Verbena drzi se! 💪🏻
Titi i Ariella bas mi je drago za dobre vijesti 🍀 Oprostite ako sam koga preskocila, ne znam tko mi glavu nosi 🫣
Javljam se s mjesovitim vijestima iz laboratorija haha danas smo saznali da imamo 3 embrija razlicite kvalitete (WOHOO) i da ce u ned biti transfer 2 embrija (Riamaro moze na listu). Isto tako smo saznali da su potroseni svi zamrznuti uzorci i da su ovo zadnji pokusaji sa stanicama koje su preostale nakon bolesti. U isto vrime smo preuzbudeni jer postoji vise embrija (napokon 🍀🤩) i tupi jer kad cujes da nemas vise vlastitih spolnih stanica u svom zivotu, nekako te presjece 😪
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Titi divne vijesti❤️ Neka prestane i smeđarenje uskoro!
Verbena ako te strah nema ništa loše u tome da odeš na pregled da se umiriš❤️Nadam se da će smeđarenje uskoro prestati🤞
Rolice kako si nam ti? Kad je idući postupak kod tebe?
Karamela želim ti od sveg srca da se ove dvije prime i ne moraš razmišljati o budućnosti. Vjerujem da si u isto vrijeme sretna i potresena vijestima. Šaljem zagrljaj podrške!
Ariella odlična beta, baš mi je drago!
Sage sretno!
Gdje nam je Slee? Nisam ju dugo vidjela ovdje.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Titi,✨Ariela✨..volimo dobre vijesti samo naprijed🥳
Karamela teško je sve to pojmiti na našim putevima dok se ne slegne…sretno i neka to bude to za vas od 💜vam zelim🙏🏽
Verbena znas kako je tu pravilo da pravila nema..drzim 🤞🏽🤞🏽🤞🏽da sve ostane super🧡
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Drage moje,
evo nakon dva tjedna sam napokon smognula snage da vam nesto napisem. Na uzv-u u 11. tt dijagnoristiciran nam je fetalni hidrops na jednom od blizanaca i savjetovano nam je da zbog teske dijagnoze koja ce svakako fatalno zavrsiti prekinemo trudnocu. S obzirom da se radilo o jednojajcanim blizancima, nazalost drugog nismo mogli spasiti..Prije dva tjedna bila sam na kiretazi, fizicki sam dobro, a psihicki mislim da vam je jasno kako se osjecam… Ovo ljeto cu se malo iskljuciti i doci k sebi, pripremiti se psihicki na FET na jesen, to je jedina pozitivna stvar koja me drzi.. Molim vas nemojte mi zamjeriti sto nisam pratila sto se dogadja s vama i sto cu uzeli mali predah, osjecam da mi je jako potreban❤️
Mislim i navijam za svaku od vas, jake moje zenice😘😘😘
Muki draga užasno mi je žao da ovo prolaziš 💔 Šaljem ti zagrljaj i želim ti svu sreću za dalje ❤️
Nicol jako mi je žao ❤️❤️🫂
Muki 😢😭🫂 evo nemam rjeci čime bi vas utješila 😢😭😭
Titi i verbana odmarajte i samo smireno sve će biti uredu ❤️❤️🤍
Mariposa presretna sam radi tebe, neka samo mrvica lijepo raste i da se zagrlite za 9 mj ❤️❤️❤️
Ariela odlična Beta 😍❤️
Ostale cure navijam za vas ❤️❤️🫂 budite hrabre i pozitvne jer ovaj put je sve samo ne lak , al zato ste vi snažne žene i uspjet ćete preskočiti svaku prepreku , ma koliko ona bila visoka !!! Grlim vas i šaljem baby dust 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤰🤰🤰🤰🤰

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Drage cure, vraćam se i ja tu kod vas. Nakon hipera sam uzela malo dužu pauzu, pa sad imam zakazan prirodni ivf jer su se nalazi popravili. Čekam da godišnji prođu i startamo.
Svaka od nas zna šta prolazimo, ali sve će se to jednog dana isplatiti <3
🧚29- PCOS, IR
🦸31 - oligoasthenozoospermia 7/2023, asthenozoospermia 3/2024
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
2. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide,Ovitrele 22.3. - hiper ❌ 13 🥚, 5 oplođenih; 0❄️
3. 9/25 - Letrozol
Tenks cure 🤞🏻
Sretno svima koji cekate dalje i drzite se, nadam se dobrim vijestima kod svih vas 🍀
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Bok cure! Redovno vas citam, ali ne pisem puno jer sam trenutno u fazi pikanja i cekanja. Danas sam bila na uzv i rekla je dr da je sve super, ima oko 14 folikula za koje se cini da ce napredovati i da ce se aspirirati. Aspiracija bi trebala biti u srijedu-cetvrtak 🙏
Mukii redovno citam i bas sam se neki dan pitala kako si. Jako jako mi je zao. Nema rijeci koje bi ti trenutno bile utjeha tako da zelim tebi i muzu puno mira i snage ❤️ jako mi je zao da to moras prolaziti. Vjerovala sam da ce to biti presretna prica 🙏💔
Bas sam neki dan muzu govorila kako mi je fascinantno kako neke zene naprave test na trudnocu (bez vadenja bete), naprave par uzv i sve je super do poroda, niti ne brinu. Nas put i kad vidimo plus ostaje prepun brige, osluskivanja tijela i nadanja. 🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Mariposa i ariela bravo, samo hrabro dalje 🍀🤗
Jutros sam se probudila i proglasila se ludom, pravac sam za Vrapče.
Naime, sinoć sam sanjala dr.Maricica (ja tog čovjeka nikad vidjela, pogledala par videa preko insta gdje on objašnjava nešto vezano za IVF). Dakle ja na punkciji i on izvadio preko 20 j.s. (a moj AMH sirotinjski😂), punkcija prošla bez anestezije i boli, super atmosfera, i nakon 10 minuta stvori se boba ispred mene, i ja pomislim OMG, šta ću sad s njom. 🫣🤣
E pa ako ja nisam za ludnicu onda ne znam tko je 🤣
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Karamela držim fige da se uhvati 🤞🤞🍀🍀
Na kojoj si terapiji bila? Super si dobila broj j.s. 😍
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji