Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sage
    26. Lipanj 2025. 21:02

[ltr]mariposa nije bitna početna vrijednost, već da se lijepo dupla, znam da je teško, ali dan po dan i vjeruj u svoju mrvicu 🤗
    rose žao mi je ❤️
    verbena čestitam 🥰
    arya koliko ja znam za kariogram se u zagrebu najmanje čeka u klaićevoj, mi smo neka 3 mjeseca čekali na termin i onda oko 2 tjedna nalaze - probaj ih zvati na 014600104 pa će ti oni reći sve informacije, ostale pretrage nisamo radili tako da ti nažalost ne mogu pomoći 🤗
    nicol žao mi je, drži se ❤️
    titi jako mi je žao što prolaziš kroz to, ne znam uopće što reći, vjerujem da si umorna od situacije i stresa, vidim da cure pišu da je možda hematom tako da se od srca nadam da je to u pitanju, a da se mrvica čvrsto drži i dalje 🥰
    riamaro čestitam od srca, nek sve bude dosadno i školski ❤️
    rolica predivno, hvala tebi i svima koje su sudjelovale na trudu 🤗
    mukii baš mi je žao, želim ti mirno ljeto i da se oporaviš od svega pa na jesen u nove pobjede ❤️[/ltr]

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; FET⏳

• Titi2606
    26. Lipanj 2025. 21:10

Muki jako mi je žao 😔😔 neznam što bih ti rekla osim da se držiš i probaš iz ovoga izaći jača..

Meni su rekli da ako nastavim krvariti da dođem ujutro odmah u 8 na pregled.. meni se to malo smanjilo ali i dalje ide, dobila sam neke blage grčeve, ali ništa strašno, možda je i od ležanja već par sati, ali ja ću svejedno sutra u 8 biti u ordinaciji da mi naprave ultrazvuk, pa bar znam na čemu sam, a ne da se mučim s iščekivanjem do ponedjeljka..

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
    FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 30.06.🤞

• Zana43
    26. Lipanj 2025. 21:29

Cao cure,
    izvinite sto ovako upadam. Pratim vas iz prikrajka.

Kupila sam dvije kutije prolutexa u Pragu koje mi nisu trebale. 
    Ako nekoj curi uskoro treba, moze da se javi na
    suzana.sr.dragicevic@gmail.com 

Puno srece i snage svima. Cuvajte se. 
    Lp

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
    2025 April Prag, donacija js

• Koka
    26. Lipanj 2025. 21:39

Mukii bas sam pred koji dan pomislila na tebe i pitala se di si. 
    Jako mi je zao, vjerujem da u ovom momentu nema rijeci utjehe za ovo sto prozivljavas…ja kukam i imam šize na info o samo 3 j.s. a očekivala sam vise i onda kad pročitam ovako nešto, najradije bi si lupila  samar 😩🫣

Drage moje, radije bi nakon svakog postupka imala betu 0, nego proživljavala ovakve situacije kao Mukii… evo stvarno 

Držim fige svima 🤞🤞🤞

👩🏻‍🦰 AMH 5,7
    1.IVF - 4/25, Beta ✖️
    2.IVF- 6/25 ⏳

💜Medenko
    26. Lipanj 2025. 21:44

Muki svaku od nas zaboli kad samo procita😞..ne mogu ni zamisliti koje boli prolaziš 🥺..zelim ti snage da ova muka i žrtva jednog dana izađe na dobro🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• MiliPe
    26. Lipanj 2025. 21:49

Muki Jako mi je zao, drzi se. Zelim ti lijep odmor i da se sto prije oporavis 😔

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• arya55
    26. Lipanj 2025. 22:01

Saniii znam da je čudno, AMH mi je 10,2, imam 34god, dr. je bila iznenađena s toliko jajnih stanica jer nije očekivala takav ishod s obzirom na AMH.

Ako nekome treba info, Klaićevu nisam dobila, ali Rebro sad daje termine za 12.mj. za kariogram i ostalo što nam treba, a par mjeseci se čeka nalaz pa smo od toga odustali.

Ići ćemo privatno sredinom 7.mj. i ostaviti 700 EUR na to pa dobiti rezultate najkasnije do početka 9.mj.

Jako mi je žao zbog svih loših vijesti koje sam ovdje čitala zadnjih dana, želim vam puno snage za dalje ♥️

👩🏻 1990. 🧔🏻‍♂️ 1984.
    Ja: AMH 10.2, desni jajovod neprohodan
    Mm: sve ok
    2018. 👧 prirodna trudnoća
    1. ICSI 06/2025 - 11.6. aspiracija 15 JS - 12.6. 12 oplođenih JS - 14.6. ET 3dn embrija, nema blastocisti ❌

Karamela
    26. Lipanj 2025. 22:02

Titi drzi se, nadam se da je sve ok i da ce brzo proci🤞🏻
    Muki jako mi je zao, drzi se, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Pisi ovdje kad budes opet spremna, slusamo 👂🏻 A do tad odmori i nadam se da ces se oporaviti 🤞🏻

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️

Karamela
    26. Lipanj 2025. 22:03

arya55

Saniiiznam da je čudno, AMH mi je 10,2, imam 34god, dr. je bila iznenađena s toliko jajnih stanica jer nije očekivala takav ishod s obzirom na AMH.

Ako nekome treba info, Klaićevu nisam dobila, ali Rebro sad daje termine za 12.mj. za kariogram i ostalo što nam treba, a par mjeseci se čeka nalaz pa smo od toga odustali.

Ići ćemo privatno sredinom 7.mj. i ostaviti 700 EUR na to pa dobiti rezultate najkasnije do početka 9.mj.

Jako mi je žao zbog svih loših vijesti koje sam ovdje čitala zadnjih dana, želim vam puno snage za dalje ♥️

Probaj na mail se javiti Klaicevoj: genetika@kdb.hr
    Sretno!

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️

Lori🍀
    26. Lipanj 2025. 22:06

Muki samo bi ti htjela još nešto reći, vjerojatno su ti to rekli i u bolnici... postoje brojna istraživanja koja govore u korist toga da nakon spontanog žene puno lakše ostanu trudne. Tako da ja vjerujem u tvoj uspjeh u 1.FET-u na jesen. Tko zna, obzirom da nemate dijagnozu, možda se dogodi i spontana trudnoća.
    Meni su to rekli nakon prvog spontanog i stvarno sam ostala trudna odmah prvi ciklus pokušavanja. 
    Nadam se za tebe i za sve nas koje smo imale spontani da će idući pokušaj biti uspješan, barem smo to zaslužile.
    Išla sam google-ati ovu dijagnozu koju si navela, koliko vidim jako je rijetko i nema veze ni s krom.greškama ni s ničim. Imala si taj peh ali gotovo je nemoguće da se ponovi koliko je rijetko. Želim ti da ti unatoč ovom groznom događaju iduća trudnoća prođe bez straha ❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.