Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani32
    02. Srpanj 2025. 14:42

E cure, pitanje hitno. Ovako, tražili su nas novi vjenčani list i kopije osobnih. 100 obaveza i eto zaboravila, a danas sam tribala ići i evo nisam stigla ni sitila se. Uglavnom zovem ih, nitko se ne javlja. Vaša iskustva, dali je problem veliki bez "novog" vjenčanog lista, jer sutra je aspiracija u 8 h, krećemo u 6.30 h, nećemo stići u matični ured🤦‍♀️ U Beta Plus su nas normalno tražili kopiju osobne i vjenčani list koji imamo od vjenčanja. 
    A ovdi nas traže "novi vjenčani list"? Nemam e građanin, tako da to otpada.Mislim mi smo tek godinu i po u braku. Imamo isto prezime. Pa neće valjda bit tako strasno ako 1 dan iza aspiracije donesemo😬 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
    Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
    🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Rainbow_Hope 🌈
    02. Srpanj 2025. 14:45

Dreamer samo sam ti htjela čestitati na odličnim betama, sjećam te se iz vremena naše borbe i baš mi je drago da je barem zasad pozitivno, navijam i dalje 💪
    Medenko i tebi držim fige da je samo prerano...

Ostalim curama želim puno snage, strpljenja i hrabrosti u ovoj borbi ❤️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
    9/2025 stiglo nam još jedno 🌞

Ani32
    02. Srpanj 2025. 14:48

Evo javili se. Sve ok. Da možemo dan iza donit vjenčani list. Da ne može biti stariji od godinu dana. A ludila i papira više. Dobro je uglavnom 🤦‍♀️😅 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
    Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
    🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

bajadera2
    02. Srpanj 2025. 14:53

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,

ako je postupak u stimuliranom ciklusu  započet i  dani lijekovi za stimulaciju ovulacije i prekinut je jer  nije došlo do rasta folikula i adekvatnog hormonalnog  odgovora  ili emrbiotrasfera to je   jedan iskorišteni  pokušaj
    Ptavo je na četri stimulirana cilusa i dva prirodna iz Zakona o MPO

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0

Miaaaa
    02. Srpanj 2025. 14:55

bajadera2

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,
    ako je postupak u stimuliranom ciklusu započet i dani lijekovi za stimulaciju ovulacije i prekinut je jer nije došlo do rasta folikula i adekvatnog hormonalnog odgovora ili emrbiotrasfera to je jedan iskorišteni pokušajPtavo je na četri stimulirana cilusa i dva prirodna iz Zakona o MPO

U pitanju je bio postupak u prirodnom ciklusu, jedino Ovitrelle sam dobila taj put 🤷🏼‍♀️

1985
    AMH 6
    6 MPO postupaka
    Jajovodi ✂️
    Ostvarena 1 trudnoća, missed ab u 10 tt

Miaaaa
    02. Srpanj 2025. 14:59

bajadera2

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,
    ako je postupak u stimuliranom ciklusu započet i dani lijekovi za stimulaciju ovulacije i prekinut je jer nije došlo do rasta folikula i adekvatnog hormonalnog odgovora ili emrbiotrasfera to je jedan iskorišteni pokušajPtavo je na četri stimulirana cilusa i dva prirodna iz Zakona o MPO

Nadam se da će to proć ispod radara, ako ne onda stvarno nemam sreće kako sam mislila, sve u svemu kad skupim dokumentaciju javim povratno…

1985
    AMH 6
    6 MPO postupaka
    Jajovodi ✂️

bajadera2
    02. Srpanj 2025. 15:00

Miaaaa

bajadera2

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,

U pitanju je bio postupak u prirodnom ciklusu, jedino Ovitrelle sam dobila taj put 🤷🏼‍♀️

prvi put sam dobila ovitrelle, drugi puta nije došlo do štoperice, tako da svakako računam da mi je još jedan prirodni ostao. 
    eto, meni su rekli ako je došlo do štoperice i aspiracije, računaju kao iskorišteni postupak.

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0

Miaaaa
    02. Srpanj 2025. 15:04

bajadera2

Miaaaa

bajadera2

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,

prvi put sam dobila ovitrelle, drugi puta nije došlo do štoperice, tako da svakako računam da mi je još jedan prirodni ostao.
    eto, meni su rekli ako je došlo do štoperice i aspiracije, računaju kao iskorišteni postupak.

Vidjet ćemo, zasad držim 🤞
    Nada umire zadnja

1985
    AMH 6
    6 MPO postupaka
    Jajovodi ✂️

Miaaaa
    02. Srpanj 2025. 15:05

Navodno inače sustav blokira davanje uputnice ako se nema pravo… A meni je uputnica izdana 🤷🏼‍♀️

Ako je neka cura imala iskustvo, dobrodošlo je… 

1985
    AMH 6
    6 MPO postupaka
    Jajovodi ✂️

bajadera2
    02. Srpanj 2025. 15:06

Miaaaa

bajadera2

evo odgovor iz HZZO-a:

Poštovana,

Nadam se da će to proć ispod radara, ako ne onda stvarno nemam sreće kako sam mislila, sve u svemu kad skupim dokumentaciju javim povratno…

sretno! što drugo reći <3 

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani