Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    18. Srpanj 2025. 12:43

Verbena

Drage moje, nažalost kvarim ovaj niz lijepih vijesti.. Moj plod od jučer više nema srčanu akciju, ponovno missed..
    Sljedeći tjedan me opet čeka medikamentozni… 💔

😢😢😢😭😭😭 jako mi je žao , drži se , nema rjeci utjehe za ovo :( 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    18. Srpanj 2025. 12:44

Xoxo i sage cestitke na predivnim betama 😍❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Josipa7
    18. Srpanj 2025. 13:33

bajadera2

Žuži

Saniiitu sam, pratim te 😂 javim se kad mogu nekako pomoć sa svojim iskustvom ili kad meni treba savjet. Inače, kod mene se trenutno ništa ne događa. Zadnji fet sam imala u travnju pa ću u 9/10 mjesec na novi postupak. Još uvik važemo hoćemo ponovo u repromeda ili cita ili možda Prag😂. Imam još vrimena pa još vazem. Sad se trudim pratiti upute nutricionista, pijem suplemente i pripremam se najbolje sto mogu. Dozvolim sebi koji kolačić, pizzu, času vina tu i tamo. Ipak je ljeto😊☺️ ref intervali za homocistein su
    Preporučeno manje od 10
    Prihvatljivo 10-12
    Umjereno povećano 13-30
    Jasno povećano 31-100
    Izrazito vise od 100
    A ja sam na vrhu umjereno povećanog (28)
    Do sada sam uzimala novalac pa sam se prebacila na cataferty (
    promjene radi). Od negdje sredine svibnja pijem od tera nove aktivni b kompleks. Sad mi je doktorica uvela i solgarov metilfolat, a ja sam još dodatno uzela i sami b12 methhylcobalamin. Citala sam da se ne mogu predozirati vitaminom b12 jer je topiv u vodi. Sad ću probati s tim mjesec ipo pa vidit jesam li nešto postigla. Ako ne, vidjeti cu za taj betaine i malo pauzirati s ostalim.
    Kako si ti? Necu te pitat kad planiraš samo ću ti zaželit sricu kad god to bilo! ❤️

imaš li neke +/- za cito odnosno za repromed?
    mi smo u ivf išli do sada, ali razmišljam unaprijed bi li možda išli i negdje dalje na konzultacije.
    ako smijem pitati, koliko vas je u privatnom postupku izašla potpomognuta?
    nama je rečeno 2-3 tis eura, ali to su samo lijekovi ako se ide na full stimulaciju, zar ne? ok, znam da varira ovisno o tome koliko dugo traje stimulacija i koje lijekove i koje doze uzimaš.

I ja sam se dvoumila cito ili repromed, na kraju odabrala cito jer mi je bliže. Sve skupa nas je došlo oko 2500 eura, postupak je prošao super, opuštena atmosfera u poliklinici, definitivno bi opet isto odabrala. Lijekovi su oko 700, dakle sve zajedno 2500 eura, s tim da sam primala pojačane doze menopura.

💜Medenko
    18. Srpanj 2025. 15:27

Lori🍀

Dreamer čestitam od srca!
    XOXO i Sage divne bete!

Dreamer,Xoxo,Sage tako sam sretna zbog predivnih vijesti💜💜💜
    Verbena šta da ti kažem,inace nisam takva Ali svaki put psujem tako grozno kad procitam nesto ovako,ponavljajući gubici me bole sve vise i vise..pa mi je lakse biti ljuta nego tuzna..
    U molitvama ste mi sve..bez obzira sto psujem gore nego itko jer jednostavno poludis na tu nepravdu,svijet,svemir,zivot,Boga..dok se opet ne uravnotežis 🙏🏽❤️✨

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.