Cure, stigli su mi rezultati bete od danas koja je 151 (u Breyeru), prva je bila 65 (u Synlabu).
Javila sam u Repromed, rekli su nek nastavim s terapijom i ipak opet ponovim betu u ponedjeljak da rezultat bude iz istog laba pa ako tad bude sve u redu, dobit ću termin za UZV.
Uglavnom, neizvijesnost i dalje. Osijedit ću 👵🏻
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳
Bok cure, pratim vas iz prikrajka i navijam za vas ❤️
Muki jako me pogodila ova vijesti, stvarno sam se veselila s tobom i ovo mi je bas bolno čitati. Želim ti da smognes snage u svojoj boli 🙏 mislim na tebe i šaljem ti zagrljaj 🫶
Arya mi smo radili mikrodelecije i kariogram na Rebru i ceka se barem 2 mjeseca za doći na red i otprilike mjesec dana za rezultate. Za mene smo kariogram radili privatno jer nismo mogli još toliko čekati. Privatno se isto rezultati čekaju otprilike mjesec dana ali brzo se dogovoris za vađenje krvi.
Verbena meni su iz Praga rekli da estrofem pijem do 12tt 3x dnevno. Kod nas su mi rekli da krenem smanjivati u 8tt ali sam provjerila s Pragom i oni su rekli da ni slučajno ne smanjujem jer mi to moze ugroziti trudnoću. Ja sam na kraju idlucila poslusati doktore iz Praga. Ali najbolje pitaj doktoricu.
Imam i ja pitanje vezano za progesteron. Trebala sam ga uzimati do 12tt i onda ovisno što mi ginekologica kaže, ali mi nije rekla ništa. Zna li netko do kada se uzima progesteron?
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Bok cure, pratim vas iz prikrajka i navijam za vas ❤️
Muki jako me pogodila ova vijesti, stvarno sam se veselila s tobom i ovo mi je bas bolno čitati. Želim ti da smognes snage u svojoj boli 🙏 mislim na tebe i šaljem ti zagrljaj 🫶
Arya mi smo radili mikrodelecije i kariogram na Rebru i ceka se barem 2 mjeseca za doći na red i otprilike mjesec dana za rezultate. Za mene smo kariogram radili privatno jer nismo mogli još toliko čekati. Privatno se isto rezultati čekaju otprilike mjesec dana ali brzo se dogovoris za vađenje krvi.
Verbenameni su iz Praga rekli da estrofem pijem do 12tt 3x dnevno. Kod nas su mi rekli da krenem smanjivati u 8tt ali sam provjerila s Pragom i oni su rekli da ni slučajno ne smanjujem jer mi to moze ugroziti trudnoću. Ja sam na kraju idlucila poslusati doktore iz Praga. Ali najbolje pitaj doktoricu.
Imam i ja pitanje vezano za progesteron. Trebala sam ga uzimati do 12tt i onda ovisno što mi ginekologica kaže, ali mi nije rekla ništa. Zna li netko do kada se uzima progesteron?
Ivis 🥰
Ovisi ti o preporuci liječnika, ali ono što je bitno je da se ne smije naglo prekinuti... Možeš li kontaktirati liječnika za upute?
Kako se osjećaš?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Cure, stigli su mi rezultati bete od danas koja je 151 (u Breyeru), prva je bila 65 (u Synlabu).
Javila sam u Repromed, rekli su nek nastavim s terapijom i ipak opet ponovim betu u ponedjeljak da rezultat bude iz istog laba pa ako tad bude sve u redu, dobit ću termin za UZV.
Uglavnom, neizvijesnost i dalje. Osijedit ću 👵🏻
Čestitam!
Tako je meni bilo otprilike 12dpt trodnevnih beta 30, pa u drugom labu 14dpt 150 i morala opet ponovit u isti lab 3.betu 16dpt bila 350 i evo sad imamo veselog i turbo aktivnog zdravog djecaka 😊
Govorim napamet te vrijednosti jer sam zaboravila tocne brojke ali dobro se sjecam umiranja do tih nalaza bete, umirala sam prije svakog pregleda ko da idem na giljotinu cijelu trudnocu, a umirala sam od straha prije i posli pregleda cijelu trudnocu, da nije bilo baby watchera ne znam kako bi normalna docekala kraj savrseno uredne trudnoce 😅 Tako da nisi jedina koja strepi i boji se, to je sastavni dio mpo trudnoce.
Bit ce sve dobro i sretno dalje! 🤞
Sretno svima! 🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji