam da se ne mogu predozirati vitaminom b12 jer je topiv u vodi. Sad ću probati s tim mjesec ipo pa vidit jesam li nešto postigla. Ako ne, vidjeti cu za taj betaine i malo pauzirati s ostalim.
Kako si ti? Necu te pitat kad planiraš samo ću ti zaželit sricu kad god to bilo! ❤️
imaš li neke +/- za cito odnosno za repromed?
mi smo u ivf išli do sada, ali razmišljam unaprijed bi li možda išli i negdje dalje na konzultacije.
ako smijem pitati, koliko vas je u privatnom postupku izašla potpomognuta?
nama je rečeno 2-3 tis eura, ali to su samo lijekovi ako se ide na full stimulaciju, zar ne? ok, znam da varira ovisno o tome koliko dugo traje stimulacija i koje lijekove i koje doze uzimaš.
I ja sam se dvoumila cito ili repromed, na kraju odabrala cito jer mi je bliže. Sve skupa nas je došlo oko 2500 eura, postupak je prošao super, opuštena atmosfera u poliklinici, definitivno bi opet isto odabrala. Lijekovi su oko 700, dakle sve zajedno 2500 eura, s tim da sam primala pojačane doze menopura.
Dreamer čestitam od srca!
XOXO i Sage divne bete!
Dreamer,Xoxo,Sage tako sam sretna zbog predivnih vijesti💜💜💜
Verbena šta da ti kažem,inace nisam takva Ali svaki put psujem tako grozno kad procitam nesto ovako,ponavljajući gubici me bole sve vise i vise..pa mi je lakse biti ljuta nego tuzna..
U molitvama ste mi sve..bez obzira sto psujem gore nego itko jer jednostavno poludis na tu nepravdu,svijet,svemir,zivot,Boga..dok se opet ne uravnotežis 🙏🏽❤️✨
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Xoxo, Sage cestitam na prekrasnim betama! 🤗🍀
riamaro bas mi je drago!! Neka sve do kraja bude skolski i uredno! 🍀
Verbena stvarno nije fer! Nema rijeci koje mogu pomoci u ovim trenucima. Zelim vam puno snage ❤️🙏
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji