Mukii draga… suze mi idu dok čitam ovo. Želim ti puno, puno snage. Ovo su teške stvari, a ti si nevjerojatno jaka. 🥺🫂♥️
Drago mi je da se čupaš i radiš planove za dalje.
Javi se kad budeš “spremna” 🫶

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Pozdrav, drage žene
Sutra bi trebala krenuti sa Rekovelle, po prvi puta sam u postupku i danas popodne dobijem temperaturu 39,5
Poslala sam doktoru poruku, čekam da se javi
Dali je možda koja imala sličnu situaciju?
Mariposa bitno je duplanje a ne početna vrijednost, Bacarat je imala ličnu početnu betu plus se nije ni pravilno duplala pa je sad na pola puta već. Stvarno nema pravila. Držim 🤞 za dalje
Uniqlo po sastavu to su odlični probiotici, samo jedan soj bakterija manje nego u Omnibiotic flora koliko vidim.
Verbena čestitke na ❤️. Koliko je meni poznato estrofem se uzima do 8tt i onda se polako ukida. Svakako provjeri sa svojim dr.
Rose žao mi je 😔
Arya koliko ti je nizak amh?
Jer tako velika brojka zametaka se ne ide uz nizak amh. Fragmentacija ne znači nužno da je do genetike, može biti i do vrste protokola, tajminga stoperice, koliko vidim to vam je tek prvi postupak i ne znači da će idući biti takav. Gdje ste u postupku? Kariogram imaš u Klaicevoj i Rebru, dnk fragmentaciju i mikrodelecije na Rebru. Na pretragu se čeka mjesec dva plus isto toliko za nalaze, najbolje nazvat redom i pitat. Privatno imaš na netu koji labosi to rade.
Nicol žao mi je 💔, drži se 🤗
Pepuska trebao bi biti minimum 30 ili više na dan transfera, sto viši to bolje, jel ti O potvrđena UZVom?
Riamaro bravo za pregled ❤️, nek nastavi tako I dalje 🙏
Titi ništa ti ne preostaje nego mirovat i držat se terapije, dok krvaris vaginalni progesteron nema smisla jer će izaći van. Ako te krene grcit i boljeti možda da odeš na hitnu. Drži se 🤗
Rolica 🥳💪❤️
Mukii ajme preteško je ovo i čitati 💔💔, prestrašno 😭. Držite se oboje, odmori I skupi snage za dalje. Šaljem utješni hug 🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
MilliPe, Saniii, hvala vam ❤️
Draga Mukii, baš sam te se često sjetila ovih dana i pitala sam se kako si, ali ovakvo nešto mi nije bilo ni u primisli... 💔 Neizmjerno mi je žao.. Želim ti svu snagu ovog svijeta.. Čuvaj se i tu smo za tebe kad god ti bude trebalo...
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Pozdrav, drage žene
Sutra bi trebala krenuti sa Rekovelle, po prvi puta sam u postupku i danas popodne dobijem temperaturu 39,5
Poslala sam doktoru poruku, čekam da se javi
Dali je možda koja imala sličnu situaciju?
Meni su odgodili postupak zbog 37,5. Isto dan prije zakurila. Doktorica nije željela riskirati da temperatura, viroza ili nešto treće utječe na jajne stanice i kvalitetu.

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
[ltr]mariposa nije bitna početna vrijednost, već da se lijepo dupla, znam da je teško, ali dan po dan i vjeruj u svoju mrvicu 🤗
rose žao mi je ❤️
verbena čestitam 🥰
arya koliko ja znam za kariogram se u zagrebu najmanje čeka u klaićevoj, mi smo neka 3 mjeseca čekali na termin i onda oko 2 tjedna nalaze - probaj ih zvati na 014600104 pa će ti oni reći sve informacije, ostale pretrage nisamo radili tako da ti nažalost ne mogu pomoći 🤗
nicol žao mi je, drži se ❤️
titi jako mi je žao što prolaziš kroz to, ne znam uopće što reći, vjerujem da si umorna od situacije i stresa, vidim da cure pišu da je možda hematom tako da se od srca nadam da je to u pitanju, a da se mrvica čvrsto drži i dalje 🥰
riamaro čestitam od srca, nek sve bude dosadno i školski ❤️
rolica predivno, hvala tebi i svima koje su sudjelovale na trudu 🤗
mukii baš mi je žao, želim ti mirno ljeto i da se oporaviš od svega pa na jesen u nove pobjede ❤️[/ltr]
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️
Muki jako mi je žao 😔😔 neznam što bih ti rekla osim da se držiš i probaš iz ovoga izaći jača..
Meni su rekli da ako nastavim krvariti da dođem ujutro odmah u 8 na pregled.. meni se to malo smanjilo ali i dalje ide, dobila sam neke blage grčeve, ali ništa strašno, možda je i od ležanja već par sati, ali ja ću svejedno sutra u 8 biti u ordinaciji da mi naprave ultrazvuk, pa bar znam na čemu sam, a ne da se mučim s iščekivanjem do ponedjeljka..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞
Cao cure,
izvinite sto ovako upadam. Pratim vas iz prikrajka.
Kupila sam dvije kutije prolutexa u Pragu koje mi nisu trebale.
Ako nekoj curi uskoro treba, moze da se javi na
suzana.sr.dragicevic@gmail.com
Puno srece i snage svima. Cuvajte se.
Lp

🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag, donacija js
Mukii bas sam pred koji dan pomislila na tebe i pitala se di si.
Jako mi je zao, vjerujem da u ovom momentu nema rijeci utjehe za ovo sto prozivljavas…ja kukam i imam šize na info o samo 3 j.s. a očekivala sam vise i onda kad pročitam ovako nešto, najradije bi si lupila samar 😩🫣
Drage moje, radije bi nakon svakog postupka imala betu 0, nego proživljavala ovakve situacije kao Mukii… evo stvarno
Držim fige svima 🤞🤞🤞
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Muki svaku od nas zaboli kad samo procita😞..ne mogu ni zamisliti koje boli prolaziš 🥺..zelim ti snage da ova muka i žrtva jednog dana izađe na dobro🙏🏽
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji